Σελίδα 63 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1353585960616263646566676873113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 931 έως 945 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Σας είδα Λαμιώτες να εμφανίζεστε Κυριακή πρωί στην παραλία του Βόλου με καμιά 20αριά μηχανάκια...μετά σας είδα να κάθεστε στο μαγαζί μου.... Πιάσαμε κουβέντα, ο tonnydakar είναι γνωστός παντού....

Παλαιό μέλος
    σας βλεπω ρε ηλιθιοι καθε μερα να πηγαινετε εθνικη οδο με 100 αριστερη λωριδα..

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από argy_kap Προβολή μηνύματος
    Σας είδα Λαμιώτες να εμφανίζεστε Κυριακή πρωί στην παραλία του Βόλου με καμιά 20αριά μηχανάκια...μετά σας είδα να κάθεστε στο μαγαζί μου.... Πιάσαμε κουβέντα, ο tonnydakar είναι γνωστός παντού....
    το "παιζο ναυτες" δικο σου ειναι; αν μιλάμε για την ιδια παρέα απο Λαμια, ήμουν κι εγώ εκεί..

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostRider Προβολή μηνύματος
    το "παιζω ναυτες" δικο σου ειναι; αν μιλάμε για την ιδια παρέα απο Λαμια, ήμουν κι εγώ εκεί..
    o yes....και μάλλον δεν μιλήσαμε μαζί....είσασταν και πολλοί....next time θα ξέρεις...

Dodos σε ειδα χτες να κατεβαινεις την Σόλωνος με το cb ή ηταν ο fireblade?
    Κατα τι 4
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σας είδα κοντά στον Διόνυσο,k6& k7...

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    Σας είδα σήμερα στην πίστα των Σερρών και τους 2 με το GSXR 1000 (Greek Stunt Riders) που μπήκατε και στην πιστα και σας ζήλεψα (την πάτησα και ηρθα χωρίς φόρμα αλλα με τζήν γιατι νόμιζα οτι θα μπαιναν αποκλειστικά αυτοκίνητα) καθώς και την παρεά που ήρθατε βόλτα (cbr, Gsxr, Z750, TDM και τα 2 Fazer)

και δυό-τρεις φωτο δικές μου καθώς πηγαινα:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P1000401.jpg 
Προβολές:	464 
Μέγεθος:	43,8 KB 
ID:	310337

Όνομα:	P1000403.jpg 
Προβολές:	465 
Μέγεθος:	41,3 KB 
ID:	310338

Όνομα:	P1000415.jpg 
Προβολές:	466 
Μέγεθος:	55,1 KB 
ID:	310339

Never ride faster than your guardian angel can fly...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σας είδα λίγο μετά τα Μέγαρα 4-5 SS, ΟΛΟΙ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ είχατε πιάσει 2 λωρίδες μιλάγατε και χασκογελάγατε Σε είδα κι εσένα με το λευκό BMW με τις κορινθιακές πινακίδες με το εμφανές φαλλικό σύνδρομο από την επιλογή του αυτοκινήτου και τον τρόπο που προσπέρασες, όπως κι εσένα με το χρυσαφί Mercedes που σε άδειο δρόμο επέλεξες να προσπεράσεις από τα δεξιά όπως όλοι οι κλασσικοί νεοέλληνες μαλάκες... Βγάλε ρε τροχαία μερικά συμβατικά περιπολικά να μοιράζουν πρόστιμα για προσπέραση στην εθνική από τα δεξιά, να δεις για πότε βγαίνουμε από μνημόνιο και πως αποκτάμε πλεόνασμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σε είδα το απόγευμα στην Πειραιώς (προς Πειραιά) στην διασταύρωση δεξιά προς Πέτρου Ράλλη με το σκούτερ σου και κατάλαβα ότι από τύχη ζούνε κάποιοι ανθρωποι.

Στην μέση ήσουν στο φανάρι κι εγώ δεξιά στο κόκκινο με το αυτοκίνητο.

