Ευχαριστω φιλε. Το ταξιδι το κανεις επειδη ΕΣΥ το θελεις, για ΣΕΝΑ κομμενο και ραμενο στα ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ! Αλλιως βρισκεις παρεα....οπως θελει ο καθενας.
![]()
Ευχαριστω φιλε. Το ταξιδι το κανεις επειδη ΕΣΥ το θελεις, για ΣΕΝΑ κομμενο και ραμενο στα ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ! Αλλιως βρισκεις παρεα....οπως θελει ο καθενας.
![]()
....On The Road..
φιλαρακι,δεν το ειχα παρει χαμπαρι το ταξιδιωτικο αυτο.
οτι και να πω ειναι λιγο...και παλι
!!!!απεδειξες οτι ενα τετοιο δυσκολο και μακρινο ταξιδι,θελει λιγο χρονο,λιγα φραγκα,προετοιμασια στο πως και τι και απο εκει και περα,δρομο,χιλιομετρα και ολα τα αλλα τα βλεπεις!!!να σαι καλα να ξαναπας σε τετοια ομορφα μερη!
![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ο,τι και να πω ειναι λιγο. Μπραβο!!! Πολυ καλο γραψιμο και πολυ καλες φωτογραφιες, με πηρες μαζι σου συνεπιβατη για καμια ωρα...
![]()
zannivel ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε!μια βορεια και μια νοτια.....
![]()
....On The Road..
RESPECT.....
φίλε μου έχεις πολλά κιλά αρχ@@@@α!!!!
Μετά απο αυτό, όλοι αυτοί που πηγαίνουν με τις καλογιαλισμένες μπεμβε και με τα αραι των 700 ευρώ για καφέ στην πλατεία, θα πρέπει να ανοίξουν μια τρύπα και να χωθούν μέσα.
Σου εύχομαι να έχεις υγεία και να γυρίσεις όλο τον κόσμο με το μωρό σου.
RESPECT!!
BRAVO
Μακαρι καποια μερα να βρω το χρονο και το θαρος να κανω μια τετοια ομορφη βολτα οπως την δικια σου!
Ευχαριστω και σου το ευχομαι ολοψυχα φιλε Mao85.!!![]()
....On The Road..
Καταπληκτικό ταξιδιωτικό φίλε Δημήτρη αν μου επιτρέπεις να σε λέω φίλο,μας ταξίδεψες και με το παραπάνω στην Ιθάκη σου και μακάρι και εγώ να το κάνω αυτό το ταξίδι όπως και οι περισσότεροι,να ´εχεις πάντα υγεία και ότι το καλύτερο για εσένα.
!! Ποσο μπροστα εισαι ρε φιλε? Τωρα ειδα το ταξιδι. Εισαι ο πρωτος που κανει να φαινεται αυτος ο προορισμος λιγο πιο εφικτος. Και απο την αποψη του χρονου και κυριως με το χρημα.
Θα μεταλάβω με νερό θαλασσινό
στάλα τη στάλα συναγμένο απ' το κορμί σου
σε τάσι αρχαίο, μπακιρένιο αλγερινό,
που κοινωνούσαν πειρατές πριν πολεμήσουν..
Ευχαριστω φιλαρακια jimeta και Nikosgus!!! Εμεις κανουμε τη μηχανη τουλαχιστον στο ταξιδι, οτι μηχανη και να εχεις, παλι με 100 θα πας μεσο ορο....αν θελεις να φτασεις αλλιως το πιο πιθανο ειναι να σε στειλουν πακετο.! Ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα, το γυμνο το γουσταρω γιατι ειναι η αγνη αισθηση της μοτοσυκλετας. Ολες οι μηχανες ειναι ωραιες για τον καθενα ξεχωριστα!!
Η Τυνησια ηταν ακομη πιο απλη με μεγαλυτερη αισθηση οτι εισαι "μακρια"!
....η αληθεια ειναι οτι και φετος αν δε παμε φυλακη...παλι βορεια θα ειμαι..πολυ βορεια!!!
....On The Road..
Μακρια απο Ουκρανια και οπου θελεις πηγαινε.
Αν και το ειχα διαβασει, τωρα του εριξα μια γρηγορη ματια.
Απο τα πιο αγνα ταξιδια.....ετσι για το δρομο...![]()