Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 94

Θέμα: KTM ENDURO 690 R!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    κάποτε όταν μεγαλώσω και κάνω λεφτά ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Γιαννάκη, σαν πολύ δεν ανακατεύεσαι με τα ημι-χωμάτινα..????
    δεν κάνει?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Γιαννη, η κατασκευη του 'πυργου' και των βασεων ειναι πολυ απλη και φτηνη.
    θα φτιάξουμε μια ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    sorry ειναι rally raid, τα εχω δει.
    νομιζω στον ταυρο εχει και βαση εξτρα απο το φαιρινκ που κατα τη γνωμη μου ειναι ωραιο
    στην σελίδα του λέει ότι είναι χωρίς βάση http://www.perfect-fairings.com/en/p...ont-fairing_14

Παλαιό μέλος
    το μηχανακι ειναι χαλια, εγω του εχω κανει 65000χλμ και αυτο δεν λεει να χαλασει.ασε που δεν του εχω ανοιξει ποτε μοτερ.αφου να φανταστεις τωρα εχει πεσει το μοτερ του και με τριτη χανεις το μπροστινο.αναξιοπιστο αστο παρε κανα χτ καλυτερα
    μην αρχισω και μιλαω για αναρτησεις και για στησημο....βαρκα στο γυαλο.
    μη το κοιτας, αστο γιατι θα κλαις με μαυρο δακρυ....απο τη συγκηνηση

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    θα φτιάξουμε μια ?
    Οταν το παρεις, ριξε σημα!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Τρίτη βραδιά σερί ξενύχτι

Παλαιό μέλος
    το μηχανακι ειναι χαλια, εγω του εχω κανει 65000χλμ και αυτο δεν λεει να χαλασει.ασε που δεν του εχω ανοιξει ποτε μοτερ.αφου να φανταστεις τωρα εχει πεσει το μοτερ του και με τριτη χανεις το μπροστινο.αναξιοπιστο αστο παρε κανα χτ καλυτερα
    μην αρχισω και μιλαω για αναρτησεις και για στησημο....βαρκα στο γυαλο.
    μη το κοιτας, αστο γιατι θα κλαις με μαυρο δακρυ....απο τη συγκηνηση
    Ναί Οκ αλλά με ADV το αντάλλαζες αν θυμάμαι καλά και εγώ δεν επιθυμώ να βρεθώ στην ίδια φάση,γιαυτό άλλωστε άνοιξα και θρέντ(φιλικά πάντα)για να ξεδιαλύνω τα πράγματα
    Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 05/03/2014 στις 08:58.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    κάποτε όταν μεγαλώσω και κάνω λεφτά ...
    ...θα έχω 1 950 ADV,1 DUKE III 690 και 1 690 ENDURO R του 2014 παρακαλώ

Παλαιό μέλος
    εσυ εχεις adv εγω δεν ειχα....
    το θες για καθε μερα και για κανα βουνο αντε και για κανα ταξιδακι αρεα και που;παρτο
    αν δεν το θες για καθε μερα και δεν πολυ πας και χωμα και εισαι του ταξιδιου και σε παιρνουν και τα οικονομικα σου κρατα το
    μην ξεχναμε ειναι τα μισα λεφτα στα τελη κυκλοφοριας
    (εγω πριν απο το 690 ειχα ενα κ8 1000)
    οι λογοι που το θες ειναι καθαρα προσωπικοι.οταν αλλαξα το gsxr και πηρα το ktm οι πιο πολοι με γιουχαρανε και εγω ακομα οταν το καβαλαω καραγουσταρω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από milvas Προβολή μηνύματος
    Τρίτη βραδιά σερί ξενύχτι
    για να σιγουρέψουμε ότι θα τραβήξει μέχρι το πρωί : basel 690 quest kit

Οταν το παρεις, ριξε σημα!
    θα πέσει πολύ κάψιμο !

Παλαιό μέλος
    εσυ εχεις adv εγω δεν ειχα....
    το θες για καθε μερα και για κανα βουνο αντε και για κανα ταξιδακι αρεα και που;παρτο
    αν δεν το θες για καθε μερα και δεν πολυ πας και χωμα και εισαι του ταξιδιου και σε παιρνουν και τα οικονομικα σου κρατα το
    μην ξεχναμε ειναι τα μισα λεφτα στα τελη κυκλοφοριας
    (εγω πριν απο το 690 ειχα ενα κ8 1000)
    οι λογοι που το θες ειναι καθαρα προσωπικοι.οταν αλλαξα το gsxr και πηρα το ktm οι πιο πολοι με γιουχαρανε και εγω ακομα οταν το καβαλαω καραγουσταρω
    Ωραίος και σε ευχαριστώ Άλεξ,με κάλυψες.Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν υπάρχει χρόνος ούτε χρήμα για ταξίδια,καθημερινά,κοντινές αποστάσεις κυκλοφορώ με το μικρό και θα προτιμούσα να κυκλοφορώ με 690 και να μήν μαραζώνει το ADV στο γκαράζ.Είμαι υπο σκέψη και συζήτηση ακόμα,κάτσε να δούμε αν τα βρούμε στις τιμές
    Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 05/03/2014 στις 08:58.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    για να σιγουρέψουμε ότι θα τραβήξει μέχρι το πρωί : basel 690 quest kit
    Έλα Άγιο,κερνάω καφέ:rotflmao:

