Ναι και εχεις και λογο σε περιπτωση στραβης
Ναι και εχεις και λογο σε περιπτωση στραβης
αυτό για τα ανταλλακτικά δεν το είχα σκεφτεί καν. Αλήθεια κόβει ο έμπορος αν έχεις τα λεφτά στο χέρι ;...![]()
καλα παπια ειναι και τα Υamaha Τ80 με τον αξονα τα λεγομενα και ((διαφορικα))....τα Honda ηταν καλα μεχρι το Astrea απο κι και περα τα χαλασανε....Kawasaki ειχα απο τα πρωτα που ειχαν βγει τα Max 100 καλο μηχανακη δεν ρεταριζε με τιποτα, του ειχα βαλει και ενα πιπινη απο σκαραβεο αν και σε μερικα εσπαζε η δευτερα...
Τα Τ80 είναι λίγο πιο παλιά από αυτά που στοχεύω.. Και εγώ για Honda astrea και innova κοιτάζω. Το Max 100 όσα έχω δει δεν μου γέμιζαν και πολύ το μάτι. Λίγο υψηλές τιμές για την ηλικία τους..
ασε τα innova
astrea grand-supra ναι
Γενικα και αντικειμενικα πιστευω οτι στο συνολο των οσων εχουν βγαλει (σε παπια),η κορυφαια εταιρια ειναι η Yamaha.
Τα περι μπιελας ειναι λαχειο για το αν θα το βγαλουν νωρις το προβλημα.Σιγουρα ομως κοντα στα 40000χλμ θα θελει το κατιτις του απο επισκευη οτι και να ειναι αυτο,ειτε τσιμουχακια στις βαλβιδες,ειτε ελατηρια εμβολου,ειτε καδενα (σιγουρα θα εχει χρειαστει μεχρι τοτε τεντωτηρα,γιαυτο και προτεινεται μηχανικος καλυτερα).Για μενα παρε Crypton,οτι μοντελο κι αν ειναι αυτο,ακομα και απο τα πρωτα και κοιτα και σε Modenas Kriss II.Οσον αφορα το Kriss,ειναι απο τα πιο βολικα σε θεση οδηγησης και με κορυφαια φρενα και κρατημα,για παπι,τουλαχιστον για την εποχη του.Το μοτερ του ειναι απο το πρωτο Kaze R,αθραυστο και δυνατο.
για το kaze r , τι γνώμη έχεις ; Όσο για το crypton είναι πρώτο αυτή την στιγμή στις επιλογές μου, απλά τα kaze r όντας 2α, όλο και κάποιο βρίσκω και ανεβαίνουν ..
Τα καλα Kaze ηταν τα τρια πρωτα,που το 2ο και 3ο ηταν το ιδιο μηχανακι με το αρχικο,με facelift στην ουρα αρχικα και στην συνεχεια σε μασκα και στην πιο ''ησυχη'' εξατμιση.Μοντελα απο '98-'07.