Κυριολεκτικά φτερΑΚΙ... ωραίο και λιτό
Κυριολεκτικά φτερΑΚΙ... ωραίο και λιτό
re ti kanete re exete trela8i pios to ftiaxni afto?
ferte to monoselo pio mesa pio konta sto ntepozito kopste to ipoplesio se afta i misi roda prepi na ine ekso petakste ola ta nikel apo pano konteria malakies
re kakomirides ama fovosaste na epemvete dramatika kanteto mama etsi opos ine
to exete kani san pareksigimeni kourada elefanta
ligo alitis den ginete i alitia tou kerata i ka8olou
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Έχω την εντύπωση ότι με αυτό το φτεράκι έχεις να φας πολύ νερό στη μούρη.... είναι πολύ μικρό.
KaVlasakiiiiii
Ξεκίνησε και το τρίψιμο των λαιμών με 400αρι νερού για να γυαλίσουν και να φύγουν κάτι χτυπήματα που έχουν![]()
Σε γενικές γραμμές ΟΚ. Αν είναι ν' αφήσεις το φτεράκι δες αν τα στηρίγματα μπαίνουν από κάτω του ,να μη φαίνονται.
Όντως είναι μπρούμυτα εμπρός .
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι δεν θα σου κάθεται καλά στο μάτι στο μέλλον και θα συνεχίσεις τις μικροεπεμβάσεις.
Ανέβασε και κανά βίντεο (με ήχο)
Καλά χλμ
lipon pussy magnet
kita edo tis analogies ke min mou les emena mogkolezika
prepi na exi sostes analogies se ogko mpros piso
alios 8a gini karagkiozis
ante leme kane sosti doulia![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Το ύψος του μπροστινού θα διορθωθεί όπως και να έχει, τα ελατήρια ήταν κομμένα σχεδόν στη μέση. Θέλω να δώ πώς παίζει πρώτα και κατόπιν θα αποφασίσω εάν θα του βάλω αποστάτες ή θα τα αλλάξω.
Το φτεράκι μου αρέσει πολύ, εάν πετάει νερά από εμπρός βλέπουμε (βόλτα με νιτσεράδα). Οι βίδες που το στηρίζουν είναι προσωρινές, επίσης η βάση που ‘έφτιαξα (απο σιδερόλαμα και θερμοσυστελλόμενο) δεν μου αρέσει αλλά κάνει την δουλειά τις μια χαρά, όταν θα έχω χρόνο θα την ξαναφτιάξω με ανοξείδωτο σωληνάκι.
Όλα τα πλαστικά που είναι επάνω στο μηχανάκι φτιάχτηκαν στο χέρι με εποξική ρητίνη και υαλούφασμα (εκτός τα καβούκια των οργάνων και της κλειδαριάς που είναι μαμά).