Ψιτ...νεούδια μην παίρνετε και πολύ αέρα... Είμαστε και μερικοί με 2ψήφια χρονάκια...![]()
χρονια ΚΑΛΑ!
edit εγω κοντευω 8??
το καλυτερο σε μας τους "μικρους" ειναι που διαβαζουμε παλια ποστ μας και βλεπω βλεπουμε την διαφορα στον λογο μας. εγω για παραδειγμα κοιταω πως εγραφα οταν ημουν 20 και λεω πω ρε μαγκια κλανια κι εξατμιση.... και παω στοιχημα οτι σε αλλα 8παλι το ιδιο θα λεω για τα τωρινα μου ποστς.
Τελευταία τροποποίηση από motomaniac; 28/02/2014 στις 10:28. Αιτία: εεε??? 8???
βρε,βρε..κοιτα τι χαναμε τοσο καιρο...![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
που να'μαι ε φιλΕ Βαντα,μολις ακουσα οτι καλεσανε την σειρα μας,πεταχτηκα και γω απ'την χαρα μου!![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
αχαχ και εγω εκλεισα τα 8 χρονια χαχαχ αντε και του χρονου αχαχ
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
[QUOTE=sapila racing;2438902]Aντε ρε απο κει που μας τα ζαλιζες με το μπουρδέλο το Ζ750 με τα φρενα παπιού και το σιδερένιο ψαλίδι ναπουμε.![]()
[/QUOTE
εισαι εγκαθετος χονΔεος![]()
:a07: