Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 149

Θέμα: 899 Panigale vs F3 800 vs GSXR 750

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος
    για να σε ξεμπερδεψω απαντησα στα οσα ανεφερες...
    unridable απο ένα ρυθμό και κάτω--->σ αυτον ομως που μπορει να παει στον παραπανω ρυθμο ειναι καλυτερο απο το σουζουκι
    899είναι πολύ πιο street oriented--->αλλα πολυ πιο racing απο το σουζουκι
    αυτο το race feeling αλλά κάπου το γλυκό δε δένει--->σε ΜΕΝΑ και σε σενα σιγουρα δεν δενει...σε καποιους(εστω και ελαχιστους) δενει μια χαρα

Με λιγα λογια το σουζουκι ειναι για την μαζα ενω τα αλλα 2 για λιγους και καλους

αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
    ουτε φραγκα εχω για να αλλαξω το ταπεινο FZ1 μου
    αλλα ουτε και χερακια για να "παω" ενα SS
    κουβεντα να γινεται λοιπον ειναι η φαση
    αν μου τα δινανε τσαμπα κ τα 3 ας πουμε θα διαλεγα το MV και ας ειναι unridable
    και ας με περνανε ολοι ακομα κ με βεσπα
    μονο που θα κ@υλωνω καθε φορα που θα το βλεπω ειναι αρκετο

Έτσι είναι μ@ύναρος η ρουφιάνα η mv κι αν η εμφάνιση είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου δεν κοιτάς αλλού..αλλά εγώ προσωπικά όχι.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ας πω και εγω την μ@λακια μου επι του θεματος...
    προφανως και τα 2 Ιταλικα με τα τοσα μπλιπμλικια ειναι καλυτερα σε ολους τους τομεις απο το σουτζουκι...
    απλα το επιπεδο του τυπου που τα τεσταρε(για το δικο μας μην μιλησω καλυτερα)
    δεν μπορει να αξιοποιησει τα πλεονεκτηματα αυτα
    οποτε με το σουτζουκι να ειναι το πιο φιλικο απο ολα στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ οδηγο
    τους περναει σουβλακι
    εξηγησε μου λιγο, αν θελεις, πως ειναι δυνατον να μην αξιοποιησε τα πλεονεκτηματα των ηλεκτρονικων ενας (ας το πουμε) μεσος οδηγος, οταν ολα αυτα τα μπλιμπλικια εχουν βγει για να βοηθανε αυτους τους οδηγους...
    προφανεστατα ο χερας θα χρειαστει λιγοτερο οτιδηποτε ηλεκτρονικο...π.χ. το traction πιθανοτατα να τον "αργοπορησει" κρατωντας την δυναμη αν ανοιξει το γκαζι στην εξοδο της στροφης, αλλα θα το κανει για να μην φαει high...αρα το απενεργοποιει ξεροντας που και ποσο να το ανοιξει...

για εναν μεσο ομως οδηγο που θελει να παει γρηγορα και να εχει το γκαζι οσο το δυνατον πιο ανοιχτο σε ολη την πιστα, ειναι παιχνιδακι το να καβαλαει με το traction στο "on"...

ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ οδηγος, λοιπον, θελει οσο το δυνατον περισσοτερα μπλιμπλικια να τον "κρατανε" και να κανουν την δουλεια για αυτον...οσο λιγοτερα εχει να σκεφτει, τοσο πιο γρηγορα θα παει...
    πως γινεται λοιπον να πηγαινει πιο γρηγορα το suzuki με τον ερασιτεχνη οδηγο, χωρις κανενα βοηθημα??

τα ηλεκτρονικα μπηκαν στα συγκεκριμενα μηχανακια για να μπορει να τα οδηγησει και ο καθε ασχετος
    καθως ειναι σχεδιαστηκα περισσοτερο απολυτα και εξειδικευμενα

αυτο που θελω να πω ειναι οτι χωρις τα ηλεκτρονικα αυτα ο μεσος οδηγος δεν θα ηταν ουτε καν κοντα στο "απλο" σουζουκι

και επειδη αυτο που λες για τον ερασιτεχνη οτι θελει να σκεφτεται οσο το δυνατον λιγοτερα οταν οδηγαει ειναι απολυτα σωστο , η πιο σωστη επιλογη ειναι το σουζουκι

