ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Με τα κακομοιρα τέκνα της επαρχίας που δεν έχουν πρόσβαση στη μόρφωση νομίζω οτι θα γελαω για καιρό. Τέλος πάντων, το ζήτημα είναι απλό κατά τα φαινόμενα. Όσοι για όποιον λόγο δεν γράφουν σωστά, έχουν γραμμένη στα παλαιά τους υποδήματα την ορθογραφία για τους δικούς τους λόγους. Και τα λοιπά απλώς ηλεκτρόνια και ραδιοκύματα. Μετά τόσες σελίδες, εκεί το είδα να καταλήγει. Με 'γειά μας και δαύτο.
Η πλάκα είναι ότι η ορθογραφία μιας λέξης ορίζεται από κανόνες που έχουμε καταργήσει όπως το πολυτονικό σύστημα ή η προφορά βραχύχρονων μακρόχρονων φωνηέντων. Άρα σαν απλή παπαγαλία μοιάζει τώρα πια.
Γιατί λοιπόν να γράφω πχ "αφαλάτωση" και όχι "απαλάτωση" όταν δεν ξέρω (ή και να ξέρω δεν σημαίνει τίποτα) ότι το άλας έπαιρνε δασεία γι' αυτό και το "από" γίνεται "αφ";
Αρχαία κάναμε στο Λύκειο... Οι περισσότεροι, έστω. Οπότε μία επαφή με πολυτονικό κλπ είχαμε.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ορεξατο σε βλεπω.Φυγανε οι βαρβαροι απο την Πατρα και αρχισες να παιρνεις τα πανω σου?
Άσε ρε με τα μανιαούρια, δεν φτάνει που γίνονται "κάκα" και δεν ξέρουν που είναι το βουνό και που η θάλασσα, κάνουν και τσαμπουκάδες. Χθες πέσανε κάτι ψιλές για τα μάτια μιας (ο Θεός να την κάνει) ωραίας Ελένης και είχε τρελό γέλιο να βλέπεις 2 τυπάκια που έβαζαν τα δυνατά τους να σταθούν όρθια, να προσπαθούν να πετύχει ο ένας τον άλλον.
Και η "ωραία" Ελένη καθισμένη στην γωνία, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, να περιμένει την έκβαση του αγώνα για να δοθεί ως έπαθλο στον νικητή. :rotflmao::rotflmao:
Όχι σε παρακαλώ κάνε το εικόνα και πες μου αν έκανα καλά που έκατσα και είδα όλον τον αγώνα. Μέχρι τελική πτώσης όμως έτσι???
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
δεν απολογουμε απλα το γραφω
όταν τελιοσα το δημοτικο σε ηλικια 12 +1/2 χρωνων τον ιουνιο του 73 λογο οικογενιακων προβλημάτων με την μυτρια μου εφυγα από το σπιτη. και κοιμωμουν τα βραδια δεμενος απο την ζωνη μου για να μην πεσω επανω στα δεντρα. επιασα δουλια ένα μηνα μετα στην οικοδομη υδραυλικος, τον σεπτεμβριο του 73 μπηκα σε μια σχολη υδραυλικών του οαεδ σαν οικότροφος για να εχω καπου να μηνω.
εκει σηκομομασταν το πρωι στης 6 και φευγαμε να παμε για δουλια . χωρισ πρωινο καμια τυροπιτα στον δρομο να προλάβω, στης 7 επρεπε να ημουν στην οικοδομη και να εχω βαλει τα ρουχα της δουλιας ώστε στης 7+30 που ερχοντουσαν οι μαστοροι να εχω βγαλει τα εργαλεία στον παγκο και να εχο ετοιμα τα κοματια που μου ειχαν πει να φτιαξω την πρωηγουμενη μερα , στης 11+30 που θα σταματουσαν για κολατσο θα επρεπε να τους εχω ετοιμασει το κολατσιο τους και πριν συκοθουν αυτοι επρεπε να εχω φαει και να εχω ετοιμα ότι κοματια σωληνα χριαζοντουσαν για να συνεχεισουν
σκολουσαμε στης 2+30 και εφευγαν οι μαστοροι εγω επρεπε να μαζεψω α εργαλεία και να τα καθαρισω να τα βαλω στην θεση τους να σκουπισω το δοματιο που είχαμε τον παγκο να στιαλω τσιμεντο και να τσμενταρω της σωλινες που είχαμε τοποθετισει (όλα αυτά χωρεις υπερορια να πληρωνεσαι) και κατά της 4-4+30 εφευγα για την σχολη,
τα μαθηματα αρχιζαν στης 5 οποτε μεσα στο λεοφοριο -α επρεπε να διαβασω και να γραψω. για μεσιμεριανο ουτε λογος παλι καμια τυροπιτα στο χερι αναμεσα από το ένα λεοφοριο στο άλλο.
τα μαθηματα τελιωνανε στης 10 το βραδυ και το εστιατοριο του οικοτροφιου εκληνε στης 10 οποτε φαγιτο γιοκ. κατευθείαν στο θαλαμο . στο κρεβατι μας κάθε θαλαμος ειχε 60 ατομα και συνολικα ημαστν 5 θαλαμοι.
10+30 έσβηναν τα φωτα για υπνο οποτε από της 10 που τελιωναν τα μαθηματα μεχρη να πας στον θαλαμο σου και με την βαβουρα 300 ατομων ,,,, τι να γραψεις τι να διαβασεις .. βραδυνο φαγιτο??? ξερω και ένα με τον τοτο που βγαζει περισοτερο γελιο......
το πρωι μια από τα ιδια
η σχολη ηταν 4 χρωνια αλλα οικότροφος ημουν μονο 3 χρωνια μεχρη τα 12 +1/2 εως 15+ 1/2 μου μετα νοικιασα ένα σπιτι μονος και αγωρασα μηχανη για να μην με τρωνε τα λωφορια.
παρ όλα αυτά ημουν ο μονος μαθητης τα τελευταια 15 χρωνια στην σχολη που ειχα βαθμο πανω από 15 πηρα πτηχειο με 17 + 45/100
ένα χρωνο μετα στα 16+ δουλευα το πρωη υδραυλικος και τα απογεύματα σε σουβλαντζιδικο μετα σε πιτσαρια και γενικα μεχρη να παω φαντάρος δουλευα σε δυο δουλιες για να μπορεσω να ζησω και να εχω την μηχανη που εκανα κεφι.
δεν εμαθα ορθογραφεια αλλα εμαθα να σεβομε τον συνανθρωπο μου και να τον δεχομαι όπως είναι με τα καλα του και τα κακα του , ουδεις αλάνθαστος.
και όχι για να δικιολογιθω που είμαι ανορθόγραφος αλλα καλυτερα να διαβαζω καποιον που γραφει ανορθογραφα παρα καποιον που γραφει μαλακιες η που προσβαλει τους αλλους...
δεν το γραφω αυτό για να προσβαλο κανεναν .. το λεω γιατι ειστε και παραξιδιαριδες![]()
εχω τραβιξει πολύ λουκι στην ζωη μου και τωρα είμαι 54 χρωνων δεν σκοπευω να τρωω τον χρωνο μου σε ορθογραφειες μεσο word με αντιγραφη επικολιση κλπ γιαυτο μην μου λετε να κανω ορθογραφια μην χεστουμε,,,![]()
ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....