καλησπέρα παιδες,
έχω ένα ψιλοπροβληματάκι με το κάρο το οποίο θα ξεχρεώνω (μάλλον..?) και τα επόμενα 5 χρόνια.
το χα παραγγείλει απο αντιπροσωπεία με κοτσαδόρο .ο κοτσαδόρος θα έμπαινε στο συνεργείο της επαρχιακής αντιπροσωπείας.
από τη στιγμή που το παρέλαβα πρόσεξα ότι είναι ελαφρά στραβοτοποθετημένος με αποτέλεσμα κάνοντας όπισθεν με τρέιλερ φεύγει αριστερά.
τους το είπα και μου είπαν να το δουν με πρώτη ευκαιρία.
ε είπα με το πρώτο σέρβις να το κάνω μαζί.
η απόφαση είναι ότι έτσι είναι από τη βάση του αυτοκινήτου.όντως είναι στραβός αλλά δεν μπορούν να κάνουν και πολλά.
τους είπα ποιος ο λόγος να βάλω στην αντιπροσωπεία κοτσαδόρο αν είναι να είναι στραβός ? και επίσης ότι δεν έχω δει στην εθνική οδό να κυκλοφορούν αυτοκίνητα με στραβό κοτσαδόρο.
είναι εφικτό ρε παιδιά κάτι τέτοιο?μίλησα και με την κεντρική αντιπροσωπεία και δεν μπορώ να πω ότι ήταν και πολύ εξυπηρετικοί.μου είπαν ότι σου είπαν στο συνεργείο γι αυτό είναι εξουσιοδοτημένο.δεν έχω σκοπό να αντιπαρατεθώ μαζί τους απλά οι απαντήσεις τους δεν με καλύπτουν.μου λενε ότι έτσι είναι αλλά δεν το λένε με σιγουριά.αν μου έλεγαν ότι ναι έτσι είναι θα έλεγα οκ αλλά .....οι απαντησεις του δεν με καλύπτουν.