Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Ανυπαρκτος κοφτης ;;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ούπς την πάτησα

teo (gtp να υποθέσω gia to poutso? )
    Μεσα επεσες!
    Ειμαι μελος μιας "επιλεκτης" ομαδας κρουσης(on line gaming) εδω στην πολη μου.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Mathane oti gamiomaste i akomi..???

Υ.Γ.
    Κιθαρίστα, όταν σε έιπα μια φορά - στην πλακα - κάγκουρα, τα πήρες και μου αρχισες τα "ειμαι καλό παιδί, σπιτι, σχολή, στούντιο, μελέτη" χωρίς να δεις ότι αυτα που ειχες γραψει (και ο τρόπος που το εκανες) δηλώναν καγκουροασχετοπιτσιρικά...
    (και από ότι βλεπω, το συνεχίζεις το βιολί με τα σταδια των εκκεντροφόρων και τα αγριεμενα αμύγδαλα και τα σατανικά βυθίσματα..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος

Υ.Γ.

(και από ότι βλεπω, το συνεχίζεις το βιολί με τα σταδια των εκκεντροφόρων και τα αγριεμενα αμύγδαλα και τα σατανικά βυθίσματα..)
    Κι εγώ αυτό του είπα, αφεντικό, ( ) αλλά....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της drag0ngr

Υ.Γ.
    Κιθαρίστα, όταν σε έιπα μια φορά - στην πλακα - κάγκουρα, τα πήρες και μου αρχισες τα "ειμαι καλό παιδί, σπιτι, σχολή, στούντιο, μελέτη" χωρίς να δεις ότι αυτα που ειχες γραψει (και ο τρόπος που το εκανες) δηλώναν καγκουροασχετοπιτσιρικά...
    ρε ολντ , παρτο χαμπαρι ρε γαμωτο, δεν την ειπα σε κανεναν δεν προσβαλα κανεναν εδω μεσα
    και μου την μπαινετε ο ενας μετα τον αλλον, ελεοσ ρε π**στη ερωτησεις κανω αν ηξερα δεν θα ρωτουσα!
    και δεν ειμαι καγκουροπιτσιρικας! Ασχετος ισως ειμαι ναι αλλα δε με νοιαζει δεν θελω να γινω μηχανικος!
    Στα χω πει τοσες φορες αν θελεις μπορω να σου δειξω ποιος ειμαι σε πμ και τοτε βγαλε αποψη και οχι
    με το αν εχω 5ο σταδιο εκκεντροφορο η οτιδηποτε τετοιο που ΔΕΝ ξερω!

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Αγαπητέ Δράκε, και εγώ τεχνικός Η/Υ τελείωσα αλλά τα παράτησα και αφού δούλεψα 9 μηνες σαν τεχνικός και με σταμάτησαν γιατι θέλανε να βάλουν τον κουμπάρο του μπατζανάκη του ξάδερφου του αφεντικού (μείωση προσωπικού) τα παράτησα μια και καλή.

Το θέμα με το ρουλεμάν του εκκεντροφόρου το είχα ξεχάσει.
    Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά:
    1. Πάρε ενα σάπιο - παλιό μοτέρ απο παλιατζίδικο, λύστο και δέσε το και προσπάθησε να κατανοήσεις πως λειτουργεί ο κινητήρας (μην πεις ξέρω απο τώρα).

2. Παρακολούθησε video στον σωλήνα (youtube) πως λύνουν δένουν μοτέρ, πως κάνουνε porting στην εισαγωγή, εξαγωγή, πως ρυθμίζουν βαλβίδες και προτίμησε βιντεο απο αμερικάνικα συνεργεία και όχι takegava power by mastogiorgaras mpournazara aka rixnw kai naf8alines stin venzinh na anevasw ta oktania na'oum!

3. λύσε κυλινδροπίστονο, κεφαλή, βγάλε βαλβίδες απο πάνω, πάρε εναν εκκεντροφόρο της προκοπής και αν θες να τον αγριέψεις πήγαινε μια βόλτα στον βοτανικό και θα βρείς 50 μηχανουργεία που ξέρουν πόσο θα στον αγριέψουν.

4. Πήγαινε τα κοκοράκια, βαλβίδες, ελατήρια, πιστόνι να στα τσεκάρουν σε φίλο - ξαδερφο - μπατζανάκη και όχι σε μάστορα που δεν τον ξέρεις καλά γιατί θα στα βγάλει off χωρίς να τα πιασει στα χέρια του.

Τα αυτά. Και βίντεο απο λύσιμο - δέσιμο μοτέρ για αρχή:

part 1
    http://www.youtube.com/watch?v=s_agyGxKy3g

part 2
    http://www.youtube.com/watch?v=e0FM3hBy3rM

part 3
    http://www.youtube.com/watch?v=WyaYSz7yITw

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Αγαπητέ Δράκε, και εγώ τεχνικός Η/Υ τελείωσα αλλά τα παράτησα και αφού δούλεψα 9 μηνες σαν τεχνικός και με σταμάτησαν γιατι θέλανε να βάλουν τον κουμπάρο του μπατζανάκη του ξάδερφου του αφεντικού (μείωση προσωπικού) τα παράτησα μια και καλή.

Το θέμα με το ρουλεμάν του εκκεντροφόρου το είχα ξεχάσει.
    Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά:
    1. Πάρε ενα σάπιο - παλιό μοτέρ απο παλιατζίδικο, λύστο και δέσε το και προσπάθησε να κατανοήσεις πως λειτουργεί ο κινητήρας (μην πεις ξέρω απο τώρα).

2. Παρακολούθησε video στον σωλήνα (youtube) πως λύνουν δένουν μοτέρ, πως κάνουνε porting στην εισαγωγή, εξαγωγή, πως ρυθμίζουν βαλβίδες και προτίμησε βιντεο απο αμερικάνικα συνεργεία και όχι takegava power by mastogiorgaras mpournazara aka rixnw kai naf8alines stin venzinh na anevasw ta oktania na'oum!

3. λύσε κυλινδροπίστονο, κεφαλή, βγάλε βαλβίδες απο πάνω, πάρε εναν εκκεντροφόρο της προκοπής και αν θες να τον αγριέψεις πήγαινε μια βόλτα στον βοτανικό και θα βρείς 50 μηχανουργεία που ξέρουν πόσο θα στον αγριέψουν.

4. Πήγαινε τα κοκοράκια, βαλβίδες, ελατήρια, πιστόνι να στα τσεκάρουν σε φίλο - ξαδερφο - μπατζανάκη και όχι σε μάστορα που δεν τον ξέρεις καλά γιατί θα στα βγάλει off χωρίς να τα πιασει στα χέρια του.

Τα αυτά. Και βίντεο απο λύσιμο - δέσιμο μοτέρ για αρχή:

part 1
    http://www.youtube.com/watch?v=s_agyGxKy3g

part 2
    http://www.youtube.com/watch?v=e0FM3hBy3rM

part 3
    http://www.youtube.com/watch?v=WyaYSz7yITw

Ναι το ξερω γενικα το θεμα με τς Η/Υ εχει γινει πολυ συνηθισμενο αλλα ενταξει θα το προσπαθησω οσο παει
    Δεν ξερω κανενα παλιατζιδικο στο Βόλο (επειδη απο δω ειμαι και μενω) που να μπορουσα να βρω καποιο σαπιο μοτερ :/
    Τα βιντεο που ανεβασες τα εχω δει ολα και μαλιστα πολλες φορες και τα 3 δεν θα σου πω εννοειται πως καταννοω το πως λειτουργει ενασ
    κινητηρας φυσικα γιατι αν ηξερα δεν θα μου κανανε χαβαλε ολοι εδω μεσα Λιγα πραγματα ξερω
    Τωρα σχετικα με εκκεντροφορο λεω να παρω εναν εκκεντροφορο ΟΤΑΝ και αμα χρειαστει να αλλαξω αυτον που ηδη εχω.
    Και για τα κοκορια βαλβιδες ελατηρια πιστονι δεν εχω χρονο να εχω το μοτερ λυμενο και να το επεξεργαζομαι ουτε
    και κανεναν ειδικο, εχω καποιους καγκουρες φιλους αλλα δυστηχως ειναι 2-3 μαξ και ειναι μικροτερα αδερφια
    φιλων της ηλικιας μου και δεν τα εμπιστευομαι!! Παντως σ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου φιλε!

edit*

Και τελικα το πηγα σε εναν μαστορο εδω διοτι εχανα λαδια απτην βιδα τεντωτηρα καδενας
    η οποια ΦΥΣΙΚΑ εχει γα***θει και χαλασαν οι βολτες της.. !

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Οπότε, μόλις μπορέσεις, μάζεψε τα απαραίτητα εργαλεία, ψάξου και στο καρ.γρ να βρεις ενα μοτέρ να το λύνεις να το δένεις και να το βάζεις μπροστά (χωρίς να είναι πάνω στο παπί) και θα μαθαίνεις απο τα λάθη σου σιγά σιγά.

Την πείρα που αποκτάς έτσι δεν την αποκτάς στα καλύτερα σχολεία... Μην νομίζεις πως τα μαθαίνεις όλα, όλα εξελίσονται όσο ψάχνεσαι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Οπότε, μόλις μπορέσεις, μάζεψε τα απαραίτητα εργαλεία, ψάξου και στο καρ.γρ να βρεις ενα μοτέρ να το λύνεις να το δένεις και να το βάζεις μπροστά (χωρίς να είναι πάνω στο παπί) και θα μαθαίνεις απο τα λάθη σου σιγά σιγά.

Την πείρα που αποκτάς έτσι δεν την αποκτάς στα καλύτερα σχολεία... Μην νομίζεις πως τα μαθαίνεις όλα, όλα εξελίσονται όσο ψάχνεσαι.
    Ευχαριστω πολυ ρε φιλε, μου αρεσει πολυ να ασχολουμαι και γενικως μ αρεσει η μηχανολογια αλλα πιστευω δεν ξερω τιποτα ακομη,
    εξαλλου αυτος ειναι ο λογος που βρισκομαι εδω σε σας τους ειδικους! Σ ευχαριστω για ολα!

Και γενικως ευχαριστω τους παντες καλους και "κακους"

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από drag0ngr Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστω πολυ ρε φιλε, μου αρεσει πολυ να ασχολουμαι και γενικως μ αρεσει η μηχανολογια αλλα πιστευω δεν ξερω τιποτα ακομη,
    εξαλλου αυτος ειναι ο λογος που βρισκομαι εδω σε σας τους ειδικους! Σ ευχαριστω για ολα!

Και γενικως ευχαριστω τους παντες καλους και "κακους"

Αν με το "κακούς" εννοείς εμένα και τον παλιΟγερο, κακοί σίγουρα δεν είμαστε, απλώς να σε φέρουμε στον "ίσιο" δρόμο θέλαμε

(κάτι που αρχίζει να φαίνεται από το τελευταίο σου ποστ)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Moderator
    Για σταδια δεν μιλάμε και ανησυχώ....

μελος γενικοτερα.... Το avatar του/της jorge's garage
    Για σταδια δεν μιλάμε και ανησυχώ....
    ειρήνης και φιλίας?
    The Bird of Hermes Is My Name, Eating My Wings To Make Me Tame...

νομιζω ότι ο στροφαλος εστριψε επανω στο κομβιο αυτό σιμβενει όταν υπερκιβισεις το μοτερ πρεπει να βγαλεις στροφαλο και να τον πας για να στον ζηγησουν.
    αλλα να εισαι σηγουρος ότι θα ξαναστριψει πρεπει να βαλεις ενισχημενο στοφαλο δεν θυμαμε από πιο μοντελο κανει...
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    νομιζω ότι ο στροφαλος εστριψε επανω στο κομβιο αυτό σιμβενει όταν υπερκιβισεις το μοτερ πρεπει να βγαλεις στροφαλο και να τον πας για να στον ζηγησουν.
    αλλα να εισαι σηγουρος ότι θα ξαναστριψει πρεπει να βαλεις ενισχημενο στοφαλο δεν θυμαμε από πιο μοντελο κανει...
    Ενταξει τελικως ηταν κατι ηλεκτρικο, ενα καλωδιο απο την δονηση δεν εκανε επαφη

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    Γιωργη, μαλλον ΔΕΝ θέλει να ξαναστρίψει...

τυχερος είναι...
    εχω τον ανιψιο μου στον βολο ευτιαξε ένα glx σουπερ ντουπερ σε κιβικα και του έφτιαναν τον στροφαλο και αυτος ξαναγυρνουσε. το λεω σε φιλο μηχανικο και μου ειπε πιο μοντελο κανει του το στελνο και ησιχασε.
    βεβαια στον βολο κατι κοροιδα σαν τον ανιψιο μου ψαχνουν για να ζουν...
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κόφτης σε 690 Smr
    από gkforce στο forum KTM
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2008, 12:44
  2. Κοφτης σε 50αρια?
    από kseni στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2008, 00:44
  3. σαν κόφτης
    από kostsaous στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks