Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Ενδοεπικοινωνία με πόσοοοοοο???

Μέλος Το avatar του/της freco

Thumbs up Ενδοεπικοινωνία με πόσοοοοοο???

Android-intercom.
    ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα ενδοεπικοινωνίας για αναβάτες με συσκευές Android. Η εφαρμογή συνδέει μέσω WiFi ή Bluetooth, κινητό με κινητό, με tablet ή PC που "τρέχει" Android. Δεν χρειάζεται ίντερνετ για να λειτουργήσει. Μπορεί να ξεκινάει είτε πατώντας κάποιο κουμπί (Push to talk), είτε απλά με τη φωνή μας (Voice Detection).
    Ψάχνοντας βρήκα ότι υπάρχουν ουκ ολίγες για αυτή τη δουλειά. Πώς μου είχαν ξεφύγει?

Τα εύσημα πάνε στον DoctorAndroid που την ανακάλυψε και μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες. http://www.doctorandroid.gr/2014/02/...-intercom.html
    Και φυσικά στους κατασκευαστές. Download link. https://play.google.com/store/apps/d...ndroidintercom

ΥΓ. Αρνητικό είναι ότι δεν έχει (νομίζω) λειτουργία 'Mute". Οπότε ΔΕ συνιστάται σε παντρεμένους.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Την έχεις δοκιμάσει; Συνδέονται τα τηλέφωνα με bluetooth κι έχεις μπλα-μπλα όπως μια κανονική ενδοεπικοινωνία;

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Να σου φάει κανα κόλλημα (περίεργο για android) και να αρχίσει να κεκεδίζει..... Εκεί να σε δώ

Μην αναφέρω οτι σε ενα έστω και μικρό ταξιδάκι η μπαταρία θα πάει περίπατο...

Πάρα πολύ καλό!!!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Να σου φάει κανα κόλλημα (περίεργο για android) και να αρχίσει να κεκεδίζει..... Εκεί να σε δώ

Μην αναφέρω οτι σε ενα έστω και μικρό ταξιδάκι η μπαταρία θα πάει περίπατο...

Γιατί να καταναλώνει πολύ μπαταρία στην λειτουργία μέσω bluetooth? Ενεργοποιείται με την φωνή, και η σύνδεση δεν καταναλώνει πολύ ενέργεια ούτως ή άλλως...
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Μέλος Το avatar του/της pab-lo
    αν το δουλεψει κανεις, ας πει γνωμη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pab-lo Προβολή μηνύματος
    αν το δουλεψει κανεις, ας πει γνωμη.
    Το δοκίμασα στο τηλέφωνό μου και στης εταίρας και δείχνει να δουλεύει μια χαρά, τουλάχιστον στο σπίτι. Μόλις το τσεκάρουμε και στο δρόμο.. πρέπει να δούμε και τη δυνατότητα που έχουν τα μικρόφωνα των handsfree, πως μεταφέρουν δηλαδή την ομιλία στον άλλο μέσα απ'το κράνος με τον θόρυβο που επικρατεί εκεί μέσα..

Παλαιό μέλος
    Το έχω δοκιμάσει κι εγώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όχι εν κινήση όμως ακόμα με κράνος/θόρυβο. Το έχω δοκιμάσει και με bluetooth και με wifi σύνδεση. Το bluetooth έχει μικρή εμβέλεια οπότε είναι μόνο για επικοινωνία αναβάτη-συνεπιβάτη. Μπορεί να γίνει όμως σύνδεση και μέσω wifi οπου έχει σαφώς μεγαλύτερη εμβέλεια. Ρυθμίζεις το ένα κινητό να εκπέμπει το wifi και συνδέεις τη 2η συσκευή στο δίκτυο του πρώτου.

Σε στατική δοκιμή υπήρχε επικοινωνία σε ανοιχτό χώρο σε μία απόσταση περίπου 30 μέτρων οπότε σε αυτή τη χρήση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν επικοινωνία με 2η μοτοσυκλέτα που ακολουθεί σε κοντινή απόσταση. Έχει μια μικρή καθυστέρηση η μετάδοση της φωνής, 1-2 sec περίπου στις δοκιμές που έκανα. Πιθανόν να παίζουν ρόλο και οι συσκευές γιατί με δοκιμή Samsung - Samsung είχε καλύτερη ποιότητα σε σχέση με δοκιμή Samsung - Κινέζικο. Το κινέζικο δεν με άκουγε τόσο δυνατά οπότε ίσως είναι πρόβλημα σε πραγματικές συνθήκες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    ..και στης εταίρας..
    Ετέρας ρε Μάκη.. το έτερον ήμισυ που λέμε.. Οι εταίρες ήταν άλλες.
    safety doesn't happen by accident

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Κι εσύ που το ξέρεις ότι αναφέρεται στην σύντροφο/αρραβωνιαστικιά/σύζυγό του;

Εγώ πιθανολογώ ότι είχε εταίρα στην δοκιμή....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Κι εσύ που το ξέρεις ότι αναφέρεται στην σύντροφο/αρραβωνιαστικιά/σύζυγό του;
    Εγώ πιθανολογώ ότι είχε εταίρα στην δοκιμή....
    Τέλος πάντων, το τΈρι μου εννοούσα..

Λογικά σήμερα ή αύριο θα το δοκιμάσω και εγώ με ένα φιλαράκι και θα δούμε τι παίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Screenshot captured ...

Banned
    Ημαρτον

ή μαλλον ειμαρτων
    ταίρι-βικιλεξικο
    http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%84...AF%CF%81%CE%B9

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno