Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Μotosport Εξατμιση :)

Νέο μέλος

Μotosport Εξατμιση :)

Καλησπερα σαν νεο μελος και σαν πιτσιρικος εχω μια ερωτηση για τις εξατμισεις.Ειναι παρανομες οι motosport? Αν ναι ποιες? Μεγαλο ,μεσαιο Η μικρο στομιο..? Ευχαριστω!!!!

γεια χαρά

παράνομη μία εξάτμιση χαρακτηρίζεται από τα ντεσιμπελ που βγάζει....

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Και απο το ποσα @@ μπορει να σπαει.
    Και επειδη εμενα μου τα σπαει με μεγαλη ευκολια σου λεω οτι ειναι παρανομη! (το ιδιο και αι σεμπρινγκ)

Banned
    Σχεδον ολες οι αφτερ μαρκετ για παπια ειναι παρανομες για τον μπεο
    Περα απο το προστιμο παιζει ακινητοποιηση μεχρι την αντικατασταση της
    Θα μου πεις<τοσοι και τοσοι κυκλοφιρανε>
    Ναι αλλα δεν ξερεις ποτε θα σε τσακωσουνε
    Απο την αλλη το βρισιμο που θα τρως απο τους γυρω σου θα ειναι πολλαπλασιο απο την μηδαμινη αυξηση αποδοσης που θα δεις με την εξατμιση
    Φιλικα Δημητρης

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αν είναι μέσα στο νόμιμα όρια όσον αφορά την ένταση του ήχου που παράγει (db), τότε είναι νόμιμη.

Banned
    Υπαρχει περιπτωση πιτσιρικας να αλλαξει εξατμιση και να μην βαλει καγκουρικη με φουλ ηχο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Υπαρχει περιπτωση πιτσιρικας να αλλαξει εξατμιση και να μην βαλει καγκουρικη με φουλ ηχο?
    ναι.... ο γιος σου

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Ο,τι και να σου πουμε για τον θορυβο δεν θα σου αλλαξει αποψη...
    Το θεμα ειναι οτι νομιμες-ξενομιμες ΔΕΝ θα σου δωσουν τιποτα σε αποδοση...και ασε τι θα σου πει ο ''Μπαμπης ο μαστορας''...
    Δεν μιλαμε για μοτερ που εχει αναγκη να βγαλει τεραστιο ογκο καυσαεριων ουτε η σχεδιαση καμιας εξατμισης παπιου που εχω δει ειναι κατι περισσοτερο απο σταθερης διατομης σωληνα...

Αν θες καλυτερη αποδοση ,δεσε τους λαιμους της μαμα εξατμισης με θερμομονωτικη ταινια (σαν αυτες που βαζουν πολλοι στα τουρμπο αμαξια - αμιαντοταινια νομιζω την ζητας ή κοιτα στο ebay για thermal exhaust insulation).
    Θερμοτερα καυσαερια=ταχυτερα κινουμενα καυσαερια
    Υπ'οψιν, ακομα και 1000αρι να ειχες δυσκολα θα εβλεπες διαφορα σε δυναμομετρο (και κυριως στις μεσαιες, αν και αυτο παιζει αναλογως τον κινητηρα) και σε καμια περιπτωση δεν σου λεω οτι θα παρεις +10 αλογα (σε ενα χιλιαρια ζητημα να δεις 2-3 αλογα στις μεσαιες ,οποτε αναλογικα σε ενα παπι ισως εβλεπες 0,1-0,2+ αλογα σε δυναμομετρο).
    Απο το τιποτα (ή και αρνητικο αποτελεσμα) της μοτοσπορτ ,πιστευω ειναι καλυτερα...

Banned
    Το παπι μου εχει μαμα εξατμιση
    Και τα πιτσιρικια μου τα κανω βιντεο-παιδεια με εντουρο και ΜΧ τα καγκουριλικια απαγορευονται δια ροπαλου...

