Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 72

Θέμα: Αρχισαμεεεεεε bmw f650gs 03

Δεν το ειπα εγω αυτο..εγω ειπα οτι ειναι λαθος αυτη η τακτικη.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Πιεζε τον start η παιξε με το πατημα για να παρει..
    Οτι να'ναι..ετσι πρεπει να λειτουργει σωστα η μοτο??
    Και τα λενε και σοβαρα ρε πστμ..
    Ναι ρε τα λεμε σοβαρα γιατι συμβαινουν και αυτη την φορα δεν φταινε τα ελικοφορα
    Αλλα οι χρηστες

Μέλος Το avatar του/της Simon_says
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Χωρίς παρεξήγηση, εάν αυτή είναι η απάντηση του πιο... φημισμένου εξειδικευμένου συνεργείου, δε θέλω να φανταστώ την απάντηση του τελευταίου συνεργείου. Βεβαίως η παραπάνω "μπακαλίστικη" μαστορική δεν εξηγεί το μηδένισμα του ρολογιού, άρα μάλλον κάποιος πόλος ήταν λασκαρισμένος.
    Μακαρι!

Shooter τι λες ΡΕ?
    Καταλαβες τι γραφω???Εγραψα οτι σε μια μοτο πρεπει να δουλευει σωστα το σταρτ,και οχι να πιεζεις μεχρι να κανει επαφη.
    Τι δεν καταλαβες???
    Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 24/02/2014 στις 18:53.

Shooter τι λες ΡΕ?
    Καταλαβες τι γραφω???Εγραψα οτι μια μοτο πρεπει να δουλευει σωστα το σταρτ,και οχι να πιεζεις μεχρι να κανει επαφη.
    Τι δεν καταλαβες???
    Ξέρεις τι δουλειά κάνει;

Banned
    Shooter τι λες ΡΕ?
    Καταλαβες τι γραφω???Εγραψα οτι σε μια μοτο πρεπει να δουλευει σωστα το σταρτ,και οχι να πιεζεις μεχρι να κανει επαφη.
    Τι δεν καταλαβες???
    Εχω δει ατομα να πατανε μπουτον σαν κοριτσακια
    Ατομα με το ραν στο οφ και την μιζα να δουλευει υπερωριεςζ
    Τρσβηγμενο αλλα μπορει οι επαφες εσωτερικα του μπουτον
    Να χαλαρωσουν το ειχα παθει στο τενερε μου οκ?
    Εσυ τι δεν καταλαβες?

Εγω τι εγραψα διαβασες??να ανοιξει τον διακοπτη γιατι οι επαφες ειναι ευαισθητες.που διαφωνησες???
    Το μπουτον το πατας ανθρωπινα,δεν παλευεις για να κανει επαφη,τοοοσο απλο ειναι.
    Δεν ηξερα οτι στο μπουτον βαζουμε υπερδυναμη για να παρει μπρος αλλιως ειμαστε κοριτσακια..

Τωρα που την εβαλα μπρος πηρε αμεσως, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες μερες, επισης μου ειπε να σβηνω και να αναβω με το κλειδη, το on off,να ειναι παντα on,αυτος που την πηρα μου, μου ειπε με το off σβησιμο, τι διαφορα εχει αραγε

Παντα με το κλειδι να την σβηνεις.

Banned
    Εγω τι εγραψα διαβασες??να ανοιξει τον διακοπτη γιατι οι επαφες ειναι ευαισθητες.που διαφωνησες???
    Το μπουτον το πατας ανθρωπινα,δεν παλευεις για να κανει επαφη,τοοοσο απλο ειναι.
    Δεν ηξερα οτι στο μπουτον βαζουμε υπερδυναμη για να παρει μπρος αλλιως ειμαστε κοριτσακια..
    Τελος παντων δεν το συνεχιζω αλλο
    Δεβ βγαινει ακρη

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Simon_says Προβολή μηνύματος
    Τωρα που την εβαλα μπρος πηρε αμεσως, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες μερες, επισης μου ειπε να σβηνω και να αναβω με το κλειδη, το on off,να ειναι παντα on,αυτος που την πηρα μου, μου ειπε με το off σβησιμο, τι διαφορα εχει αραγε
    Αυτό το ερώτημα βασανίζει και χρονίζει εδώ μέσα από ιδρύσεως moto.gr αν θυμάμαι καλά Από το κλειδί να τη σβήνεις πάντα, το kill switch είναι διακόπτης έκτακτης ανάγκης, για να γράφει ο κατασκευαστής στο manual πως πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε συγκεκριμένη κατάσταση ανάγκης κάτι παραπάνω ξέρουν από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη...

@Τai και shooter, ειρήνη υμίν, δεν έχετε να χωρίσετε κάτι, ολισθαίνετε off topic

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Simon_says Προβολή μηνύματος
    Σε καποιο παλιο θρεντ ειχε αναφερει ο OLDMAN οτι το σβησιμο απο το kill switch εχει επιπτωση στην μπαταρια.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

@Τai και shooter, ειρήνη υμίν, δεν έχετε να χωρίσετε κάτι, ολισθαίνετε off topic
    εγώ πιστεύω οτι μεταξύ τους υπάρχει μεγάλος έρωτας....

απλά το παίζουν λίγο αντρουά και οι δύο, ετσι, για να μην πέσουμε αμαχητί.....

σόρρυ για το οφ τόπικ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Χαλαρά....

Αυτό το ερώτημα βασανίζει και χρονίζει εδώ μέσα από ιδρύσεως moto.gr αν θυμάμαι καλά Από το κλειδί να τη σβήνεις πάντα, το kill switch είναι διακόπτης έκτακτης ανάγκης, για να γράφει ο κατασκευαστής στο manual πως πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε συγκεκριμένη κατάσταση ανάγκης κάτι παραπάνω ξέρουν από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη...

Μαλιστα δεν θα χρησιμοποιώ το on off, thanks,οταν λεμε έκτακτη αναγκη, ενα παραδειγμα?
    Τελευταία τροποποίηση από Simon_says; 24/02/2014 στις 22:27.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2015, 09:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