Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 63

Θέμα: Πάροχος τηλεφωνίας / internet

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Πάροχος τηλεφωνίας / internet

Θα προσπαθήσω να είμαι λιττός και περιεκτικός. Νοίκιασα ένα διαμέρισμα Αθήνα και πρόκειταi να συνδέσω γραμμή τηλεφώνουν - Internet. Επί χρόνια ήμουν ΟΤΕ και απόλυτα ευχαριστημένος αλλά είναι ακριβοί και πλέον δεν είμαστε για τέτοια. Από τους υπόλοιπους (πλην ΟΤΕ) τι παίζει;

Δεν με ενδιαφέρει τηλεόραση και Nova και 587 κανάλια, θέλω μόνο σταθερό - Ιnternet
    Προφανώς ψάχνω αξιοπιστία στη σύνδεση και (αχρείαστη να είναι) καλή - γρήγορη εξυπηρέτηση σε βλάβες κτλ.

Αυτά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δυσαρεστημένος από ΟΤΕ ,Τρομερά ικανοποιημένος από on Telecoms για πολλά πολλά χρόνια, με εξαίρεση το απαίσιο ρούτερ της tomson που έδιναν, όπου ανέβαζε τρελές θερμοκρασίες και έτρωγες d/c. Σε ότι αφορά εξυπηρέτηση ήταν άριστοι. Πλέον από Σεπτέμβριο είμαι με Forthnet κάτω του μετρίου εξυπηρέτηση, πολύ καλή σε ότι αφορά την οικονομία και πλέον με το τρίτο ρούτερ (τα άλλα δύο τα κατούρησε η γάτα) διαφορετικό από τα άλλα (ζητήστε της forthnetτο ρούτερ δε βλέπω μάρκα πάνω, ή αν έχει είναι κάποια άγνωστη, στέκεται όρθιο) έχω τρομερές ταχύτητες και εδώ και 15 μέρες που είναι ανοιχτό το pc σερί δεν έχω χάσει το δίκτυο ούτε για μισό δευτερόλεπτο.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Εγω αυτο που εχω καταλαβει απο αυτες τις εταιριες ειναι οτι πολυ μεγαλο ρολο παιζει η περιοχη.
    Σε καθε περιοχη δλδ υπερισχυει μια και υστερει καποια αλλη. Οποτε καλυτερα μαθε τι χρησιμοποιουν στη περιοχη σου αν μπορεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Μαλάκες είναι όλοι...

ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ΜΑΚΡΥΑ, ΜΑΚΡΥΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ FORTHNET!!! Προσωπικά έχω HOL την οποία δεν είχα πάρει με καλό μάτι και ήμουν προκατειλημμένος λόγω Vodafone, αλλά όταν έκανα σταθερή/internet είχαν πολύ καλή τιμολογιακή προσφορά και είπα να δοκιμάσω. Μου έβγαλαν λίγο το λάδι μέχρι να γίνει η σύνδεση αλλά μετά ουδέν μεμπτό, σε γνωστούς που έτυχε να χρειαστούν τεχνική υποστήριξη ανταποκρίθηκαν άμεσα. Πολύ καλύτερη σύνδεση και ταχύτητα από τη forthnet που είχα πριν και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Όταν έφυγα από τον ΟΤΕ με πήραν αμέσως να με ρωτήσουν γιατί έφυγα και εάν είχα κάποιο παράπονο, της είπα ότι έφυγα επειδή είναι πανάκριβοι και τόσα χρόνια με έγδερναν κανονικά, μου είπε να μου κάνει μια οικονομική προσφορά πολύ ανταγωνιστική (που ήταν για 3 μήνες και πάλι ήταν οι πιο ακριβοί) και όταν της είπα ότι τόσα χρόνια δεν τους είχε πάρει ο πόνος να ενδιαφερθούν για την τσέπη μου παρά μόνο όταν έφυγα δε με ξαναπήραν πάλι και ησύχασα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μαλάκες είναι όλοι...

Αυτό εννοείται, απλά οι της forthnet κατέχουν τα σκήπτρα της μαλακίας...

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    γρήγορη εξυπηρέτηση σε βλάβες κτλ.
    Πολλά Ζητάς
    Οι περισσότεροι "πατάνε" πάνω στο δύκτυο του ΟΤΕ Μια καλή λύση ειναι το HOL light με 25 ευρω 200 λεπτα δωρεαν αστικα υπεραστικα, 20 δωρεαν σε κινητα και καποια λεπτα διεθνείς κλησεις, αυτό εχω εγω και ήμουν ποιο παλια σε connex.
    Αντίστοιχα πακετα έχουν και οι αλλοι πάροχοι αρκεί να υπάρχει ήδη γραμμή και "πορτα" διαθέσιμη ,πάρε τηλέφωνο πρώτα!
    Αν είσαι τυχερός και βρίσκεσαι σε περιοχή που έχουν ιδιόκτητο δίκτυο οι πάροχοι πλήν ΟΤΕ θα έχεις και καλή γραμμή,καλό πακέτο και εξυπηρέτηση σε βλάβες.
    Αυτό που αναφέρει ο Bradipous έχει να κάνει με το πόσο μακριά βρίσκεται το σπίτι σου απο το ντισλαμ, το κουτί του ΟΤΕ δηλαδή, απώλειες καλωδίων κ.τ.λ.
    έχω τραβήξει πολλά με τις αλλαγές παρόχων και όλες υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια για να σε κάνουν πελάτη.
    Μακριά απο μεγάλα συμβόλαια (συνήθως αυτά με τα δωράκια) γιατί αν θελήσεις να διακόψεις νωρίτερα θα σε χρεώσουν τα πάγια μέχρι την λήξη συμβολαίου.
    Μήν πληρώσεις άδικα μεγάλες ταχύτητες γιατί το πιθανότερο είναι να μήν μπορούν να τις υποστηρίξουν ή να μήν τις χρειαστείς ποτέ.
    Τελευταία τροποποίηση από mankam; 24/02/2014 στις 18:57.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    HOL , συνοπτικά
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Μέχρι τώρα σε εμένα είναι Ok, απλά δυσκολεύεσαι λίγο στην εξυπηρέτηση πελατών. Πιο οικονομικά πακέτα από της forthnet αυτή την περίοδο, δε νομίζω πως παίζουν στην αγορά. Δε την έχω σε εκτίμηση χωρίς να ξέρω το γιατί, αλλά από άποψη ταχύτητας (στην περιοχή μου) και οικονομίας είναι καλύτερη από ότι είχα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Στην ΟΝ είμαι δυο χρονια σχεδόν,απο εξυπηρετιση είναι αψογοι ,από ταχυτητα εχει ανηφορα εδώ και δεν εχει πολυ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Μέχρι τώρα σε εμένα είναι Ok, απλά δυσκολεύεσαι λίγο στην εξυπηρέτηση πελατών.
    Επειδή παίζει να με πάνε στα δικαστήρια αυτοί οι απατεώνες, απλά η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα ανέκδοτο σε αυτή την εταιρεία, μια ουτοπία, δεν ύφίσταται, ταλαιπωρία πελατών θα ήταν πιο ταιριαστός τίτλος.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τσέκαρα ένα site το οποίο βγάζει τον μέσο όρο ταχυτήτων ανα περιοχή βάση των μετρήσεων που έχουν κάνει οι χρήστες, εκεί που θα πάω έχει μ.ο. 3.7 Mbps download και 0.7 Μbps upload με πλησιέστερο κέντρο στα 3+ χιλιόμετρα (δεν ξερω τι εννοεί πιστεύω ότι έιναι αυτό που αναφέρει ο φίλος mankam), βέβαια δεν αναφέρονται οι πάροχοι, απλά οι ονομαστικές ταχύτητες, κάτι 8άρια και 24άρια είναι στα χαρτιά μόνο (καλά αυτό το ξέραμε), οπότε πάω για 4 πακέτο με ότι δίνουν σε σταθερό.

Κοίτα αυτό το έχω καταλάβει, ίσως επειδή έχει αυτό το απρόσωπο πράγμα με τα τηλέφωνα και το πάτα το 1, πάτα το 4 κλπ. Στο παιδί που ήρθε όταν κάηκε πρώτη φορά το ρούτερ (μετά από 5 μέρες και ενώ πνιγόμουν για ίντερνετ) για να τσεκάρει, δεν έχω να προσάψω το παραμικρό. Τη δεύτερη φορά που κάηκε και μάλιστα με δική μου υπαιτιότητα (το κατούρησε η γάτα) δεν ήρθε κανείς, άμεσα μου είπαν πηγαίνετε και πάρτε ένα άλλο ρούτερ δωρεάν από κάποιο κατάστημα μας. Σε ότι αφορά λογαριασμούς κλπ βλέπω κάτι τσαλιμάκια αλλά επειδή κρατάμε σπίτι αποδείξεις μέχρι και από το 80, ότι προέκυψε λύθηκε. Από φίλη που δουλεύει στην HOL στην προώθηση μάλιστα, μου είπε πως τα πακέτα της forthnet δε μπορούν να τα χτυπήσουν ακόμα και απλά τα προσεγγίζουν. Ξαναλέω πως ναι και εμένα δε μου γεμίζουν το μάτι, αν προκύψει κάτι θα κάτσεις κρεμασμένος στο τηλέφωνο με τις ώρες και αν χρειαστεί να έρθει τεχνικός θα έχει αναμονή σημαντική. Αλλά είναι οικονομική και με πολύ καλό δίκτυο στην περιοχή μου(η μισή γειτονιά έχει + το computer service από κάτω επίσης). Αν θα πρότεινα πάντως σε κάποιον μια εταιρία που δε τον νοιάζει να έχει τρελές ταχύτητες και να είναι και πχ 2-3 ευρό το μήνα παραπάνω ο λογαριασμός αλλά θα είχε εξυπηρέτηση αν χρειαζόταν εντός 24 ωρών, με ευγένεια, χωρίς να χρειαστεί να περάσει στο τηλέφωνο ούτε 10 λεπτά, αυτή θα ήταν η on.

πραγματικα δηλαδη τωρα θελεις να σου απαντησω??????

ενα γαμωτηλεφωνο ειναι....το σηκωνεις...καλείς και στα εξηγω ολα

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Εγώ να πω οτι έχω γυρίσει όλες τις εταιρίες.

Απο hol έχω παράπονα ως προς τους λογαριασμούς. Καμία ενημέρωση περί χρεώσεων κλπ.
    απο Cyta, τους θυμάμαι και βγάζω σπυριά! Ταχύτητα μάπα. ρούτερ να σκάνε και μένεις 2 βδομάδες χωρίς τηλέφωνο. Και κέντρο εξυπηρέτησης άσταν να πάνεν....

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορες απο internet
    από GST στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 15:11
  2. internet cafe και εξαρτηση...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 14:53
  3. Κατεβαστε και κλειστε ΟΛΟ το INTERNET
    από AFTER στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