Και το κερασάκι στην τούρτα:
Το Ducati δεν έπαιρνε μπρος όταν ζεστενόταν και το MV το πρωί με τα κρύα...:rotflmao:
Edit:μάλλον είναι ο χαρακτήρας που λέγαμε...
Και το κερασάκι στην τούρτα:
Το Ducati δεν έπαιρνε μπρος όταν ζεστενόταν και το MV το πρωί με τα κρύα...:rotflmao:
Edit:μάλλον είναι ο χαρακτήρας που λέγαμε...
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 04/03/2014 στις 00:13.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
σα δε ντρεπεστε λιγακι κοροιδευτε τα εργα τεχνης!ε θελει λιγο σπρωξιμο να παρει αλλα οταν παρει εισαι πολυ μουρι λεμε!:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Υπαρχει κ γι αυτο λυση απλα δεν την βλεπετε γιατι ειστε κολλημενοι...
1)Το ducati να το αφηνετε μια ωριτσα να κρυωσει κ θα ξεκινατε. (Αν σας σβησει τον ηπιατε,αραξτε για τσιγαρα)
2)Το mv που ειναι λιγο καλυτερο να το δουλευετε απριλιο με μεσα οκτωμβρη!!(το πρωι με 12-13 βαθμους θα παιρνει)![]()
Ride(s) the wind of change...
Η εχουμε εταιρεια η οχι
Ασχετα αν το δικο μου ειναι ακομα σε τευχη,αλλα πλησιαζει η ωρα της αναστασης...
Απορω που βρισκετε το περιεργο ρε σεις...
Δηλαδη μια μηχανη εν ονοματι MV Agusta περιμενετε να δουλευει μεσα στο καταχειμωνο;
![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Εντάξει γράψανε και κάτι αρνητικό για το Gixxer:θέλει μεταλλικά σωληνάκια και γι'αυτό του δώσανε τη 2η θέση στα φρένα αλλιώς θα ήταν πρώτο με διαφορά.......
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Και κάπου εδώ πρέπει να αρχίσουμε την καραμέλα για το πόσο στημένα είναι ΟΛΑ αυτά τα τεστ.. Γιατί δε μπορεί το Gixxer να έχει φρένα,όχι δε γίνεται...εδώ ξέρουμε...
Και εδω τιθεται το ερωτημα
Κατα ποσο ο μεσος οδηγος μπορει να αντιληφθει αυτες τις διαφορες ουτως ωστε να σκασει καποιες χιλιαδες ευρα παραπανω?
Στο πινακάκι που ανάρτησες το gixxer είναι 1ο σε
Κινητήρα,ανάρτηση,εργονομία
2ο σε μετάδοση-συμπλέκτη,φρένα και όργανα
Είναι πολύ κοντά σε handling και χάνει στους τομείς του bling factor, της καφετέριας... Γιατί τί θα λες όταν θα σε ρωτάνε τί ηλεκτρονικά έχει η μηχανή σου; Που πα ρε καραμήτρο....
Σχόλιο από το 2ο τεστ:
Αν θέλετε να αισθάνεστε 5 πόντους ψηλότεροι στις καφετέριες πάρτε mv & Ducati... Αν θέλετε να καβαλάτε GSXR....
Η λύση είναι μία: MV και ομορφό είναι και βγαίνει σταθερά 2ο σε όποιο τεστ και να δείς οποτε ξεμπλέκεις μια και καλή...
Πάντως αν και δεν θα έπαιρνα ποτε japan δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα τρώνε και οι μέν και οι δεν...
Το οτι η Ducati (και η κάθε ducati) βγάζει το καινούργιο μοντέλο δεν σημαίνει αυτόματα οτι είναι το πιο καλό, το πιο γρήγορο οτι τα γαμαει όλα κτλ.
Το suzuki είναι το πιο γρήγορο σε συγκεκριμένες πίστες και με έναν συγκεκριμένο οδηγό και πολύ καλά κάνει. True strory που λεν και στο χωρίο μου
Αμα βάλεις τον Αντετοκούμπο πάνω μπορει να νοιώθει πιο άνετα στο ducati που είναι πιο μακρύ και να πηγαίνει πιο γρήγορα ξερω γω...
Δεν πολυκαταλαβαίνω την λογική του οτι αφου το suzuki είναι μπροστα όλα τ' αλλά είναι για την καφετέρια και απο την άλλη, οτι τα τεστ είναι μουφες κι ετσ γιατι το μηχανάκι που γουστάρεις δεν είναι πρώτο. Δηλαδή αμα πάρεις το suzuki θα κουβαλάς κι ενα σημαιάκι "29 κατασκευαστες πλαισίων συνιστούν suzuki! αυτοι ξέρουν!" Και στα μέγαρα αμα σε παιρνάνε όλοι με το suzuki θα λές "ναι αλλα στα τεστ βγαίνει πρώτο!!".
Και όπως λένε και οι πιο σοφοι εδω εσύ πόσο μπορείς να το πάς??? Το 99% ούτε στο 60-70% δεν φτάνει αυτών των μηχανακίων
Το φτωχό μου το μυαλό λέει οτι ένας μέσος αναβάτης θα πήγαινε (πολύ) πιο γρήγορα με μια μηχανή με ηλεκτρονικά πολύ απλά λόγω της αυτοπεπείθησης που αυτα θα του έδιναν
Ενω οι κύριοι των τεστ προφανώς τα έχουν χεσμένα τα ηλεκτρονικά γιατι ''άσε να ξέρω εγω καλύτερα'' και προφανώς έτσι είναι!
MONO TRIUMPH ΡΕ!
Επίτρεψε μου να σου πώ πως μόνο χεσμένα δεν τα έχουν τα ηλεκτρονικά! Όσοι κάνουν τέτοια τέστ θέλουν να έχει διάφορα παραφενάλια πάνω γιατί βελτιώνει και τους ίδιους. Και ναι είναι γρήγοροι και μπορεί να παίζουν και σε κανένα τοπικό πρωτάθλημα αλλα ποιός σας είπε πως δεν θέλουν να παίζουν εκ του ασφαλούς; Γιατί άλλο να έχεις 150 γαιδούρια αφημένα στις ορέξεις του χεριού σου και άλλο να είναι όμορφα βαλμένα στο μαντρί και να βγαίνουν με γλυκό τρόπο που δεν τρομάζει κανέναν. Άλλωστε με την υπάρχουσα κατάσταση στην Ελλάδα χωρίς πίστα, χωρίς δρόμους κτλ.... θα ήθελα αγοράζοντας ένα τέτοιο μηχανάκι να έχω ηλεκτρονικά για να με βοηθούν στα δύσκολα!![]()