Μόλις άναψε πράσινο αποφάσισες να στρίψεις δεξιά στην Πέτρου Ράλλη ακριβώς μπροστά μου ενώ ξεκινούσα για ευθεία. Ίσα που πρόλαβα να φρενάρω.

Στο μεταξύ εσύ το σκεφτόσουν κιόλας, δεν ήσουν σίγουρος, να συνεχίσω ή να ξαναβγώ Πειραιώς. Ό, τι νάναι. Καλή τύχη, την χρειάζεσαι.
    I will take the mountains!

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σας είδα πριν από λίγο παπόβιοι κλασικά χωρίς εξοπλισμό και κράνος, να σας πιάνει καταιγίδα και να κρύβεστε σε ένα πρατήριο.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σας ειδα ολους μαζι τους μλκες απο Μικροθηβες για Βολο.
    Ρε μπαρμπα γαμω το φελεκι μου! με βλεπεις στο ρευμα μου ερχομαι και βγαινεις για προσπεραση καταπανω μου;
    Επισεις παλικαρε πρεπει να καταλαβες οτι σκυλος βολτα με εσενα πανω στην παπια δεν γινεται!παλι καλα που δεν σε πατησα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    πατρα,ελ βενιζελου ανοδος κατα τις 1.30 το μεσημερακι κι ενω ημουν αριστερα με καμια 90αρα περιπου βλεπω στον καθρεφτη ss λευκο δικαβαλο να ερχεται κομματια.με περναει με +30 σιγουρα και στα 200 μετρα περιπου που εχει μια στροφη να πλακωνεται στα φρενα και να το φτανω στα 5 μετρα...ευθεια παλι τερμα γκαζι κλπ....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Νέο μέλος Το avatar του/της Earentil21
    Σας ειδα ολους μαζι τους μλκες απο Μικροθηβες για Βολο.
    Ρε μπαρμπα γαμω το φελεκι μου! με βλεπεις στο ρευμα μου ερχομαι και βγαινεις για προσπεραση καταπανω μου;
    Επισεις παλικαρε πρεπει να καταλαβες οτι σκυλος βολτα με εσενα πανω στην παπια δεν γινεται!παλι καλα που δεν σε πατησα.
    Την προηγούμενη Κυριακή πήγαινα Βόλο για να περάσω Σκιάθο από εκείνο το δρόμο. Είναι που είναι ο δρόμος, τρέχουν και σαν τρελοί και η αριστερή λωρίδα τέρμα επικίνδυνη γιατί κάποιος ανόητος σκέφτηκε ότι για γραμμή πρέπει να βάλουμε ολόκληρο διάζωμα. Εγώ είχα δει έναν τυπά να πηγαίνει βόλτα το σκυλί με το αυτοκίνητο, το λουρί στο ένα χέρι και τσιγάρο στο στόμα λίγο πριν το Βόλο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Σε ειδα σημερα στον Κολωνο με το ασπροκοκκινο RD 350 να το εχεις στην πένα...ωραίος!

σε είδα (ευτυχώς) εκεί στις πλατείες του ΣΕΦ να έρχεσαι ανάποδα και πρόλαβα το κακό..... μπήκες στην επόμενη πλατεία και πήγες να την πάρεις πάλι ανάποδα, σε είδα....

γυρισα, σταμάτησα δίπλα σου και σε ρώτησα πολύ όμορφα και χωρίς φωνές "πες μου που θες να πας πριν σκοτώσεις κάποιον", "στο σεφ" μου απάντησες και ήσουν χεσμένη, έτοιμη να βάλεις τα κλάματα.... είχες μέσα και την φίλη σου και παιδιά πίσω....

σε οδήγησα στο σεφ και με ευχαρίστησες και εσύ και η φίλη σου....

εύχομαι ο επόμενος στην θέση μου (γιατί δυστυχώς, η βλακεία είναι ανίκητη και θα το ξανακάνεις), να την σκαπουλάρει και αυτός και να μην σε πλακώσει στα χαστούκια....

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε