Χερετω και παλι
πουρνό πουρνό ξεκίνησα και πήγα γέρακα,του ανέφερα τα παραπάνω για το ρολόι και κλπ,μου λει για μπαταρία μου κάνει,εχω αρχίσει αμέσως και κάνω μαλάξεις στο πορτοφόλι να το ζεστάνω
την εξετάζουν δεν καρφωνόμουν στο τι κάνουν λόγο φήμης που έχουν και δεν μου αρέσει για να είμαι ειλικρινείς.
μετά απο δέκα λεπτά ενα τέταρτο την βγάζουν εξω μου λει ετοιμος, λες να την γλιτωσαμε λεω?
Διάγνωση,μπαταρία καλή δεν μου ανέφερε άλλο πρόβλημα, απλά οτι έπρεπε να πατώ πιο δυνατά τον διακόπτη ,οτι έχουν ενα ψιλοθεμα,αν και εγω θυμαμαι οτι τον πατουσα καλα,anyway.Kαι απο την χαρά οτι θα έφευγα χωρις απώλειες ξέχασα να ρωτήσω αυτό με το ρολόι γιατί συνεβη,αυτο το σπρει επαφων λογικα βοηθαει στον διακοπτη ε,ουτε αν εριξε ρωτησα ,μισες δουλιες εκανα.
Μετα μεχρι τωρα δεδομενα μεσα επεσε ο νοτακος.
Βεβαιως οντας ευγενης ευχαριστω ολους που ασχολιθηκατε !Παντα ορθιοι!
subscribed for future use
(μακάρι να μη σου ξαναβγάλει τίποτα αλλά εμένα ακόμα με τρώει το θέμα μπαταρία και ανεπαρκές ρεύμα)
μη ξεχνάς οτι το πήγες μεγάλη απόσταση μενίδι γέρακα και η μπαταρία μπορεί να φόρτισε λιγάκι στη διαδρομή ή το τραυματισμένο καλώδιο, πόλος να έτυχε να κάνει καλή επαφή σήμερα.
θα σου ελεγα και για wd40
αλλα το εχουμε κανει σουπα
ενα σπρει ηλεκτρολογικων-ηλεκτρονικων επαφων
ανοιγεις
ψεκαζεις
κλεινεις
τελειωσες
δεν περιεχουν λαδι και γι αυτο δεν συσωρευουν σκονη
και που σαι να τρως το φαι σου
μη το λυπασαι το μπουτον παταμε δυνατα αλλα οχι για κανενα τριλεπτο![]()
Σωστο το σκεπτικο σου ,αλλα θα παραθεσω 1 λεπτομερεια που δεν την εχω αναφερει και ελπιζω να διωξει αυτες τις σκεψεις σου, την εχω ενα μιση μηνα περιπου τις τελευταιες 2 βδομαδες την χρησιμοποιω για να παω στην δουλεια ενα τεταρτο το πολυ να παω ενα τεταρτο να γυρισω,τυχενε στο να παω να μην επερνε οπως ελεγα παραπανω τυχενε επισης στο γυρισμο να επερνε τσακμακι ,στο μεσοδιαστημα ηταν ακινητη για περιπου 12 ωρες.τι να πω και εγω δεν θα μου λεγε να ξαναδουμε την μπαταρια ο γερακας? συγκεκριμενα μου ειπε ανν στο ξανακανει πιεζε το πιο δυνατα η πεξε με το πατημα να κανει επαφη,θα την παρακολουθω και γω!
Πιεζε τον start η παιξε με το πατημα για να παρει..
Οτι να'ναι..ετσι πρεπει να λειτουργει σωστα η μοτο??
Και τα λενε και σοβαρα ρε πστμ..
Οχι.Η δικη μου κλεινει τα 14 χρονια,και 110.000 χλμ,και ποτε μα ποτε δεν εχασε την αμεσοτητα στο πατημα..
Ο διακοπτης της γενικα εχει θεματα,ειναι δηλαδη ευκολο να ξεκολλησουν οι κολλησεις της.ανοιξε τον και ελεγξε τον,καθαρισε τον κτλ αν δεν το εχεις κανει ηδη
Δυο βιδες ειναι σταυρωτες,λυσε τον και δες τον,πολυ απλο ειναι..
Να μαθαινεις και την μοτορα σου και να της βαζεις και χερι που της αρεσει και το εκτιμα![]()
Χωρίς παρεξήγηση, εάν αυτή είναι η απάντηση του πιο... φημισμένου εξειδικευμένου συνεργείου, δε θέλω να φανταστώ την απάντηση του τελευταίου συνεργείου. Βεβαίως η παραπάνω "μπακαλίστικη" μαστορική δεν εξηγεί το μηδένισμα του ρολογιού, άρα μάλλον κάποιος πόλος ήταν λασκαρισμένος.