Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 149

Θέμα: 899 Panigale vs F3 800 vs GSXR 750

Οξύμωρο το πιο ολοκληρωμένο σύνολο του τεστ (πλαίσιο,αναρτήσεις,φρένα,κινητήρας) να χαρακτηρίζεται προκάτ.
    Μάλλον οφείλεται στα κολλήματα που λέγαμε...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Νέο μέλος Το avatar του/της Aerobitch
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Οξύμωρο το πιο ολοκληρωμένο σύνολο του τεστ (πλαίσιο,αναρτήσεις,φρένα,κινητήρας) να χαρακτηρίζεται προκάτ.
    Μάλλον οφείλεται στα κολλήματα που λέγαμε...
    Χμμμ πουθενα δεν μιλησα για συγκεκριμένα μοντέλα και ούτε για το gsxr. Είπα γενικά ποια είναι η αισθηση μου. Απλα και κατανοητά. Όπως η Ducati και η MV πουλάει μούρη και καλά κάνει ετσι και τα japan πουλάνε οτι δεν σπανε δεν χαλάνε και οτι στοχεύουν σε ένα πιο ευρύ κοινό και πάλι καλά κάνουν. Όπως μου την βιδώνουν οι Ducataκιδες ή οι ΒΜWδακηδες που αμα το τεστ δεν βγάλει πρώτη την Ducati ή την BMW αμέσως είναι για τα μπάζα έτσι μου την βιδώνουν και οι αντίθετοι που όποιος του θίξει τα japan παιρνούν την κατάνα και γιουργια.
    Α! Και κανενα (πόσο μάλλον το αρχικό αλλά όυτε και αυτο) μου πόστ δεν πήγαινε σε εσένα. Ενα γενικο σχόλιο έκανα για τους μεν και τους δε.
    Αλλά νομίζω όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

Anyway καλα να είματε να καβαλάμε οτι γουστάρει ο καθένας

Κανένα ποστάκι σου δεν εξέλαβα προσωπικά.χάριν συζητήσεως σου απαντάω. Λογικό είναι στο θρεντ που γράφουμε να αναφερόμαστε στις συγκεκριμένες μοτοσικλέτες .
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Αυτό που δεν λέτε τόση ώρα είναι για ποιό λόγο να πάρεις 750 +/- και όχι 1000/600;

Θεωρητικά υπερτερεί αυτή η κατηγορία, για την ομαλότερη φθορά των ελαστικών, γιατι ταιριάζουν σε κωλόπιστες σαν τις δικές μας χωρις πολλα χλμ κ υψομετρικά, γιατι τα ηλεκτρονικά δεν ειναι και τόσο αναγκαία όπως και η περιπλοκότητα τους όσο και η γεωμετρία/βάρος τους είναι τα λιγότερα κουραστικά στη διάρκεια. Συνδυάζοντας τα με ενα πακετάκι που και σαν 1000 μοιάζει, και ταξιδάκι κάνει και δεν έχει ιδιαιτερες ανάγκες συντήρησης εχεις ίσως την μαγική συταγή για χομπίστα αν δεν έμπαινε η ματαιοδοξία στο κόλπο.
    .

Όταν με ενα διχιλιαρο παραπάνω πέρνεις το gsxr 1000 αμφιβάλω ποιος θα περιοριστεί στα ανωτέρω.
    Τα ευρωπαϊκά πάντα έχουν την αίσθηση της μπασκλασαρίας συγκριτικά με τα μεγάλα. Στην Mv ίσως όχι αλλα στη ducati παιζει αυτό απο 748-749.
    Ενα aprc ομως τα συδυαζει ολα τα παραπάνω.

Νομίζω είναι περιορισμένο το κοινό της κατηγορίας ή σε πολύ ψαγμένο χομπίστα/ενιαίου ή αρχάριο σουπερσπορτά δρόμου. Ο αθλητής του σαββατοκύριακου θα επιλέξει το καλύτερο δυνατό για τα λεφτά του.
    Το 2006 έψαχνα την καλύτερη τιμή στο φρέσκο τότε 750.και βρέθηκε στο δρόμο μου ένα Κ6 1000 με ελάχιστα παραπάνω χρήματα.και μετά μπήκε στη μέση η "ματαιοδοξία".ευτυχώς είναι το καλύτερο gixxer 1000 που κατασκευάστηκε ποτέ...(περιαυτολογία μόουντ οφφ...)

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    "cool factor - 93,33" ....

ρε τι λένε οι θεοί. το μετράνε και σε δεκαδικά λεμε.

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aerobitch Προβολή μηνύματος
    Κούλ φίλε μου πλάκα κάνω και φυσικά ούτε σε ξέρω!
    Τώρα όσο για την φιλοσοφία οι εταιρίες απο japan μερια παντα μου έβγαζαν κάτι το προκάτ σε φάση πάρε κόσμε μηχανάκια... απρόσωπα πως το λένε... το ζεν τους που λένε και μερκοι απο πάνω
    Και τα λεφτά μου δεν θα τα έδινα ποτε εκει γι αυτο τον λόγο ακριβώς. Ενα RC30 ή ένα CBR1000sp που έχουν κάτι το ξεχωριστό αν είχα τα λεφτά θα το σκεφτόμουνα.
    Για να πώ και το άλλο πάνω σε japan έμαθα να οδηγω (bros και xt) και ειδικά το bros το συγκεκριμένο που έμαθα αν είχα λεφτά θα το ανέστηνα (μπροστινο απο cbr και εξάτμιση remus) αλλά δυστηχώς σαπίζει
    Αν δεν βγαζαν ''παρε κοσμε μηχανακια'' οι ιαπωνες θα ειχαμε μεινει στην δεκαετια του 50...

Απο την αλλη...αμα δεν εχεις αξιοπιστια/δεν σπαω/δεν χαλαω...που θα πονταρεις? στο ''ιματζ''...στο ''εξκλουσιβιτυ''[σικ] (ειδικα οι ιταλοι...και στα σουπερκαρς τα ιδια...η τιμη κανει κατι να γινεται αυτοματα σπανιο και θεμιτο...αλλα αμα εισαι ιαπωνας βγαζεις ενα GT-R και περνεις κεφαλια με τα μισα τουλαχιστον λεφτα... )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    "cool factor - 93,33" ....

ρε τι λένε οι θεοί. το μετράνε και σε δεκαδικά λεμε.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Αν δεν βγαζαν ''παρε κοσμε μηχανακια'' οι ιαπωνες θα ειχαμε μεινει στην δεκαετια του 50...

Απο την αλλη...αμα δεν εχεις αξιοπιστια/δεν σπαω/δεν χαλαω...που θα πονταρεις? στο ''ιματζ''...στο ''εξκλουσιβιτυ''[σικ] (ειδικα οι ιταλοι...και στα σουπερκαρς τα ιδια...η τιμη κανει κατι να γινεται αυτοματα σπανιο και θεμιτο...αλλα αμα εισαι ιαπωνας βγαζεις ενα GT-R και περνεις κεφαλια με τα μισα τουλαχιστον λεφτα... )
    φιλαρακι αμα σ'αρεσει το gtr, πηγαινε εδω και πες τα...

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    φιλαρακι αμα σ'αρεσει το gtr, πηγαινε εδω και πες τα...
    Απο τα λιγα που διαβασα...τι να πω...απλα μαλλον πολλοι ξεχνανε οτι η μηχανολογικη ερευνα και η συνεπαγωμενη αποδοση εξαρτωνται παντα απο το κοστος...
    Αλογα προς Ευρω...
    Αμα βαλουμε και στην εξισωση χρονους (π.χ. Nurburgring) προς τιμη...απλα ΔΕΝ...

Το αντιστοιχο του GT-R θα ηταν να εβγαινε χιλιαρι με τιμη παπιου...

Καταναλώστε υπεύθυνα...
    Μια κηδειούλα για το τράιουμφ και μάλιστα απο εξακοσάρι...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	76,7 KB 
ID:	311076
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Προβολές:	88 
Μέγεθος:	50,8 KB 
ID:	311078Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Προβολές:	89 
Μέγεθος:	48,1 KB 
ID:	311079
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 06/03/2014 στις 08:59.

Πωωωω ρε φίλε μην μπει ένα VS ανάμεσα σε 2-3 μοντέλα... θα φτάσει 300 σελίδες πριν κλειδωθεί!

Ρε μάγκες πιο Γιαπωνεζάκιας απο εμένα δεν υπήρχε!

Τα χρόνια που λιώναμε στις πίστες πάνε... είτε γιατί αυτές κλείνουν είτε γιατί αυτές τις εποχές ποιός έχει λεφτά για λάστιχα, trackday αναλώσιμα και εξοπλισμούς ?

Οπότε τα SS πια έχουν πάλι την παλιά τους χρήση.... καφετέρια και καμία απολαυστική βόλτα σε κανα κλειστό στροφιλίκι...(που εκεί βασιλεύουν και αλλα ήδη μοτοσυκλετών).
    Και στην βόλτα δεν σε νοιάζουν τα δέκατα του δευτερολέπτου που θα κόψεις σε μία στροφή!
    Στην καφετέρια σε νοιάζει να είσαι Ποζεράς! ομορφιά και σπανιότητα...

Σου δίνουν ΤΣΑΜΠΑ λοιπόν ένα Panigale 899, ένα Augusta f3 800 και ένα GSXR 750.... ποιός θα διαλέξει το GSXR?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    Πωωωω ρε φίλε μην μπει ένα VS ανάμεσα σε 2-3 μοντέλα... θα φτάσει 300 σελίδες πριν κλειδωθεί!

Ρε μάγκες πιο Γιαπωνεζάκιας απο εμένα δεν υπήρχε!

Τα χρόνια που λιώναμε στις πίστες πάνε... είτε γιατί αυτές κλείνουν είτε γιατί αυτές τις εποχές ποιός έχει λεφτά για λάστιχα, trackday αναλώσιμα και εξοπλισμούς ?

Οπότε τα SS πια έχουν πάλι την παλιά τους χρήση.... καφετέρια και καμία απολαυστική βόλτα σε κανα κλειστό στροφιλίκι...(που εκεί βασιλεύουν και αλλα ήδη μοτοσυκλετών).
    Και στην βόλτα δεν σε νοιάζουν τα δέκατα του δευτερολέπτου που θα κόψεις σε μία στροφή!
    Στην καφετέρια σε νοιάζει να είσαι Ποζεράς! ομορφιά και σπανιότητα...

Σου δίνουν ΤΣΑΜΠΑ λοιπόν ένα Panigale 899, ένα Augusta f3 800 και ένα GSXR 750.... ποιός θα διαλέξει το GSXR?
    Που είναι αυτό το τσάμπα.....να πάρω ένα mv agusta!!!!
    Και γιατί να κλειδωθεί ένα θρεντ που μιλάει για μοτοσικλέτες σε ένα μοτοσικλετιστικό φόρουμ???
    Είπαμε ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος εν πολλοίς αυτές οι συζητήσεις πλέον αλλά γιατί να εκλείψουν;

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    ......
    Και γιατί να κλειδωθεί ένα θρεντ που μιλάει για μοτοσικλέτες σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ???
    Είπαμε ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος εν πολλοίς αυτές οι συζητήσεις πλέον αλλά γιατί να εκλείψουν;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος

εγώ πάντως το gixxer θα διάλεγα αν μου τα έδειναν όλα τσάμπα

αλλά εγώ που είμαι 40 χρονών. δεν νομίζω όμως οτι εγώ είμαι το αγοραστικό κοινό αυτής της ερώτησης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος

εγώ πάντως το gixxer θα διάλεγα αν μου τα έδειναν όλα τσάμπα

αλλά εγώ που είμαι 40 χρονών. δεν νομίζω όμως οτι εγώ είμαι το αγοραστικό κοινό αυτής της ερώτησης
    Ρε αφού έχω gixxer...θα έπαιρνα το εμε βου για το σαλόνι άμα ήταν τσάμπα...

Και πάμε να σπάσουμε το γύρο σε "δεκατάκια"
    (899,800,750)

Προβολές:	85 
Μέγεθος:	54,0 KB 
ID:	311082Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Μέγεθος:	59,4 KB 
ID:	311084Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Προβολές:	86 
Μέγεθος:	82,7 KB 
ID:	311083

Και τέλος

Μέγεθος:	75,0 KB 
ID:	311085Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Μέγεθος:	69,3 KB 
ID:	311086Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Μέγεθος:	99,4 KB 
ID:	311087

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια!..ZX6R vs GSXR 750 vs Daytona 675
    από NikosNio στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2011, 14:55
  2. VFR 800 vs Sprint St
    από tbaris στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2009, 16:03
  3. Daytona 675 vs GSXR 750