πολύ χαίρομαι που θα έρθετε στα μέρη μας!
αν μείνετε τελικά ιωάννινα θα έρθω το βράδυ να σας βρω,να γνωριστούμε και απο κοντά!
σε περίπτωση που ψάξεις για κατάλυμα,κάνε την έρευνα σου και πριν κλείσεις,ενημέρωσε μήπως σου βρω καλύτερη προσφορά σε κάποιο πολύ καλό που στέλνω πελάτες μου.
Αν τώρα ο δρόμος σας περνάει σχετικά κοντά μου και βολεύει και την διαδρομή και θέλετε να την βγάλετε και οικονομικά,δηλαδή μόνο βενζίνες και διόδια,μπορείτε να κάνετε διανυκτέρευση στην γρανίτσα.Εγώ το προτείνω και εσείς κάντε τα σχέδια σας.
το μέρος είναι ήσυχο,δεν ενοχλούμε κανέναν,το ποτάμι υπάρχεικαι αυτήν την περίοδο είναι πολύ όμορφο και θορυβώδες.
Φωτιά μπορούμε να ανάψουμε,ένα τηγάνι μπορώ να κατεβάσω δεν είναι κόπος,αυγά έχω και τυρί,ρακί απο τον μάικ και ντόπιο τσίπουρο.
μέχρι 4 άτομα μπορώ να τα κοιμίσω σε τροχόσπιτο,αρκεί να κοιμηθείτε αγκαλίτσα ανα δύο
Και γενικότερα ότι χρειαστείτε,ενημερώστε![]()
ΜΕΣΑΑΑΑ.....αναπολώ εκείνη τη βόλτα στην Καστοριά και πέριξ...zuperrr
να κάνω μία παρέμβαση για να μην δημιουργούνται προσδοκίες τσάμπα......
α. η διαδρομή στο ανέβα είναι 550+ χιλιόμετρα και είναι μη συμβατική...... ο γούγλης την βγάζει 7,5 ώρες.... οπότε καταλαβαίνετε οτι είναι μια σιδηρόκωλη.... όμως στο μεγαλύτερο ποσοστό της χαρακτηρίζεται ως "πράσινη", όπερ και σημαίνει όμορφη..... είναι δεν είναι, δεν ξέρω, πρώτη φορά θα την κάνω....
β. την Κυριακή θα ξυπνήσουμε νωρίς (εγώ λέω αναχώρηση το πολύ 9) γιατί εφόσον στο προγραμμα περιλαμβάνεται Πίνδος, διαδρομές περί των 200 χλμ βγαίνουν σε κάτι τετράωρα και βάλε (βάσει γούγλη πάντα).... προσθέστε τυχόν απρόοπτα, στασεις κλπ η "βολτούλα" στην Πίνδο είναι ωραία μεν, "δώσε πόνο λέμε" δε.....
γ. μετά την Πίνδο, υπολογίστε κανα 6ωρο δρόμο προς αθήνα.... βέβαια, θα βγούμε στην Λαμία και απο κει θα πιάσουμε την "παπαρήγα την καλή" καθότι και ψόφιοι θα είμαστε αλλά και τυχεροί αν δεν μας έχει ήδη πιάσει βράδυ.....
γενικά το υπολογίζω σε 1300+-κάτι χιλιόμετρα....
τέλος, κοιτώντας για διανυκτέρευση, είδα οτι προσφέρονται δίκλινα από 30 ευρά.... όπως είπα και πριν, μας ενδιαφέρει απλά να μην είναι μπορντέλο το μαγαζί....
καλημέρα μας
Μου ακουγονται πολυ ωραια ολα αυτα. Σε πολυ καλο δρομο ειμαστε!!!!![]()
Επειδή ακούγεται πολύ ενδιαφέρον,δεν βάζεις έναν πρώτο-στο περίπου- χάρτη μπας και αξιωθώ επιτέλους να ακολουθήσω....
Και καμιά ημερομηνία λίιιγο πιο συγκεκριμένη(αν είναι τέλη Μάρτη πρέπει να κάνω κουμάντα απο τώρα....)
there's no such thing as impossible
Μια σημειωση μονο να κανω..Σπυρακο,29-30 Μαρτιου ειναι το Σ/Κ που γινεται το Ακροπολις.Ξερω πως ειδικα φετος,λογω του οτι δεν βρισκεται στο προγραμμα του WRC αλλα του ERC,προφανως το ενδιαφερον πολλων θα ειναι μειωμενο.Απλα εγω λογω του οτι το εχω ως παραδοση πλεον να πηγαινω καθε χρονο,θα ηθελα αν γινεται να αποφυγουμε την συγκεκριμενη ημερομηνια.Αν παλι κανονιστει για τοτε,δεν πειραζει.Θα στελνω ολο το Σ/Κ μηνυματα λατρειας σαν και αυτα που εστελνες εσυ σε ολους μας την Κυριακη που μας περασε!!!
Here I am,on the road again.......
Μάρτιος είναι νωρίς για Πίνδο και η μέρα είναι -σχετικά- μικρή ακόμα.
Θα το προτιμούσα για μετά το Πάσχα, μέσα προς τέλη Απρίλη.
Μην σας πιανει αγχος με την ημερομηνια.. ειπα πριν το πασχα αλλα ολα εξαρτωνται απο τον καιρο..... εξαλλου πινδος ειναι αυτη...... παντου μπορει να εχει χαρα θεου και εκει να γινεται χαμος. ........
Θα μας ενημερωσει ο Παναγιωτης για το ποτε ειναι οκ......
Χαρτες το βραδυ.......