καλησπερα κι απο μενα
μια απο τις αγαπημενες μου ενοτητες εδω μεσα ειναι οι ανακατασκευες
παρακολουθωντας και θαυμαζοντας τις προσπαθειες πολλων απο εδω πηρα κι εγω την αποφαση να ασχοληθω με την πρωτη μου μηχανη η οποια παραμενει σχεδον παροπλισμενη εδω και 12 χρονια αλλα για καποιο λογο ποτε δεν σκεφτηκα να την πεταξω
προσπαθουσα να την κρατησω τυπικα στη ζωη εδω και χρονια ανεξοδα με μπαλωματα και πατεντες ωστε να κανω τις βολτες μου στο χωριο μερικες μερες το χρονο
οταν ομως περασαν τον νομο περι υποχρεωτικης ασφαλισης ολο το ετος κλπ σκεφτηκα οτι ή θα την αποχαιρετουσα ή θα την εκανα απολυτως λειτουργικη και για συναισθηματικους λογους αποφασισα το δευτερο
εχω ξεκινησει ηδη λυσιμο για το οποιο εχω φωτογραφικο αρχειο που θα παραθεσω συντομα
να πω επισης οτι προσεξα οτι στην κατηγορια <<ανακατασκευες>> γινεται λογος επαναφορα σε εργοστασιακη κατασταση, στην περιπτωση μου ο στοχος ειναι μικρες μετατροπες ωστε να καταληξω σε φαση cafe racer οποτε ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος
για να τεσταρω πως μπαινουν φωτογραφιες βαζω την παρακατω η οποια ειναι σχετικα προσφατη
η τωρινη κατασταση ειναι αρκετα χειροτερη εμφανισιακα αλλα το βασικο ειναι οτι λογω μηχανικων και ηλεκτρικων προβληματων που θα αναφερω αργοτερα πρακτικα ηταν ακινητοποιημενη