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Έτσι είναι μ@ύναρος η ρουφιάνα η mv κι αν η εμφάνιση είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου δεν κοιτάς αλλού..αλλά εγώ προσωπικά όχι.
    Οταν ομως οπως λες δεν προκειται ενας μεσος αναβατης, οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα (δεν σε ξερω αλλα υποθετω κ εσυ, σορρυ αν κανω λαθος) να φτασει στα ορια της μια απο δαυτες, (αρα οποια και να εχει θα την "πηγαινει" το ιδιο) γιατι τοτε να μην παρει την ομορφοτερη;

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...
    Οι πιο γρήγοροι απενεργοποιούν τα ηλεκτρονικά τα οποία (θέλουν να)είναι δίχτυ ασφαλείας για τον μέσο οδηγό.αλλά τίποτα δεν ξεπερνάει ένα ολοκληρωμένο-ισορροπημένο σύνολο.
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 02/03/2014 στις 12:29.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    τα ηλεκτρονικα μπηκαν στα συγκεκριμενα μηχανακια για να μπορει να τα οδηγησει και ο καθε ασχετος
    καθως ειναι σχεδιαστηκα περισσοτερο απολυτα και εξειδικευμενα

συμφωνουμε

αυτο που θελω να πω ειναι οτι χωρις τα ηλεκτρονικα αυτα ο μεσος οδηγος δεν θα ηταν ουτε καν κοντα στο "απλο" σουζουκι

αρα τα αξιοποιησε ο μεσος οδηγος που εκανε το τεστ ή οχι? γιατι αν τα αξιοποιησε ηταν κοντα στο suzuki...εσυ ομως πριν εγραψες οτι δεν τα αξιοποιησε...πως γινεται λοιπον να ηταν κοντα στο suzuki?

και επειδη αυτο που λες για τον ερασιτεχνη οτι θελει να σκεφτεται οσο το δυνατον λιγοτερα οταν οδηγαει ειναι απολυτα σωστο , η πιο σωστη επιλογη ειναι το σουζουκι

λαθος.αφου με το suzuki πρεπει να σκεφτεται συνεχως που και ποσο πρεπει να ανοιξει γκαζι (απουσια traction), που και ποσο να φρεναρει (απουσια abs)...
    ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ....

ναι τα ηλεκτρονικα τα αξιοποιησε,τα πλεονεκτηματα που εχει το μηχανακι(ΜV-899) δεν αξιοποιησε γιατι δεν μπορει να τα αξιοποιησει στο επιπεδο που ειναι
    μην διαβαζουμε οτι θελουμε

επισης απο την μικρη μου εμπειρια στην πιστα ουδεποτε μου χρειαστηκε ουτε το ABS ουτε το traction control

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	147 
Μέγεθος:	60,6 KB 
ID:	310859
    ναι τα ηλεκτρονικα τα αξιοποιησε,τα πλεονεκτηματα που εχει το μηχανακι(ΜV-899) δεν αξιοποιησε γιατι δεν μπορει να τα αξιοποιησει στο επιπεδο που ειναι
    μην διαβαζουμε οτι θελουμε

επισης απο την μικρη μου εμπειρια στην πιστα ουδεποτε μου χρειαστηκε ουτε το ABS ουτε το traction control
    Δεν ήταν ο μέσος οδηγός

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Οταν ομως οπως λες δεν προκειται ενας μεσος αναβατης, οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα (δεν σε ξερω αλλα υποθετω κ εσυ, σορρυ αν κανω λαθος) να φτασει στα ορια της μια απο δαυτες, (αρα οποια και να εχει θα την "πηγαινει" το ιδιο) γιατι τοτε να μην παρει την ομορφοτερη;
    Γιατί θα πάρει την πιο ολοκληρωμένη αυτή που του δίνει την αίσθηση ότι όλα είναι υπό έλεγχο ακόμη και όταν ο ρυθμός ανέβει ,αυτή με τον καλύτερο ψεκασμό ,αυτή που δε χρειάζεται το τράκσιο για να πάει γρήγορα(μεταξύ των τριων του τεστ)
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 02/03/2014 στις 13:34.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εξηγησε μου λιγο...
    Την ιδια απορια εχω κι εγω.

Πώς γινεται να λεμε οτι μια μηχανη χωρις βοηθηματα θα την παει καποιος (αργος, μεσος, γρηγορος) γρηγορα, πιο ευκολα απ'οτι μια μηχανη που μπορει να του δωσει την επιλογη του βοηθηματος (αν το θελει. Μην πει κανεις οτι τον καθυστερει το traction. Το απενεργοποιει και τελος αμα δεν το θελει)

Μέλος
    Δηλαδή για να καταλάβω τα προηγούμενα μοντέλα το 08-09 δεν φρέναραν μετά από κάποιους γύρους σε πίστα;;;
    Το όποιο πρόβλημα δεν επιλύονταν με κάποιο τρόπο; υγρά-τακάκια-σωληνάκια ή/και τρόμπα;
    / Β

ΥΓ Αγαπημένο μοντέλο το 750αρ, μπράβο στη Σουζούκι που το διατηρεί στη γκάμα της τόσα χρόνια, αξιόμαχο. Προσωπικά μου αρέσει (εμφανησιακά) το 04, το οποίο δεν είχε εισαχθεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vassat Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή για να καταλάβω τα προηγούμενα μοντέλα το 08-09 δεν φρέναραν μετά από κάποιους γύρους σε πίστα;;;
    Το όποιο πρόβλημα δεν επιλύονταν με κάποιο τρόπο; υγρά-τακάκια-σωληνάκια ή/και τρόμπα;
    / Β

ΥΓ Αγαπημένο μοντέλο το 750αρ, μπράβο στη Σουζούκι που το διατηρεί στη γκάμα της τόσα χρόνια, αξιόμαχο. Προσωπικά μου αρέσει (εμφανησιακά) το 04, το οποίο δεν είχε εισαχθεί.
    Υπάρχει Ανάκληση για την τρόμπα αλλά η καλύτερη λύση είναι να τη συνδυάσεις με mono block δαγκάνες από μεταγενέστερα μοντέλα τις οποίες τις βρίσκεις πολύ φθηνά στο ebay

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Να την πω και γω την μ@λ@κια μου τωρα...
    Οι ''χεραδες'' που παραπονιουνται για τα καθε λογης ηλεκτρονικα οτι τους καθυστερουν...ποιοι ειναι?
    Υποτιθεται οτι κανουν τον ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ποιο γρηγορο και κλεινουν το κενο (βλ.γκρινιες ροσσι...ενταξει δεν ειναι επιπεδο μοτοχεπε τα ηλεκτρονικα αλλα δεν ειναι κανεις μας οδηγος μοτοχεπε...).

Υ.Γ.1. Ο ΜΟΝΟΣ λογος που με ψηνουν μερικα καινουρια μηχανακια (π.χ. ZX10R καινουριο ,αν και Χοντακιας) ειναι τα TC k ABS...και μην ακουσω οτι δεν ειναι ''racing'' οπως λενε μερικοι γιατι ποιο ''racing'' απο την τουμπα δεν υπαρχει...
    Υ.Γ.2. Δεν μου αρεσει κανενα απο τα 3...αν μου χαριζαν οποιοδηποτε (κατα προτιμηση το ακριβοτερο )θα το πουλαγα την ιδια μερα...και θα μαζαευα να παρω το MISSION R (K@YL@)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Να την πω και γω την μ@λ@κια μου τωρα...
    Οι ''χεραδες'' που παραπονιουνται για τα καθε λογης ηλεκτρονικα οτι τους καθυστερουν...ποιοι ειναι?
    Υποτιθεται οτι κανουν τον ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ποιο γρηγορο και κλεινουν το κενο (βλ.γκρινιες ροσσι...ενταξει δεν ειναι επιπεδο μοτοχεπε τα ηλεκτρονικα αλλα δεν ειναι κανεις μας οδηγος μοτοχεπε...).

Υ.Γ.1. Ο ΜΟΝΟΣ λογος που με ψηνουν μερικα καινουρια μηχανακια (π.χ. ZX10R καινουριο ,αν και Χοντακιας) ειναι τα TC k ABS...και μην ακουσω οτι δεν ειναι ''racing'' οπως λενε μερικοι γιατι ποιο ''racing'' απο την τουμπα δεν υπαρχει...
    Υ.Γ.2. Δεν μου αρεσει κανενα απο τα 3...αν μου χαριζαν οποιοδηποτε (κατα προτιμηση το ακριβοτερο )θα το πουλαγα την ιδια μερα...και θα μαζαευα να παρω το MISSION R (K@YL@)
    Απλά δε μιλάμε για ηλεκτρονικά επιπέδου moto gp...
    Απ'ότι διαβάζω (δεν έχω οδηγήσει κανένα) το aprc της Aprilia είναι το καλύτερο πακέτο σήμερα με αυτό της mv να είναι ότι χειρότερο υπάρχει

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια!..ZX6R vs GSXR 750 vs Daytona 675
    από NikosNio στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2011, 14:55
  2. VFR 800 vs Sprint St
    από tbaris στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2009, 16:03
  3. Daytona 675 vs GSXR 750