Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 192

Θέμα: κρανος απο lidl...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    νομίζω οτι το είπε και κάποιος άλλος παραπάνω....

το ανοιγόμενο έχει 60 € αυτή την εβδομάδα....

20 νοματαίοι, 3€ έκαστος, σφυρί, κάμερα, τεστ....

όσο για το κόστος, πείτε οτι ήπιαμε καφέ.....

να ανοίξω λογαριασμό?
    εγώ μέσα
    να το κάνουμε καμιά Δευτέρα βράδυ ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    απο μενα σφυρι καρεκλα!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Άμα είναι να είναι και το σφυρί απ'το lidl χέσ'το....

Πιο πιθανό να σπάσει το σφυρί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    εχει σφυρια στα λιντλ?χαχαχαχαχα!εγω λογο δουλειας μονο επωνυμα εχω!αντε θα βαλω και το αμονι να βαλουμε το κρανος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Εγω παντως εχω ενα LS2 των 100+ Ε , το ειχα παρει για δευτερο κρανος και να πω την αληθεια ειμαι αρκετα ικανοποιημενος . Καποιοι το λενε no name , καποιοι αλλοι ξερουν οτι 70+ αναβατες στο dakar φορανε LS2 αναμεσα τους ο cyril despres και αλλοι ... Αυτο που γνωριζω εγω ειναι οτι ηδη η τιμη τους αρχιζει και ανεβαινει και σε λιγα χρονια θα εκτοξευτει . Ετσι γινεται με καθε νεα εταιρια

Και κατι ακομα .... πολλες εταιριες (μια απο αυτες και η agv ) παραγουν κρανη και τα δινουν αυτουσια σε no name εταιριες η σε εταιριες πχ που ειδικευονται σε ρουχισμο και αξεσουαρ .

Αν καποιος τρεχει με 250 - 300 καλα κανει και κοιταζει να παρει το καλυτερο , αν καποιος θελει να παρει ενα 50αρι scooter για να πηγαινει στο καφενειο στο χωριο με 20 - 30 χλμ /ωρα δεν του χρειαζεται το arai των 800 ...

Και κατι ακομα .... η ειρωνια συναδελφοι και ο μηδενισμος , δεν ειναι μαγκια ...

Θεωρητικα μιλωντας, παντα χρειαζεται το αραι ανεξαρτητως μοτο καθως δεν πρεπει να υποτιμαμε την βλακεια που δερνει τους χρηστες των αλλων οχηματων....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    εγώ μέσα
    να το κάνουμε καμιά Δευτέρα βράδυ ;
    Αμα βαλεις το κεφαλι, χαλαλι η παντοφλα

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Αμα βαλεις το κεφαλι, χαλαλι η παντοφλα
    άσε να το κάνει κάνας μαλλιάς καλύτερα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Εγω ποτε δεν καταλαβα γιατι αυτο που καβαλας πρεπει να χαρακτηριζει και το κρανος σου

οι αποψεις που ειδα απο πανω.....καβαλας παπι μεσα στην πολη->φορας κρανος των 100-150 ευρω
    τρεχεις στις εθνικες με 250-----------------------------------> φορας αραι των 800
    παντα χαιρομαι οταν βλεπω αναβατες με 50αρια και σκουτερ με 45χμ τελικης να φορανε καλα επωνυμα κρανη γιατι ακομα και στα 35χμ αν αγκαλιασεις μια κολονα/μια σταση λεωφορειων/ενα σταθμευμενο παιζει να ''χαιρετισεις''
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kerasaki Προβολή μηνύματος
    Εγω ποτε δεν καταλαβα γιατι αυτο που καβαλας πρεπει να χαρακτηριζει και το κρανος σου
    Δεν ειναι αυτο που καβαλας και η χρηματικη αξια του ,αλλα η χρηση που θες...
    Γιατι καποιος που θελει κρανος π.χ. ανοιγομενο και με φιμε ζελατινα γιατι τον βολευει στη δουλεια του δεν θα το βραι στο αραι rx7...
    Γιατι καποιος που θελει να παει ταξιδι ο θορυβος του εξαερισμου του rx7 θα του σπασει τα @@...
    Αν καποιος θελει να μπει σε πιστα δεν θα παρει κρανος με εξτρα-φιμε εσωτερικη και ανοιγομενο γτ ειναι βαρυτερο (και απαγορευεται)
    κτλ κτλ κτλ κτλ
    (να το πω αλλιως...αν παρεις λαμποργκινι κουντας για να πηγαινεις για ψωνια...εχεις το καλυτερο ή εισαι μ.....ς?)

Η ουσια ειναι οτι οι περισσοτεροι που διαφωνισαν δεν ξερουν καν τι τεστ περναει ενα κρανος για να περασει προδιαγραφες και νομιζουν οτι αν το κελυφος αντεξει ενα σφυρι ολα οκ ,αρκει βεβαια το κρανος αυτο να το φορανε στα motogp...(πολυ θαθελα σε λιγα χρονια π.χ. η βεμαρ ,απο εκει που θεωρειται φτηνιαρικη εταιρεια να ξεσκιστει στο σπονσοραρισμα και απο 1-2 αναβατες να καταληξει να γεμισει τα γκριντ...και πολλοι να τα θεωρουν θεικα κρανη)
    Αυτοι που εχουν ψαξει κατιτις παραπανω ξερουν οτι καθε κρανος ειναι για συγκεκριμενη χρηση, και οτι το σπονσοραρισμα περναει στην τιμη αγορας, και οτι καθε εταιρεια παιρνει τις πρωτες υλες σε διαφορετικες τιμες ,και οτι μια εταιρει μπορει να προμηθευει και αλλες ή να πουλαει και με 2ο ονομα ,κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ

Υ.Γ. Αν τοτε που επεσε ο Νακανο με 300+ συναντουσε ενα λεωφορειο η μια κολωνα...ουτε αραι θα τον εσωζε ουτ τπτ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Αυτοι που εχουν ψαξει κατιτις παραπανω ξερουν οτι καθε κρανος ειναι για συγκεκριμενη χρηση, και οτι το σπονσοραρισμα περναει στην τιμη αγορας, και οτι καθε εταιρεια παιρνει τις πρωτες υλες σε διαφορετικες τιμες ,και οτι μια εταιρει μπορει να προμηθευει και αλλες ή να πουλαει και με 2ο ονομα ,κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ
    Εαν πάρεις ενα φτηνό κράνος μετά απο ενός χρόνου καθημερινή χρήση και το συγκρίνεις με ενα αισθητά ακριβότερο κράνος, θα δεις οτι τα υλικά του φτηνού τα έχουν παίξει ενώ του ακριβοί διατηρούνται σχεδόν καινούργια.
    Εαν συγκρίνουμε το καλοκαίρι με καύσωνα τα 2 κράνη με ταχύτητες πόλης θα καταλάβεις οτι οι μελέτες ροής που έχουν γίνει στο ακριβό κράνος, μεταφέρουν το κόστος όπως τον αέρα που μεταφέρεται στο κεφάλι σου και δεν λιποθυμάς απο υπερθέρμανση φαιας.
    Α! και πέρα απο το brand που ανεβάζει την τιμή, την τιμή την ανεβάζει πάρα πολύ, όπως και σε άλλα, οι ώρες έρευνας και εξέλιξης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι αυτο που καβαλας και η χρηματικη αξια του ,αλλα η χρηση που θες...
    Γιατι καποιος που θελει κρανος π.χ. ανοιγομενο και με φιμε ζελατινα γιατι τον βολευει στη δουλεια του δεν θα το βραι στο αραι rx7...
    Γιατι καποιος που θελει να παει ταξιδι ο θορυβος του εξαερισμου του rx7 θα του σπασει τα @@...
    Αν καποιος θελει να μπει σε πιστα δεν θα παρει κρανος με εξτρα-φιμε εσωτερικη και ανοιγομενο γτ ειναι βαρυτερο (και απαγορευεται)
    κτλ κτλ κτλ κτλ
    (να το πω αλλιως...αν παρεις λαμποργκινι κουντας για να πηγαινεις για ψωνια...εχεις το καλυτερο ή εισαι μ.....ς?)

Η ουσια ειναι οτι οι περισσοτεροι που διαφωνισαν δεν ξερουν καν τι τεστ περναει ενα κρανος για να περασει προδιαγραφες και νομιζουν οτι αν το κελυφος αντεξει ενα σφυρι ολα οκ ,αρκει βεβαια το κρανος αυτο να το φορανε στα motogp...(πολυ θαθελα σε λιγα χρονια π.χ. η βεμαρ ,απο εκει που θεωρειται φτηνιαρικη εταιρεια να ξεσκιστει στο σπονσοραρισμα και απο 1-2 αναβατες να καταληξει να γεμισει τα γκριντ...και πολλοι να τα θεωρουν θεικα κρανη)

Υ.Γ. Αν τοτε που επεσε ο Νακανο με 300+ συναντουσε ενα λεωφορειο η μια κολωνα...ουτε αραι θα τον εσωζε ουτ τπτ...
    εγω παλι δεν καταλαβαινω, πως γινεται καποιος να θεωρει ασφαλες ενα κρανος ανοιγομενο, επειδη τον βολευει (οπως λεει) στην δουλεια του ή να καπνιζει εν κινησει π.χ.??
    αφου ολοι ξερουν οτι αν πεσει με το ανοιγομενο θα υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να ανοιξει στην ενωση απο ενα full face...
    αλλα αυτο δεν το υπολογιζει...

επισης καποια πραγματα στα κρανη δεν ειναι υποκειμενικα...ειναι αντικειμενικα...
    οπως το οτι το ενα ειναι απο καλυτερα/ελαφρυτερα/ανθεκτικοτερα υλικα απο ενα αλλο...
    οπως το οτι το ενα εχει κουπωμα ασφαλειας με διπλο κρικο και οχι ασφαλεια με "κλικ"...
    οπως το οτι υπαρχουν περισσοτεροι εξαερισμοι και κανουν καλυτερη δουλεια απο ενα αλλο που εχει λιγοτερους και λιγοτερο αποτελεσματικους...

συμφωνω το οτι το να παρεις ενα κρανος arai rx7 gp το οποιο ειναι σχεδιασμενο να δουλευει σε ss μηχανακια λογω σχηματος, αεροδυναμικης και εξαερισμου και να καβαλας ενα on-off π.χ. δεν ειναι η καλυτερη επιλογη...οχι γιατι ειναι κακο κρανος αλλα γιατι ειναι σχεδιασμενο να δουλευει σε αλλη σταση σωματος/κεφαλιου...(πιο σκυφτη)...

επισης το σπονσοραρισμα για τους αναβατες motogp ή και wsbk παιζει....αλλα και οι αναβατες εκει, δεν θα "ρισκαριζαν" το κεφαλι τους σε μια εταιρεια no name και χωρις προδιαγραφες και standards...οσα λεφτα και να τους εδιναν...

τελος, τα tests δεν γινονται με βαση πιο κρανος αντεχει τις σφυριες ή το αμονι...(δεν το φοραει το coyote )...
    γινονται με βαση πιο κρανος απορροφαει καλυτερα την δυναμη της προσκρουσης και προστατευει το περιεχομενο (δλδ το κεφαλι)...
    μπορει το test με το σφυρι που πολλοι απο εδω λενε να κανουν με το crivit να μην δειξει τιποτα...το ζητουμενο ειναι ποσοι που φορεσαν αυτο το κρανος και επεσαν, επαθαν μικρη ή καθολου βλαβη...
    γιατι εγω για τα arai ξερω πολλους (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) που επεσαν και δεν επαθαν τιποτα...

χαιρετισμους και μακαρι να μενουν για ολους αγρατζουνιστα και αχρειαστα...

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μπορει το test με το σφυρι που πολλοι απο εδω λενε να κανουν με το crivit να μην δειξει τιποτα...το ζητουμενο ειναι ποσοι που φορεσαν αυτο το κρανος και επεσαν, επαθαν μικρη ή καθολου βλαβη...
    γιατι εγω για τα arai ξερω πολλους (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) που επεσαν και δεν επαθαν τιποτα...

Αυτοί που φοράνε crivit δεν γράφουν σε φόρουμ. Παρόλα αυτά και πολλοί είναι, και ζουν ανάμεσά μας.Σαν κουλούρια τα ξεπουλάει το lidl όταν φέρνει κράνη. Ίσως πολλοί να διαβάζουν και αυτό το νήμα. Αλλά που να τολμήσουν να γράψουν;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τελος, τα tests δεν γινονται με βαση πιο κρανος αντεχει τις σφυριες ή το αμονι...(δεν το φοραει το coyote )...
    γινονται με βαση πιο κρανος απορροφαει καλυτερα την δυναμη της προσκρουσης και προστατευει το περιεχομενο (δλδ το κεφαλι)...

Θυμάμαι που διαβαζα για τα τεστ ότι τα ορθότερα είναι αυτά που το κράνος αντέχει στο νταπ νταπ νταπ που είναι πιθανότερο πάρα σε ένα μεγάλο ντουπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Αυτοί που φοράνε crivit δεν γράφουν σε φόρουμ. Παρόλα αυτά και πολλοί είναι, και ζουν ανάμεσά μας.Σαν κουλούρια τα ξεπουλάει το lidl όταν φέρνει κράνη. Ίσως πολλοί να διαβάζουν και αυτό το νήμα. Αλλά που να τολμήσουν να γράψουν;
    δεν ειχα αμφιβολια οτι πουλιωνται πολλα crivit...
    αλλωστε καθε τι φτηνο, ειδικα αυτες τις εποχες, βρισκει μεγαλη απηχηση στην μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου...
    ο προβληματισμος μου ειναι, ποσους απο αυτους που τα φορανε, τους προστατεψε...και δεν εννοω απο την βροχη...

πλεον ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα, παρα πολυ περνουν κινεζικα παπια και κρανη αμφιβολου ποιοτητας...ολα απο s/m...
    τι παει να πει αυτο? οτι επειδη τα προτιμαει ο περισσοτερος κοσμος ειναι και καλα?

δεν την λεω σε σενα, απλα το ποστ σου σταθηκε η αφορμη να τα γραψω γιατι πολλα βλεπουμε στον δρομο, αλλα λιγα καταλαβαινουμε τελικα...

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απο Lidl!!!
    από GTZ750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2007, 23:03
  2. κράνος από ευρώπη
    από firefox στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 15:29
  3. Κράνος από Lidl.
    από iziogas στο forum Off topic