Μικρή Σαύρα ο Θεόφιλος σε βάφτισε, να του ζητησεις αυγό και λαμπάδα το Πάσχα.
Κατά τα λοιπά, η ωρα του μαμ. Καταγγελω την παράγκα των τάπερ που δεν με άφησε να παραγγειλω προβατίνα για να μην αργήσει το φαΐ.
Μικρή Σαύρα ο Θεόφιλος σε βάφτισε, να του ζητησεις αυγό και λαμπάδα το Πάσχα.
Κατά τα λοιπά, η ωρα του μαμ. Καταγγελω την παράγκα των τάπερ που δεν με άφησε να παραγγειλω προβατίνα για να μην αργήσει το φαΐ.
Επεστεψα... Μουσκεμα
Και γαμω τις βολτες παιδια
Χαρηκα που σας γνωρισα και ευχομαι εις αλλα με υγεια
Καλη (και στεγνη) επιστροφη στους υπολοιπους!![]()
την άλλη κυριακη ποια βουνα θα παρουμε ρε παιδια??
παντως αν παρατηρήσετε, η βολτα της περασμένης κυριακης περιλαμβανε τη μιση διαδρομή της ετησιας του 10 και η σημερινη τη μιση ετησια του 11!
για την επομενη κυριακη πρεπει μαλλον να μελετήσουμε τη διαδρομή της ετησιας του 12...
@Σπίτι.
Μικεδάκι γειά σου και χαρά σου και μαγκιά σου με το 250 δικάβαλο και τσάγιασμα δεύτερη φορά στα μεγάλα. Τα χαιρετίσματα στο μπαμπά, άξιος.
Βροχή λίγη κατά διαστήματα, τίποτα άξιο λόγου.
Επίσης ο ψυχοβροχής soulrain πήρε για τα καλά το βάπτισμα του πυρός. Πρωινές υγρασίες, χιόνια στην άκρη του δρόμου, οδηγικά λάθη, ωραία διαδρομή και δεν έμεινε πίσω ούτε μας τα έκανε νταούλια όπως νόμιζε, βροχή, νύχτα.... Μία βόλτα δεκάδες εμπειρίες. Μακάρι να το συνεχίσει έτσι. Τρελό θέαμα το κόκκινοπυρωμένο εσωτερικό της εξάτμισης στην επιστροφή, το έλιωσε το 250![]()
Γιώργος και μάλαμα, ξανά. Αυτοκόλλητο χαμόγελο έχεις βρε παλαβέ; Ελπίζω να σε ξαναδούμε![]()
Κατά τα λοιπά το βολτάκι καταπληκτικό σε γνωστή διαδρομή, το "πιστάκι" πιο καθαρό από χώματα αλλά με πολλές ύπουλες υγρασίες. Καλά περάσαμε και σε άλλα με υγεία...
(δεν θα σχολιάσω το ότι έλειπε η Σαύρα, έλειψαν οι βλάβες και οι πτώσεις)...
Γυρισαμε κι εμεις σπιτι. Ολα ηταν υπεροχα, ο καφες, το φαι, η βροχη, το βρισιμο του σπυρου!!!!!! Ολα αψογα. Φωτο σε λιγη ωρα να ηρεμησω λιγο!!!!!! Χαρηκα που σας ειδα ολους!!!!
Μόλις μπήκα σπίτι κ εγώ...Νταξ ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας(λίγο παραπάνω στο σώτο που με πήρε α λα μπρατσέτα απο το πρωί)...πραγματικά απο τα βάθη της καρδιάς μου,μια ανιερή κυριακή μετατράπηκε σε κορυφαία εκδρομή με τα όλα της ...γιάννη χαχαχα πλακα κανεις....Επίσης το κλαιμε το iphoni.....πήρε νερά και κάνει τα δικά του, μικέ εσύ θα μας κάνεις αγόρι μου να σκίσουμε τα διπλώματα μας με αυτά που κάνεις....
Μπράβο ρε μάγκες, στα επόμενα με το καλό κι αν με θέλει, να'χω κι εγώ την ευκαιρία να δώσω πάλι το παρόν!
Φωτό!![]()
Σας ζηλεύω ρε τομάρια, ελπίζω στην επόμενη να είμαι μέσα.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).