Δεν θελω να πω τι μου αρεσει και τι οχι,δικο σου ειναι το μηχανακι,οπως αρεσει σε ΣΕΝΑ το κανεις.
Απο μενα απλα![]()
Δεν θελω να πω τι μου αρεσει και τι οχι,δικο σου ειναι το μηχανακι,οπως αρεσει σε ΣΕΝΑ το κανεις.
Απο μενα απλα![]()
Το μονο που σκεφτομαι για το φτερό,ειναι οτι θα πεταει λάσπες και νερα στο ψυγειο,στους λαιμους και στο μπροστινο μερος του κινητηρα κι εκει με την ζέστη θα γινονται μπετό (εκτος αν το καθαριζεις μετα απο καθε βολτα ή ακομα καλυτερα αν το βγαζεις εξω μονο μετα απο παρατεταμενη ανομβρία όπως εγω...)
Με την ευκαιρια ηθελα να σε ρωτησω τι γινεται στη βροχη με τις φιλτροχωανες,υπαρχει προβλημα?
![]()
Χαλια το φτερακι......
( Σαν σπατουλα για να σερβιρεις σοκολατινες ειναι.....)
![]()
Βλέπεις πως το φτεράκι δεν τυγχάνει κοινής αποδοχής..... Κράτα το!!!!!!![]()
για εμενα καλητερα ειναι να εχει το φτερο πιο πολυ μικος επρος παρα πισω....
ORGIA!!!!!
εγω δεν θα μπω στη διαδικασια να σου πω τι μου αρεσει και τι οχι,γιατι εγω προσωπικα εχω κανει τα αισχη
τα λαμακια που στηριζουν το φτερο αν δεν τ αλλαξεις η δεν τα βαλεις κατω απο το φτερο,τουλαχιστον κανε τρυπες στο μηκος τους να ελαφρυνει η σιλουετα στο ματι.
καλη συνεχεια![]()
Εμενα μου αρεσει........θα εβαζα φουσκες στα καλαμια να μην φαινεται το νικελ και για στυλ
διαβάζεις κάτι πράγματα που λες μήπως δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα τέτοιοι άνθρωποι αλλά είναι φάρσα των αλγορίθμων του διαδικτύου...
...έτσι για να γελάνε τα μπαιτς και τα πίξελς σε βάρος μας...
καλή συνέχεια! πάνω στη ζέστα του καλοκαιριού χρειάζεται χρειάζεται και λίγο ζέφυρος...!![]()
Ξεκίνησε το "γυάλισμα" στα χταπόδια.... ωραίο είναι, εαν παραμείνει γυαλιστερό με την χρήση θα το αφήσω έτσι. Εάν αρχίσει πάλι να κιτρινίζει θα μπεί μαύρη υαλοταινία.
Επίσης στερεώθηκε μόνιμα και το δοχείο του πίσω φρένου.
Τι πατεντα εχεις κανει με το τελικο?
Πολυ "ελευθερο" το βλεπω...![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!