Το κατέβα γαμάτο , ακόμα το θυμάμαι απο πέρσι που είχα ανέβει Ελασσόνα
Το ανέβα, επίσης γαμάτο, εξαιρώντας το κομμάτι Αθήνα -Πάτρα που ως μονοκύλινδρος καθόλου δεν θα με χάλαγε να το παρέλειπα.
Το ψήνω πολύ μαζί με τον φίλο Νίκο (690SM), αλλα δεν λέω ακόμα ΜΕΣΑ γιατι τις τελευταίες φορές που το είπα πάντα κάτι κατάφερε να τα χαλάσει όλα την τελευταία στιγμή…
there's no such thing as impossible
για το αθήνα - πάτρα, το ξέρω, είναι χάλι μαύρο αλλά έλα που μας βολεύει να κερδίσουμε χρόνο γιατί μετά η διαδρομή θέλει ώρα.....
οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική μέχρι το αντίρριο, μπορεί να γίνει από κάποιον και σε ένα μονοήμερο, δεν είναι ανάγκη να χάσουμε χρόνο εκεί....
![]()
ενα δίκιο το έχεις, γιατι κάτι εναλλακτικές του στυλ Ιτέα κτλ τρώνε πολύ χρόνο….
anyway, ελπίζω να αξιωθώ αυτή την φορά..![]()
there's no such thing as impossible
άσχετο, αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει , ποια είναι η πιο γρήγορη διαδρομή : 1)αθήνα-λαμία-καλαμπακα-εγνατία-γιάννενα ή 2) αθἠνα-ριο-γιἀννενα?
ο δρόμος μετά Πάτρα τρώγεται δεν είναι και ότι καλύτερο
Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει ποια διαδρομή θα ακολουθήσετε, αλλά ο δρόμος προς Αγρίνιο -> Αμφιλοχία -> Άρτα έχει μπόλικα άσχημα κομμάτια τα τελευταία χρόνια. Το οποίο είναι κρίμα γιατί είναι υπέροχη διαδρομή.
Life begins at 45°.