Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: Πάροχος τηλεφωνίας / internet

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Ειμαι εδω και 3,5 χρονια σε ενα χωριο κολλητα στο Αγρινιο. Εχω ΟΤΕ ,πληρωνω 32 εβρο για 24 ταχυτητα,εχω μονιμα 13αρα+ σε 3 υπολογιστες,το ρουτερ που μου δωσανε βγηκε μαυρος σκηλος, κρεμμασματα ποτε, κολληματα ποτε,οποτε δεν ρισκαρω να παω σε ποιο φθηνο παροχο για 5,7, εβρο παρακατω.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Με σειρά προτεραιότητας μετά από 1000άδες περιπτώσεις τα τελευταία 10χρόνια λόγω δουλειάς

ΟΤΕ
    HOL
    Cyta
    ON
    Forthnet

Καλώς ή κακώς ο μεγάλος παίκτης είναι και θα είναι ο ΟΤΕ και αυτός θα ρυθμίζει τα περισσότερα, και που αναλόγως του τι κάνει θα επηρεάζει και τους υπόλοιπους μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό υποδομής του ανήκει.
    Σε περίπτωση λοιπόν βλάβης ο γρηγορότερος και πιο αξιόπιστος θα είναι ο ΟΤΕ σε όλες τις περιπτώσεις. Εξαιρούνται οι περιοχές που οι εναλλακτικοί έχουν ΔΙΚΟ τους δίκτυο και όταν λέμε δικό τους δεν εννοούμε νοικιασμένες γραμμές του ΟΤΕ αλλά οπτική ίνα και DSLAM περασμένα από αυτούς.
    Από τους εναλλακτικούς με δικό τους δίκτυο οι 2 μεγάλοι είναι η HOL και η Forthnet και έπειτα με αρκετή απόσταση η Cyta.
    Από θέμα αξιοπιστίας των 3 εναλλακτικών η HOL κρατάει την καλύτερη εικόνα μαζί σχεδόν με τη Cyta τηρουμένων των αναλογιών στα μεγέθη τους και η Forthnet είναι με την χειρότερη φήμη.

Αυτό που σου έγραψαν οι προηγούμενοι για την κάθε περιοχή και ξεχωριστή περίπτωση ισχύει.
    π.χ.
    Αν η περιοχή είναι αποκλειστικά σε δίκτυο ΟΤΕ και οι εναλλακτικοί απλά νοικιάζουν γραμμές (είτε χαλκού είτε οπτικής ίνας) τότε αν θες αξιοπιστία και ταχύτατη εξυπηρέτηση σε πρόβλημα πας καρφί ΟΤΕ.
    Αν η περιοχή έχει και οπτικές γνώμη μου είναι να επιλέξεις μεταξύ HOL Cyta με τελευταία επιλογή την Forthnet.

Για να μάθεις τι ισχύει μην ρωτήσεις τον πάροχο. Στα τηλέφωνα συνήθως λένε παπατζιλίκια για να σε κάνουν πελάτη.
    Θα ρωτήσεις τη γειτονιά τί συνδέσεις έχουν, στα πόσα κλειδώνουν και τί προβλήματα έχουν.
    Αν είσαι σε γειτονιά με οπτική Cyta ή HOL τότε από θέμα αξιοπιστίας ταχυτήτων θα είναι τα ίδια με ΟΤΕ ίσως και καλύτερα μιας και η υποδομή τους στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μεταγενέστερη του ΟΤΕ πλην ελαχίστων περιπτώσεων όπου καλύπτεται και VDSL και άρα ο ΟΤΕ προφανώς και έχει τα ηνία.

Για να μην σε τρελαίνω με λεπτομέρειες περισσότερες, ζύγισε το οικονομικό κομμάτι σε σχέση με το πόση αξιοπιστία και λιγότερο πονοκέφαλο θες. Συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις αλλά με μια καλή έρευνα αγοράς (ρωτώντας τη γειτονιά) μπορεί να είσαι εξασφαλισμένα εντάξει κάνοντας εξυπνότερη επιλογή

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Καλα τα εγραψε ...απλα τα εγραψε σε λαθος μοναδες μετρησης.

Kb/s= Kilobit per sec
    KB/s= Kilobyte per sec

3 MB/s (2 Megabyte per sec) αντιστοιχει σε ταχυτητα 24 Mbps (MegaBit per sec).

Εγω εχω HOL , πλεον. Ειχα ΟΤΕ σε 24 Mbps και απεριοριστα αστικα/υπεραστικα μονο με 37€/μηνα

Προβλημα ειχα συχνα και παρολο το πολλα τηλ στν εξ/πελατων (6μηνες προσπαθεια) δεν καταληξαμε καπου.

Πηγα HOL για το ιδιο προγραμμα που μου κοστιζει 9€/μηνα και 2 € εκπτωση στο Vodaf... κινητο. Η τιμη βεβαια απαιτει χρηση καρτων γνωστης τραπεζας αλλα οχι κατι επιπλεον απο αυτο που εκανα οποτε no big problem.

Συν οτι επιδιορθωσαν και το προβλημα στην γραμμη μου σε μια εργασιμη και χωρις κοστος! Και μου αλλαξαν το καμμενο, μετα απο ενα μηνα router τους, σε μια μερα χωρις μα, μου, σου, του!

Αν θελεις βασικη χρηση και οχι κατι ιδιαιτερο επικεντρωσουν στην χαμηλοτερη τιμη! Καλο το VDSL αλλα αν το θελεις μονο για email-browsing-youtube, τι να τα κανεις τα 24Mbps? Αν παλι θελεις live stream και αλλα .......VDSL και εισαι ανετος!
    Τελευταία τροποποίηση από Corki; 25/02/2014 στις 07:53.

Παλαιό μέλος
    Ρώτησε γείτονες συγκέντρωσε απόψεις και πράξε αναλόγως,οπως σου ειπε και ο Vaska.Αναλογα τις περιοχες.

Μαλάκες είναι όλοι...οπως σου ειπε και ο KTiNoS.

Banned
    ειχα οτε 0 προβληματα εξυπηρετηση γτπκ και τοτε εδω ηταν μονοπωλιο σε ιντερνετ
    εβαλα vodafone σταθερο+ιντερνετ
    1 ειχα 4 δεν ειχα τοτε εκπεμπανε ασυρματα για ιντερνετ και τηλ
    το ρουτερ επαιρνε sim οαριθμος μου ηταν ο ιδιος αλλα αντιστοιχουσε σε κινητο κατι τετοιες παπαριες τελος παντων
    πριν 4-5 χρονια εβαλα cyta
    οκ τρελες απαιτησεις δεν εχω
    πληρωνω λιγα λογω οτι ειμαι απο τους πρωτους εδω με cyta
    σπανια κανω επανεκκινησεις ρουτερ-3/4 φορες σε αυτα τα χρονια
    μια φορα εκαψα το μαμα pirelli

οπως ειπαν ειναι αναλογως τις περιοχες τα γεωγραφικα διαμερισματα κλπ
    ρωτα εκει γυρω που μενεις
    με μακρινους δεν θα βγαλεις ακρη

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Όταν ο ΜΠελάτης με 15€ το μήνα τα θέλει ΌΛΑ τότε και το σαβουρορούτερ να είναι έτοιμος να πάρει, και να περιμένει να αργήσει η εξυπηρέτηση τεχνικής βλάβης του από υποστελεχωμένο και ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ προσωπικό πεδίου και τηλ κέντρου των 3 κ 60. Την αγορά τη διαμορφώνουμε εμείς με τις απαιτήσεις μας οπότε ΣΚΑΣΤΕ και απολαύστε το!

Αγαπητέ Χυμαδόρε διάλεξε ότι σ αρέσει διότι αν είναι να σου κάτσει η στραβη θα σου κάτσει όπου και να σαι.
    Ειδικά σε καμιά καλωδιακή βλάβη ΟΤΕ που θα πρέπει να επέμβει εργολάβος εκτός ΟΤΕ δε σε σώζει ούτε ο Θεός ο ίδιος
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Όταν ο ΜΠελάτης με 15€ το μήνα τα θέλει ΌΛΑ τότε και το σαβουρορούτερ να είναι έτοιμος να πάρει, και να περιμένει να αργήσει η εξυπηρέτηση τεχνικής βλάβης του από υποστελεχωμένο και ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ προσωπικό πεδίου και τηλ κέντρου των 3 κ 60. Την αγορά τη διαμορφώνουμε εμείς με τις απαιτήσεις μας οπότε ΣΚΑΣΤΕ και απολαύστε το!

Αγαπητέ Χυμαδόρε διάλεξε ότι σ αρέσει διότι αν είναι να σου κάτσει η στραβη θα σου κάτσει όπου και να σαι.
    Ειδικά σε καμιά καλωδιακή βλάβη ΟΤΕ που θα πρέπει να επέμβει εργολάβος εκτός ΟΤΕ δε σε σώζει ούτε ο Θεός ο ίδιος
    οπως τα λες
    η γιαγια μου ειχε βλαβη στην γραμμη της
    χτυπουσε το δικο της μαζι με του γειτονα
    μιλαμε για χωριο και ο γειτονας στα 30μ
    ακουγε τα ιδια με την γιαγια μου

τηλεφωνο καταχωρηση βλαβης
    επικοινωνια με το συνεργειο
    αναμονη
    σε 3 εργασιμες
    περασαν...
    εγιναν 7
    ξανα επικοινωνια
    κατι σκαλισαν απο το βρογχο οπως ειπαν
    περναμε μας ακουγε και αυτη και η γειτονισα
    επαιρνε επεφτε η γραμμη
    ξανα επικοινωνια με οτε
    <φταιει η συσκευη>
    παιρνω τοποθετω καινουργια
    τιποτα
    <φταει το καλωδιο>
    το αλλαζω
    ΤΙΠΟΤΑ
    ξαναπαιρνω τηλ<το αυτο της δικιας σου φταιει παλιο@@λακα>
    κλεινω απο οτε
    παιρνω σε αλλο παροχο ιδιωτη
    την επομενη ηρθαν εκαναν τα δικα τους
    σε 3 ημερες εγινε η πληρη συνδεση και απο τοτε ολα καλα η γιαγια...

LIVE STREAMING, TV ΑΣΥΡΜΑΤΗ Κ.Λ.Π...........

Χωρίς νά είμαι ό γνώστης,έπειδή έτυχε νά έχω φίλο προιστάμενο στόν ΟΤΕ τεχνικό
    ύπάρχει καμμία εταιρία άπό όλες αύτές πού νά έχει δικά της καλώδια..??
    Καί άν έστησαν μία όπτική στό σπίτι σας πώς καταλήγει ρέ παιδιά..??
    Μέσα άπό τό κουτί τού ΟΤΕ...!!
    Συνεπώς τί ψάχνεστε..??
    Πολλά έξαρτώνται όπως έγραψαν πολλοί άπό τή θέση τού σπιτιού σας σέ σχέση
    μέ τό πιό κοντινό κέντρο τού ΟΤΕ.
    Τά ύπόλοιπα είναι νάχαμε νά λέγαμε,είδατε κανέναν πάροχο νά φτάνει στό κουτί
    έξω άπό τήν πολυκατοικία σας...??
    Ποιανού γραμμές είναι αύτές..??
    Μπορεί κάποιοι πάροχοι νά πέρασαν κεντρικές γραμμές άλλά όλοι στηρίζονται στά
    καλώδια τού ΟΤΕ πού καταλήγουν στά κουτιά έξω άπό τά σπίτια μας....!!!!
    Προσωπική έμπειρία.....άπέχω περίπου 700-800 μέτρα άπό ΟΤΕ κεντρικό τής Καλαμαριάς.
    Όταν είχα 24σσάρα γραμμή είχα στήν άρχή 18-19 μέγκα ταχύτητα στό σπίτι δίπλα στό ρούτερ.
    Μέ τήν αύξηση τών καταναλωτών καί τό πέρασμα τού χρόνου έφθασα στά 12-13 καί άπό
    τόν ΟΤΕ μού έλεγαν τόσα είναι.
    Μετά τά μπινελίκια καί άφού ήρθε στό σπίτι καί ό φίλος μου έφθασε μέ τό ζόρι στά 16-16,5
    ό όποίος μού είπε ότι καί στό κέντρο έχει 17-17,5....!!!!
    Τώρα στό vdsl είμαστε πιό κοντά σέ αύτά πού ύπόσχονται, 24 άσύρματα καί 27-28 μέ καλώδιο.
    Άπ'ότι κατάλαβα σέ ένα χρόνο άν πυκνώσουν οί καταναλωτές τής vdsl γραμμής πάλι τό ίδιο έργο
    θά δούμε.
    Αύτά τά περί όπτικών ίνών κ.λ.π.....είναι μεγάλες παπαριές,έκτός άν φτάνει ή γραμμή μέχρι
    τό ρούτερ,πράμμα άπίθανο πού θά τό δούμε σέ 30 χρόνια άσύρματα...!!!! όσοι ζούνε.
    Έχετε δεί τίς ρεγκλέτες πού κάνουν κατανομή στήν πολυκατοικία καί μέχρι έκεί είναι ύπεύθυνος
    ό πάροχος...?? δηλαδή ό ΟΤΕ...??όλα έρείπια.
    Κι άν μέχρι τό δρόμο κάτω φθάνουν λέμε τώρα 24 μέγκα,μετά πρέπει νά γκρεμίσουμε τά σπίτια μας
    καί νά άλλάξουμε τά καλώδια.......
    Οί άλλοι πάροχοι τραβήξανε ένα καλώδιο κεντρικό τό βάφτισαν όπτική ίνα καί μπορεί νά περνάει
    καί 100 μέτρα μακρυά άπό τούς ΝΤΕΜΕΚ προνομιούχους......ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,κόλπα γιά νά τρώνε όλοι
    άπό τήν πίττα....!!!!
    Ό πιό σοβαρός πάροχος είναι ό ΟΤΕ,αύτός πού έπινοικιάζει σέ όλους τούς άλλους.
    Στίς τιμές τώρα γιά τόν άνταγωνισμό όλοι είναι φθηνότεροι,είναι δυνατόν όμως νά είναι καλύτεροι
    άπό αύτόν πού τούς νοικιάζει τίς γραμμές...??
    Όπως στήν τηλεφωνία πού πήρε τά σκήπτρα ό ΟΤΕ έτσι κι έδώ όλοι έκεί θά καταλήξουν στό τέλος.
    Καλό γιά μάς νά ύπάρχει άνταγωνισμός καί όχι μονοπώλιο....!!!!
    Άφήνω όμως σέ άλλους νά κάνουν τόν άνταγωνισμόκαί προτιμώ τήν ποιότητα,γιατί αύτά πού άκούω
    είναι πολλά καί τρελλά,άπό voice over i.p. δύο σέ ένα μέχρι καμμένα ρούτερ,πεσμένες γραμμές,έξυπηρέτηση
    τού κώλου κ.λ.π......
    Δημοκρατία έχουμε......έτσι λέμε δηλαδή
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 25/02/2014 στις 09:27.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    ΚΑΙ ο οτε εχει προβληματα