Ένα χρόνο πριν σε αντίστοιχο thread που είχε ανοίξει ο antsoar είχα γράψει αναλυτικά τη γνώμη μου για μια ενδεχόμενη "τράμπα" από 950/990 σε 690...

http://www.moto.gr/forums/showthread...=135361&page=2

...ξαναδιαβάζοντας σήμερα αυτά που είχα γράψει τότε, συνεχίζω να τα υποστηρίζω 100%, παρότι από το καλοκαίρι έχω ξαναγυρίσει στα μεγάλα (950advS '03) αφού κάποιοι φρόντισαν να με "ξαλαφρώσουν" από το 690 μου...

Αν λάβουμε δε υπόψη και το κόστος απόκτησης, το να αλλάξεις το 950 σου, που κοστίζει σήμερα περί τα 4 χιλιάρικα, με ένα αντίστοιχης αξίας 690 του '08-'09 είναι ένα ενδιαφέρον δίλημμα με τα υπέρ και τα κατά (δες παραπάνω). Όμως να δώσεις το 950 και να συμπληρώσεις άλλα τόσα για ένα καινούριο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο 690 (δεν αντιλέγω οτι τα μοντέλα του '12-'14 έχουν αρκετές βελτιώσεις) μου φαίνεται μάλλον εξωπραγματικό τη σημερινή εποχή... Φιλικά πάντα!

Σε κάθε περίπτωση, σκέψου τη χρήση που θα κάνεις στη μηχανή σου (και το μπάτζετ που έχεις να διαθέσεις)... όλα τότε θα γίνουν ξεκάθαρα!!!
    Τελευταία τροποποίηση από Juohmaru!; 20/02/2014 στις 23:19.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Juohmaru! Προβολή μηνύματος
    Ένα χρόνο πριν σε αντίστοιχο thread που είχε ανοίξει ο antsoar είχα γράψει αναλυτικά τη γνώμη μου για μια ενδεχόμενη "τράμπα" από 950/990 σε 690...

http://www.moto.gr/forums/showthread...=135361&page=2

...ξαναδιαβάζοντας σήμερα αυτά που είχα γράψει τότε, συνεχίζω να τα υποστηρίζω 100%, παρότι από το καλοκαίρι έχω ξαναγυρίσει στα μεγάλα (950advS '03) αφού κάποιοι φρόντισαν να με "ξαλαφρώσουν" από το 690 μου...

Αν λάβουμε δε υπόψη και το κόστος απόκτησης, το να αλλάξεις το 950 σου, που κοστίζει σήμερα περί τα 4 χιλιάρικα, με ένα αντίστοιχης αξίας 690 του '08-'09 είναι ένα ενδιαφέρον δίλημμα με τα υπέρ και τα κατά (δες παραπάνω). Όμως να δώσεις το 950 και να συμπληρώσεις άλλα τόσα για ένα καινούριο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο 690 (δεν αντιλέγω οτι το μοντέλο του '12-'14 έχουν αρκετές βελετιώσεις) μου φαίνεται μάλλον εξωπραγματικό τη σημερινή εποχή... Φιλικά πάντα!

Σε κάθε περίπτωση, σκέψου τη χρήση που θα κάνεις στη μηχανή σου (και το μπάτζετ που έχεις να διαθέσεις)... όλα τότε θα γίνουν ξεκάθαρα!!!
    Aμ μπράβο!!Εσένα έψαχνα,δεν έβρισκα όμως αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread...=135361&page=2
    Το 14άρι αλλάζει κυριολεκτικά το μοντέλο όπως προανάφεραν κάποιοι πιο πάνω.Συγκεκριμένα κοιτάω αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4726793/ δέν το ΣΚΟΤΩΝΩ το ADV,αν συμπληρώσω θα είναι μικρό ποσό(μιάς και δεν περισεύουν),σε ευχαριστώ
    Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 05/03/2014 στις 08:59.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	690 Rally Raid tanks only.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	107,2 KB 
ID:	310217

μόνο με τα ντεπόζιτα της RR .... μια χαρά είναι, δεν χρειάζεται φαίρινγκ

και αυτή η wings

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας