δεν ειχα μπει σε συζητηση παρομοια πιο πριν γιατι καταληγουμε να συζηταμε τα αυτονοητα , ο τυπος εχει χρονο & χωρο απειρο , το καημενο το ζωο το προκαλει & στο τελος η αντιδραση του ζωου ειναι αν μη τι αλλο η πλεον φυσιολογικη , τι συζηταμε ρε παιδια , εκτος αυτου μια χαρα ο ανθρωπος μπορει να παει & στο δασος , στην θαλασσα , στα βουνα & στα λαγκαδια , αρκει να ξερει οτι αυτο που θα συναντησει θα πρεπει να το σεβαστει να το αποφυγει & να μην το σκοτωσει επειδη ειναι απλα μ@λακας & αμπαλος , αμα δεν εχουμε εμπειρια που παμε & δεν ξερουμε για πιο λογο , απλα δεν παμε σε αυτο το μερος & ετσι δεν κινδυνευει κανενας ουτε ο ανθρωπος & ουτε το ζωο
αν ειμαι καραγκιοζης & παντελως ασχετος & παω πχ σε εποχη & μερος που ζευγαρωνουν ή εχουν νεογεννητα αγρια ζωα , εστω & φυτοφαγα να ειναι θα φταινε αυτα αν μου επιτεθουν αν αισθανονται οτι απειλουνται μεσα στο δικο τους φυσικο περιβαλλον ?
παρολη την εμπειρια μου & την συμμετοχη σε δραστηριοτητες της υπαιθρου απο παιδι , θεωρω τον εαυτο μου ασχετο & ανιδεο σε πολλα πραγματα & θα αποφυγω να παω καπου που δεν ξερω τι υπαρχει & πως να αντιδρασω & οχι μονο με τα ζωα αλλα γενικα με το φυσικο περιβαλλον , μεχρι τωρα παντως σε τυχαιες συναντησεις με ζωα ακομα & με φαρμακερες οχιες ειχα την ελαχιστη αντιληψη - δεν χρειαζεται & πολυ μυαλο - να τα αποφυγω με ηρεμια & ετσι δεν γ@μηθηκε ουτε η δικια μου η μερα ουτε η δικια τους
συζηταμε τα λογικα & αυτονοητα , ο ανθρωπος εχει την νοημοσυνη & την αντιληψη να λειτουργησει απο πριν σωστα κατα το μεγιστο πριν βρεθει σε καποιο μερος , τωρα αν οι προθεσεις του ειναι εγκληματικες & κτηνωδεις που ξεπερνανε & το πιο αγριο αρπαχτικο δεν του φταινε τα κακομοιρα τα ζωντανα σε τιποτα , αντε με το μ@λακα να πουμε , ανεβασε & βιντεο ο ξεφτιλας