Καλησπέρα, την εποχή που εκανε τα τσαλιμακια της η μιζα, και τα φλας δεν λειτουργουσανε καλά και ο διακόπτης που αναβοσβήνει το μεγαλο φως, ο τελευταίος δεν λειτουργεί καν! Πηρα αυτο το προιον σημερα, http://www.kalimatotexniki.gr/online...page.tpl&pop=0 το αφησα κανα 20 λεπτο και τον εκλεισα τον διακοπτη, το πρωι για να δουμε, καναμε τίποτα;
Δεν αλλαξε κατι το φλας οταν το παω δεξια δεν πιάνει καλα, και το φως τωρα δεν αναβει καν στο διακοπτακι
Δε ξέρω αν πρέπει με το ζόρι Γέρακα. Αυτό που ξέρω είναι οτι πρέπει να ασχοληθεί κάποιος με πολύμετρο και την πλεξούδα σου για να βρει τη διαρροή/κακή επαφή/τραυματισμένο καλώδιο και να τα σενιάρει.
Μην διανοηθείς να ζητήσεις αλλαγή πλεξούδας και σου ρθει ο κούκος αηδόνι. Κόψε ράψε θέλει με κάποιον που κατέχει το θέμα ηλεκτρολογικά και καλωδιώσεις.
70 ευρώ νομίζω πάει η αλλαγή πλεξούδας σε εξειδικευμένο...Στην αντιπροσωπεία δεν ξέρω..
Μαλιστα,καλως θα δω που θα την παω, παντως ο διακοπτης του φλας που μια πιανει μια δεν πιανει ειναι λογικα θεμα διακοπτη ετσι δεν ειναι?
Θα ενημερωσω απο βδομαδα αρε μπεμπα γιατι με τρεχεις?????
σαν παλιος κατοχος f650 το ειχα αλλαξει. εσβηνε το φως με το στριψιμο του τιμονιου. τα φλας δεν θυμαμαι. ενα απο τα πολλα που εβγαλε το αναθεματισμενο...
Πως λεγεται το διακοπτακι που κανεις σημα ,αυτο που ειναι πανω απο τον διακοπτη μικρης μεγαλης σκαλας?
Ας παραβλεψουμε την υπογραφη που εχω βαλει![]()
Τελευταία τροποποίηση από Simon_says; 14/03/2014 στις 18:22.
Ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις χωρίς να χρειάζεται καν τις ερωτήσεις,Ευριπίδης, 480-406 π.Χ