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Συμφωνω πως για πολλους λογους δεν αξιζει να εχει φασαριοζικη εξατμιση ενα παπι,αλλα για την ιστορια και επειδη αναφερθηκε παραπανω οτι δεν εχει διαφορα σε αποδοση,θα πω πως απο τη δικη μου εμπειρια,διαφορα εχω δει με την προσθηκη εξατμισης και σχετικα αισθητη μαλιστα.

φαντάζομαι το έχεις μετρήσει σε δυναμόμετρο για να το λες έτσι?

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Συμφωνω πως για πολλους λογους δεν αξιζει να εχει φασαριοζικη εξατμιση ενα παπι,αλλα για την ιστορια και επειδη αναφερθηκε παραπανω οτι δεν εχει διαφορα σε αποδοση,θα πω πως απο τη δικη μου εμπειρια,διαφορα εχω δει με την προσθηκη εξατμισης και σχετικα αισθητη μαλιστα.
    σε ποιο παπι και ποια εξατμιση (φωτο της εξατμισης?)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Έχεις δίκιο, υπάρχει διαφορά και μάλιστα αισθητή. Ο λόγος είναι ότι όλα τα μηχανάκια έρχονται φιμωμένα λόγω προδιαγραφών για να μπορέσουν να εισαχθούν σε μια χώρα. Έχω το crypton 135 και η μαμίσια ήταν για τον μπεο, αλλάχτηκε με G.P.R. και πραγματικά είδα διαφορά ειδικά στις μεσαίες.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gpr.jpg 
Προβολές:	168 
Μέγεθος:	61,6 KB 
ID:	310920

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    φαντάζομαι το έχεις μετρήσει σε δυναμόμετρο για να το λες έτσι?
    Δες την παραπάνω απάντηση. Όχι δεν πήγα δυναμόμετρο και ναι δεν κάνω λάθος, το μηχανάκι ανοίγει πολύ πιο εύκολα και δείχνει την δύναμή του στις μεσαίες που χρειάζομαι κιόλας μιας και κινούμαι πολύ στην πόλη.
    Η αλήθεια όμως είναι ότι με 50 -70 € δεν παίρνεις τπτ παρά μόνον θόρυβο και εισπράττεις πολύ μπινελίκι από τους γύρω σου. Θέλει να δώσεις σεβαστό ποσό για να δεις διαφορές και βεβαίως μετά οπωσδήποτε καυσανάλυση !!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

αυτό που θέλω να πω είναι οτι, ακόμα και στο παπί, το να πάρεις να βάλεις μία εξάτμιση δεν λέει τίποτα από μόνο του....

αν το κάνεις σκέτο, ενδεχομένως κάπου θα κερδίσεις, ενδεχομένως κάπου θα χάσεις....

ωστόσο, πρέπει να επισημάνω οτι πολλές φορές, πείθουμε τον εαυτό μας οτι κερδίσαμε ενώ στην ουσία έχουμε χάσει (δεν λέω οτι ισχύει στην περίπτωσή σου)....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    αυτό που θέλω να πω είναι οτι, ακόμα και στο παπί, το να πάρεις να βάλεις μία εξάτμιση δεν λέει τίποτα από μόνο του....

αν το κάνεις σκέτο, ενδεχομένως κάπου θα κερδίσεις, ενδεχομένως κάπου θα χάσεις....

ωστόσο, πρέπει να επισημάνω οτι πολλές φορές, πείθουμε τον εαυτό μας οτι κερδίσαμε ενώ στην ουσία έχουμε χάσει (δεν λέω οτι ισχύει στην περίπτωσή σου)....
    Μωρέ ξέρω ακριβώς τι λες αλλά στον κρύπτονα η συγκεκριμένη δούλεψε σωστά και θεωρώ αξίζει τον κόπο, τώρα για value money δεν ξέρω αλλά σχεδόν σε τπτ απ' ότι κάνουμε για την κ@υλ@ μας δεν...
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. εξάτμιση σε CB super four
    από ruyjin στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 15:01
  2. Πωλειται Εξατμιση Akrapovic
    από DUKASII στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2004, 09:35
  3. εξατμιση για KTM LC4 SM
    από dez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket