εχω μεινει πισω στο θεμα φαινεται...πριν κατι χρονια μονο σε μαυρο ειχα δει...
παντως οι μπλε/χρυσαφι/κτλ στο σαιτ παρακατω μου κανουν λιγο ταμτακος...
μαυρο ή σκουρο γκρι...ισως κ ασπρο...
http://www.zircotec.com/page/exhaust...atings--2-/144
Ισχυει.
Ποιο απλη/οικονομικη λυση σε αυτο ειναι η κεραμικη ταινια.
Τις πρωτες μερες ομως ολοι θα σου λενε οτι καιει λαδια το εργαλειο...εμενα μου τα χαν κανει τσουρεκια ολοι...
Υπάρχει ένα παλικάρι που κάνει αυτή την δουλειά. Εχει πολύ υλικό στο φατσοβιβλιο swt coatings
https://www.facebook.com/SwtCoatingT...19814604718482
Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........
εγώ μιλάω καθαρά για μαύρη βαφή και μόνο απο μπρός έως πίσω στο κάνιστρο-τελικό της εξάτμισης.
Επειδή σε έιδαν με ταινία ,για αυτό νόμιζαν οτι σου καίει λάδια;
Η ταινία αυτή πόσο κοστίζει;
Έλα ρε συ,δεν το ήξερα οτι υπάρχει και τέτοια μαγκια.Αλλά πρέπει να τα στείλω Αθήνα .... ;(
Η ταινια στην αρχη καιγεται και ψιλοκολλαει πανω στην εξατμιση και καπνιζει για λιγες μερες. Το ιδιο βεβαια και οποτε πεφτουν νερα πανω της.
Απο ιντερνετ η ταινια κανα 30ευρω + σπρευ ειδικο σιλικονης (δεν το πηρα εγω γτ θα με σκιζαν τα μεταφορικα - απο την αλλη δεν εχω ψαξει καθολου αν υπαρχει εδω...και η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται)
Αν η κεραμικη κοστιζει το πολυ 150 ισως αξιζει (για μενα οχι) ,παραπανω με τη καμια.
πάντως κάποιος να έχει ακούσει κάτι για μηχανές να αναλαμβάνει κάποιος δεν παίζει ε;
Γιατι δεν βαφεις τους λαιμους με ενα σπρευ εξατμισης?
Περιμενε να ρθει το καλοκαιρι...αστους εξω στον ηλιο να ψηθουν...βαφτες...και βαλτες γρηγορα πανω στο μηχανακι να δουλεψει να ψηθουν και στο στεγνωμα...ειχα κανει ετσι το τελικο του 400rr που ειχα και το χρωμα ουτε σε τουμπα δεν εφυγε.
Ε τοτε κανε αυτο...θα κοστισει 5-9 ευρω (αναλογως το σπρευ) σε σχεση με 30+ ταινια ή 150 κεραμικη...
μαυρα ματ και γκρι βγαινουν τα σπρευ θερμοκρασιας (αν δεν εχω μεινει και σε αυτο πισω και βγαζουν και σε χρωμα τιτανιου μπλαβιζε...)
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Συγνώμη, είναι λίγο δύσκολο να εξηγώ πράγματα. Με συγχωρείς.
Λοιπόν εννοώ,οτι ενώ την πήρα το καλοκαίρι , μέχρι σήμερα έχει εμφανίσει αυτά τα πράγματα την πήγα και στο Dirty Girl ( πλυντήριο μηχανών αποκλειστικά ) προσπάθησε να το καθαρίσει αλλά μάταια.
Στις φώτος είναι σαν να είναι σκουριά και είναι λίγο τραχιά,αυτό θέλω να εξαφανίσω γιατί δεν φαίνετε ωραίο και γυαλιστερό όπως πριν.Αυτό θέλω να κάνω, αυτό γίνεται έτσι όπως το λες; Ή θα πρέπει να προβώ σε βάψιμο;