Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Αθήνα - Ελασσόνα Παρασκευή -Σάββατο 15-16/3

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Σε ευχαριστω για την απαντηση!
    Εχω μια gopro hero 3 white. Πειραματιζομαι με τη διαδρομη σπιτι - δουλεια για να δω με ποια settings εχω τα καλυτερα αποτελεσματα. Επισης χρεισιμοποιω το gopro studio για τα video editing αλλα δε το εχω ψαξει πολυ ακομα και προς το παρων δε μου φαινεται να εχει και πολλες δυνατοτητες. Παντως εκανες πολυ καλη δουλεια!!!!

ωραίο το βιντεάκι, την ζήλεψα την βολτούλα.....

πάντα τέτοια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aνεμος Προβολή μηνύματος
    Η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη απο αυτό που τελικά βγήκε στο βίντεο,πιθανότατα έχω κάνει εγώ μαλακια γιατι ακόμα μαθαίνω την μονταζιέρα.
    έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες η τελική ποιότητα του βίντεο.... εγώ έχω καταλάβει οτι η αλλαγή format το σκοτώνει..... επίσης καλό είναι, η ανάλυση του τελικού αποτελέσματος να είναι χαμηλότερη από την ανάλυση του πρωτοτύπου.... νομίζω τουλάχιστον....

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    ευχαριστώ και τους δυο σας
    @zannisvel :
    το go pro studio δεν το έχω δουλέψει καθόλου,δεν ξέρω να σου πω κάτι.Πάντως, αν την ψάξεις και σου αρέσει, κατεβάζεις ενα adobe premiere ή ενα final cut αν έχεις mac (εκεί παίζει και το i movie που είναι πολύ εύκολο και με αρκετές δυνατότητες ) και περνάς σε άλλο level,αλλα θέλουν λίγο(αρκετό) διάβασμα για να τα μάθεις ως προγράμματα ,γιατι μιλάμε για επαγγελματικές μονταζιέρες/προγράμματα επεξεργασίας.
    @spyrakos
    …ρίχνω διάβασμα…Οταν λες η ανάλυση του τελικού να είναι χαμηλότερη του πρωτοτύπου, εννοείς να μην φαίνονται πχ ψιλοατέλειες που καταγράφει καθαρά μια HD κάμερα με κάθε λεπτομέρεια και πιθανώς χαλάνε αισθήτικα το αποτέλεσμα ?
    there's no such thing as impossible

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aνεμος Προβολή μηνύματος
    @spyrakos
    …ρίχνω διάβασμα…Οταν λες η ανάλυση του τελικού να είναι χαμηλότερη του πρωτοτύπου, εννοείς να μην φαίνονται πχ ψιλοατέλειες που καταγράφει καθαρά μια HD κάμερα με κάθε λεπτομέρεια και πιθανώς χαλάνε αισθήτικα το αποτέλεσμα ?
    γράφω κάτι (πρωτότυπο) σε HD 1080 κλπ κλπ κλπ

το βάζω στο πρόγραμμα το επεξεργάζομαι και είναι να του ορίσω σε τι format και σε τι ανάλυση να μου το βγάλει..... αν του το ορίσω σε χαμηλότερο από 1080, το αποτέλεσμα σε μεγάλη οθόνη, θα είναι άκρως ικανοποιητικό (ακόμα και αν δεν είναι 720)..... αν του το ορίσω σε 1080 (όσο και στο πρωτότυπο), λόγω του προγραμματος επεξεργασίας (που δεν είναι το premiere ή κάτι άλλο επαγγελματικό), το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο από ότι είναι το πρωτότυπο....

τουλάχιστον έτσι έχω αντιληφθεί εγώ....

δοκίμασε την παραπάνω θεωρία με ένα μικρό βίντεο ενός λεπτού και παίξε με φορμάτ και (ονομαστικές) ποιοτητες εικόνας.... έχει να κάνει με την συμπίεση των δεδομένων.....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2008, 12:22
  2. Χωμάτινη Σάββατο 15-4....
    από DimChios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 149
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 20:28
  3. Σάββατο, 15/10, Σέρρες...
    από Barchman στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 08:32
  4. Σάββατο 15/10/2005 : Εκδρομή "μικρών" στη Β. Εύβοια...
    από McGyver στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2005, 23:25
  5. Css 15-16 Οκτ. Μέγαρα
    από m1ke στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2005, 12:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας