Δεν το ειπα εγω αυτο..εγω ειπα οτι ειναι λαθος αυτη η τακτικη.
Δεν το ειπα εγω αυτο..εγω ειπα οτι ειναι λαθος αυτη η τακτικη.
Shooter τι λες ΡΕ?
Καταλαβες τι γραφω???Εγραψα οτι σε μια μοτο πρεπει να δουλευει σωστα το σταρτ,και οχι να πιεζεις μεχρι να κανει επαφη.
Τι δεν καταλαβες???
Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 24/02/2014 στις 18:53.
Εγω τι εγραψα διαβασες??να ανοιξει τον διακοπτη γιατι οι επαφες ειναι ευαισθητες.που διαφωνησες???
Το μπουτον το πατας ανθρωπινα,δεν παλευεις για να κανει επαφη,τοοοσο απλο ειναι.
Δεν ηξερα οτι στο μπουτον βαζουμε υπερδυναμη για να παρει μπρος αλλιως ειμαστε κοριτσακια..
Τωρα που την εβαλα μπρος πηρε αμεσως, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες μερες, επισης μου ειπε να σβηνω και να αναβω με το κλειδη, το on off,να ειναι παντα on,αυτος που την πηρα μου, μου ειπε με το off σβησιμο, τι διαφορα εχει αραγε
Αυτό το ερώτημα βασανίζει και χρονίζει εδώ μέσα από ιδρύσεως moto.gr αν θυμάμαι καλάΑπό το κλειδί να τη σβήνεις πάντα, το kill switch είναι διακόπτης έκτακτης ανάγκης, για να γράφει ο κατασκευαστής στο manual πως πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε συγκεκριμένη κατάσταση ανάγκης κάτι παραπάνω ξέρουν από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη...
@Τai και shooter, ειρήνη υμίν, δεν έχετε να χωρίσετε κάτι, ολισθαίνετε off topic![]()