Μια χαρά τιμή και ορμάμε στα δεσίματα επιτέλους!!!![]()
Μια χαρά τιμή και ορμάμε στα δεσίματα επιτέλους!!!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Επειδή αγοράζω χρόνια από Ινδία δεν υπάρχει περίπτωση ΟΛΑ αυτά μαζί να κόστισαν μόνο 110€ μαζί με τα μεταφορικά.
Σε πρόχειρο υπολογισμό μόνο σαν υλικά κοστίζουν 200-300€ από τον πιο φτηνό Ινδό και λόγω όγκου και βάρους το πακέτο θα είχε άνω των 50€ μεταφορικά. Αν ήρθαν όλα μαζί απορώ πως δεν σταμάτησαν στο τελωνείο, ειδικά οι ρόδες.
Μόνο οι ρόδες στοιχίζουν 115€ το λιγότερο σε μάπα πιότητα στο χρώμιο με γαλβανισμένες ακτίνες.
Μάλλον έχει γίνει παρεξήγηση για τη συνολική τιμη.
οι ροδες ειναι καινουργιες απο τυπο που τις εβγαλε αμεσως γιατι οι ινδοι αρεσκοντε να βαζουν αλουμινιου αστερι.θα επρεπε να ειχες ξεκινησει με την τελευταια προταση.το δεν υπαρχει περιπτωση ειναι σαν να με αποκαλεις ψευτη.δεν νομιζεις οτι με δυο μηνυματα στα forum θα επρεπε να τα ειχες σπαταλησει προσεχτικοτερα?.θα εξηγουσα πως εφτασε το κοστος εκει αλλα εχεις βγαλει ηδη συμπερασμα γιατι ψωνιζεις χρονια απο ινδια.ναι?
Τελευταία τροποποίηση από lspiros; 19/02/2014 στις 12:17.
Σπύρο πως και επέλεξες το μουαγιέ με το γρανάζι φιξ?
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Χα, χα, ούτε εγώ σκοπεύω να το συνεχίσω, αν και θα ήθελα να λάβω απάντηση από που προκύπτει η τιμή των 110€ με μεταφορικά για τόσα πολλά και βαριά ανταλλακτικά.
Όμως πιστεύω πως και αυτό το μήνυμά μου θα τύχει της ίδιας τύχης με το πρώτο μου..![]()
Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται και για να μην έχει αυταπάτες περί των τιμών των ανταλλακτικών:
115,92 λίρες = 140 € χωρίς τα μεταφορικά, χωρίς τις δύο ρόδες, χωρίς τελωνείο, χωρίς μπιμπλίκια και μπλα, μπλα, μπλα.Royal Enfield Front Brake Assy 500CC 7" = 23.74
ROYAL ENFIELD BULLET REAR BRAKE SHOE PLATE 6" = 3.18
Royal Enfield Rear Wheel Brake Drum Sprocket = 12.65
Royal Enfield 4 Speed Gearbox Sprocket 16 Teeth =2.03
ROYAL ENFIELD REAR BRAKE SHOE PAIR PADS 6" = 4.27
Royal Enfield Petrol Tank Knee Pads = 5.65
Royal Enfield Complete Head Bracket = 10.98
ROYAL ENFIELD CHROME PAIR FORK FRONT MAIN TUBES = 36.00
ROYAL ENFIELD FRONT WHEEL SPINDLE AXLE KIT = 5.40
Royal Enfield Complete Rear Wheel Hub Spindle Kit = 5.98
ROYAL ENFIELD BULLET FRONT FORK OIL SEALS 4 = 1.57
ROYAL ENFIELD GASKET SET TOTAL OVERHAULING 500cc = 4.47
Τιμές από τους πιο φτηνούς Ινδούς εμπόρους με ότι αυτό συνεπάγεται στην ποιότητα των αντικειμένων (έχει καεί η γούνα μας). Αυτός λοιπόν ήταν ο σκοπός του μηνύματός μου πιο πάνω, η σωστή πληροφόρηση και όχι να βγάλω κάποιον ψεύτη.
Δεν νομίζω επίσης πως τα 7500 παραπάνω μηνύματά σας από μένα σας δίνουν το δικαίωμα να μου κάνετε υποδείξεις προσβλητικές, μεσήλιξ μοτοσικλετιστής τυγχάνω κι εγώ.-ipila:
Εγω δεν ανέφερα απο που τα πήραμε ούτε τι ονομάζω μεταφορικά.αλλα μιας και ήρθαν ετσι.ο Ινδός που πήγε κατω ειναι φίλος και ο Αδερφος του εχει συνεργείο τα περισσότερα τα έφερε αυτός.διαβαστε τα μηνύματα προσεχτικά.δεν ειμαι μεσηλιξ με μπερδευεις με έναν μαλιαρο.επισης δεν ειναι θέμα υπόδειξης αλλα σεβασμού σε φόρουμ.κερδισε τον χώρις δήλωση ηλικίας με μηνύματα που έχουν να προσφέρουν στη ροή της μετατροπής.ολα τα αλλα...οσο για τα 7000 μηνύματα,αφορούν φωτο και. Video στην προσπάθεια μου να μάθω και να μάθετε.ξεκινα να περνεις μέρος σε αυτο.δεν ξανά απαντώ σε κατι.ας σβηστούν τα μηνύματα που δεν αφορούν το project.
Τελευταία τροποποίηση από lspiros; 19/02/2014 στις 23:20.
Ας αφήσουμε τα λόγια και ας αρχίσουμε το δέσιμο!