ΚΑΙ ο οτε εχει χαλια εξυπηρετηση

ΚΑΙ ο οτε εχει γκαουμπιου γραμμες

ΚΑΙ ο οτε εχει σκατα ρουτερ (λεγε με μπαουτεκ)

Ρωτα την γειτονια να παρεις feedback και κανε το σταυρο σου (αμα εισαι απ'αυτους)...... αν σου κατσει η στραβη τον ηπιες ουτως ή αλλως....

εντιτ.

Ανοιξε κανενα γουαιφαει εκει που ειναι το σπιτι και αν δεις την γειτονια πακτωμενη στην Cyta........ βαλε κατι αλλο......

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΡΕ ΣΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 5,5 - 5,8 ΣΕ VDSL ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΟΤΕ...???

Μήπως ήθελες νά πείς 25...?? Ή ADSL....??
    Τέλος πάντων.........................ΟΤΕ παιδιά, μετά έρχονται όλοι οί άλλοι....!!!!!
    Δώστε ένα δεκάρικο παραπάνω νά είστε ήσυχοι
    VDSL -30 ΟΤΕ, έχουμε στό σπίτι μονίμως 4-5 συσκευές στό ίντερνετ καί χτυπάει
    άσύρματα 24-25 Μbps καί μέ καλώδιο 27-28...!!
    Σίγουρα κάτι έγραψες λάθος,άλλιώς τζάμπα πληρώνεις.
    Μιλαω για ταχυτητες κατεβασματος Τερενς.
    Τα νουμερα που γραφω ειναι τα "πραγματικα", οχι οι ονομασιες των γραμμων που ειναι το δεκαπλασιο της ταχυτητας που πρεπει να μπορεις να πιασεις.

Πχ (χοντρικα) οταν λεει ο ΟΤΕ "adsl γραμμη μεχρι 24Mbps" (ή αλλιως "24αρα") αυτο μεταφραζεται σε μεγιστη ταχυτητα download μεχρι 2.4Mb/s.

Αντιστοιχα οταν λεει "vdsl 50Mbps" μεταφραζεται σε download κοντα (ή και παραπάνω ακομα) στα 5Mb/s.

Μια χαρα τα εγραψα και μια χαρα τα πληρωνω εντιτ: μπερδεψα λιγο τις μοναδες, δες το επομενο ποστ. Τα υπολοιπα οπως τα εγραψα ειναι.
    Απλα η αναφορα μου ηταν σε πραγματικες ταχυτητες κατεβασματος (που ειναι χοντρικα και μπακαλιστικα "το ονομα της γραμμης"/10. Δηλαδη: 50αρα/10=κατεβαζεις με περιπου 5 mega το δευτερολεπτο)

Προσωπικα ετσι τα καταλαβαινω καλυτερα.
    Οποτε να μιλαω για "24αρα σε adsl", οταν για μενα στην πραγματικοτητα μεταφραζεται σε 400kb/s κατεβασματος αντι για τα υποτιθεμενα 2.4Mb/s που δηλωνει το ονομα της, το θεωρω μλκια.

Γι'αυτο εβαλα τα πραγματικα νουμερα.

Το ιδιο πραγμα λεμε.
    Τελευταία τροποποίηση από pipe_smoker; 25/02/2014 στις 10:02.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corki Προβολή μηνύματος
    Καλα τα εγραψε ...απλα τα εγραψε σε λαθος μοναδες μετρησης.

Kb/s= Kilobit per sec
    KB/s= Kilobyte per sec

3 MB/s (2 Megabyte per sec) αντιστοιχει σε ταχυτητα 24 Mbps (MegaBit per sec).
    Α να γεια σου.
    Αυτο

Χυμ , δεν υπάρχει μόνο μια «καλή» εταιρία…
    Τα οικονομικά πακέτα θα τα δεις…
    Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι η απόσταση του σπιτιού σε σχέση με το DSLAM καθώς και οι πόρτες που έχει ελεύθερες η κάθε εταιρία στην περιοχή.
    επισης , ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ είναι η ποιότητα της καθετής καλωδίωσης της πολυκατοικίας (το καλώδιο από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας στο διαμέρισμα )
    Σε αυτό το φορουμ υπαρχει ολη η γνώση σχετικά με το θέμα καθως και πληροφοριες για την συμπεριφορα της κάθε εταιριας σε περιοχες.
    http://www.adslgr.com/forum/

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Χυμ , δεν υπάρχει μόνο μια «καλή» εταιρία…
    Τα οικονομικά πακέτα θα τα δεις…
    Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι η απόσταση του σπιτιού σε σχέση με το DSLAM καθώς και οι πόρτες που έχει ελεύθερες η κάθε εταιρία στην περιοχή.
    επισης , ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ είναι η ποιότητα της καθετής καλωδίωσης της πολυκατοικίας (το καλώδιο από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας στο διαμέρισμα )
    Σε αυτό το φορουμ υπαρχει ολη η γνώση σχετικά με το θέμα καθως και πληροφοριες για την συμπεριφορα της κάθε εταιριας σε περιοχες.
    http://www.adslgr.com/forum/
    Σωστός!!!

Άντε χυμαδόρη, καλό διάβασμα στο adsl forum, και σε κανά δυο χρόνια θα την έχεις βρει την άκρη σου

Ρε Γιώργο, πιο πολλά πιάνω από τα ποστ του oldman παρά από αυτά που γράφουν εκεί μέσα.
    Μερικές φορές νομίζω ότι έχει σεταριστεί λάθος η κωδικοποίηση χαρακτήρων στο mozilla και γι'αυτό μου εμφανίζονται έτσι αυτά που γράφουν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Σωστός!!!

Άντε χυμαδόρη, καλό διάβασμα στο adsl forum, και σε κανά δυο χρόνια θα την έχεις βρει την άκρη σου

Ρε Γιώργο, πιο πολλά πιάνω από τα ποστ του oldman παρά από αυτά που γράφουν εκεί μέσα.
    Μερικές φορές νομίζω ότι έχει σεταριστεί λάθος η κωδικοποίηση χαρακτήρων στο mozilla και γι'αυτό μου εμφανίζονται έτσι αυτά που γράφουν
    μηπως να το παμε στα τεχνικα , να το αναλαβει ο oldman ...

ρε συ μια ερωτηση θα κανει... π.χ."μενω στη ταδε περιοχη .... ξερετε τι ποιοτητα εχουν οι ISPs στην περιοχη?"
    δεν θα δωσει για CCNP

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Λοιπόν, βάζω πουκαμισάκι, γραβάτα και γλύφω όσο μαλλι έχει μείνει προς τη μια πάντα σε χωρίστρα. Παίρνω σημειωματάριο και αρχίζω να χτυπάω κουδούνια στη γειτονιά:

"Γεια σας, θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις για τους πάροχους σταθερής τηλεφωνίας και internet στην περιοχή σας"

Τώρα γιατί εγώ δεν σκέφτομαι τα αποτελέσματα αλλά ότι θα μου ανοίξει κάποια ξεναμένη milfάρα την πόρτα φορώντας baby doll;

υ.γ. Σε γριες και μ@λ@κες θα λέω ότι είμαι ευαγγελικός εκπρόσωπος της θρησκείας του φοντάν, αν έχουν 5 λεπτά να του μιλήσω για τη θεία νουαζέτα μεγάλη η χάρη της...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορες απο internet
    από GST στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 15:11
  2. internet cafe και εξαρτηση...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 14:53
  3. Κατεβαστε και κλειστε ΟΛΟ το INTERNET
    από AFTER στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