παντως καιρου τα παλιακρια μου!!
θα το ηθελα(οπως και την χτεσινη του σπυρακου)αλλα εχω φτασει τα χλμ για σερβις,περιμενω και κατι πραγματακια και το καθυστερω...χτες εκανα βολτες με το παπι γυρω γυρω..![]()
παντως καιρου τα παλιακρια μου!!
θα το ηθελα(οπως και την χτεσινη του σπυρακου)αλλα εχω φτασει τα χλμ για σερβις,περιμενω και κατι πραγματακια και το καθυστερω...χτες εκανα βολτες με το παπι γυρω γυρω..![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
σε ευχαριστω για την προσκληση...μπα,απλο ειναι στα 10κ αλλα μου πεφτεις καμια 200+ χλμ μακρια!
πανο,σορρυ που σου γαμ...το θεμα!![]()
@rizla++:στα 10κ χλμ θα αλλαξω λαδια,φιλτρο λαδιου,φιλτρο αερα.τα μπουζι θα τσεκαριστουν αν και δεν νομιζω να χρειαστουν αλλαγη.χαχαχα.
περα απτην πλακα αν την παλεψω οικονομικα το σ/κ/δ του καρναβαλιου παιζει να την κανω απο πατρα και η λιμνη εκει ειναι υποψηφιος προορισμος,ριξτε κανα feedback οταν επιστρεψετε για κανα θεμα σε διαδρομες κλπ.
Ρε συ, αμα ειναι να φτασεις Πλαστηρα, πεταξου και μεχρι Τυρναβο να χαρεις παραδοση εκεινο το τριημερο! Η αν σου πεφτει μακρια (δυσκολο με τετοιο εργαλειο), κανε "μια ετσι" για Αγναντερο (Καρδιτσα), για τον ιδιο λογο. Και Δευτερα οπως γυρνας, ελα απο Γαλαξειδι να γινουμε πουτ@να στο αλευριγια το καλο. Σοβαρα τωρα, αξιζει να δεις κανα παραδοσιακο εθιμο. Ειναι το πιο καταλληλο 3ημερο γι αυτο το σκοπο
Πανο εγω απο Αθηνα μονος μου δεν το βλεπω να ανεβαινω, ψηνομαι για σμηνος. Αλλα ισως, πολυυυυ ισως, να ανεβω Γιαννενα απο Παρασκευη, να δω κι ενα αγαπημενο φιλαρακι εκει.
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
υπό σκέψη το σμήνος...![]()
γμτ... ωραια βολτα θα ναι και αυτη.....
Σαββατο αδυνατο...
να πατε να μας κανετε να ζηλεψουμε βρεε... και να μας τα πειτε την Δευτερα![]()
Here I am,on the road again.......
Πανο δεν σας δουλευω φιλε,εχω την μηχανη λυμενη και εφτιαξα αναρτηση πισω,και τωρα μου γεννησε και ρουλεμαν ψαλιδιου,και δεν ξερω αν θα
εχω προλαβει να την δεσω μεχρι το Σαββατο...μονο εκει κολλαω![]()