Με είδα, μετά από καιρό να οδηγώ πάλι
την μοτοσυκλέττα μου......................
Με είδα, μετά από καιρό να οδηγώ πάλι
την μοτοσυκλέττα μου......................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Με είδα με ηδη 4 σπασμένες φλέβες στην 5η να πετυχαίνει επιτέλους τον φλεβοκαθετηρα και να χω λυσαξει στον πόνο απο χτες....αύριο όλα θα είναι παρελθον....
Με βλέπω κάθε μέρα με το κουτί να σας χαζεύω με τις καλές σας και να μουρμουράω καλούς δρόμους για όλους σας! χρήματα δεν περισσεύουν για να ξαναφτιάξω την δικιά μου, που θα πάει θα τα καταφέρω!
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Με ειδα στο φαναρι να εχω καρφωσει το βλεμα μου σε ενα GS 1200 LC ADV μεχρι που με ξυπνησε η κορνα του πισω μου...Ατιμη κριση
Με είδα να την κοιτάω κουκουλωμένη λόγω βροχής, να βλέπω την πρόγνωση του καιρού και να με πιάνει κατάθλιψη...πότε θα κάνει ξαστεριά;
Με είδα σήμερα το πρωί -για να μη λέμε μόνο για τους άλλους- να κάνω προσπέραση με το αμάξι χωρίς να έχω υπολογίσει σωστά... η μούτζα που έφαγε από τον απέναντι και λίγη ήταν...συγγνώμη ειλικρινά!!!
Σημερα δεν εχω παραπονο, με ειδα να πλενω το μωρο μου της εβαλα και το bagster και μετα της αλλαξα τα φωτα.....![]()
με είδα σήμερα τα χαράματα, να πηγαίνω στην δουλειά με την μηχανή,μετά απο πολλές μέρες κακοκαιρίας..το χαμογελο ήταν πλατύ μέσα απο το κράνος...![]()
Με είδα μετά από μια εβδομάδα να καβαλάω το gs και να συνηδητοποιω για άλλη μια φορά πόσο καλά στημένη μηχανή είναι!
Με ειδα να ξαπλωνομαι φαρδυς πλατυς καταμεσης του δρομου μολις ξεκινησα απο το σπιτι, στην 2η στροφη ενω ειχα φορτωμενα ισα με 20χαω.
Ουτε καταλαβα πως και που γλυστρισε (αν και υποπτευομαι οτι πηγε γρασσο αλυσιδας στο λαστιχο αφου μολις την ειχα ψεκασει) αλλα εγινε τοσο αργα και ομαλα που ηταν σα να προσπαθησα να ακουμπησω απλα κατω το μηχανακι.
Σηκωθηκα κ εφυγα συγχυσμενος αφου το τζιν εγινε χαλια απο τις σκονες του δρομου, ευτυχως δεν ειχαμε ουτε σωματικες ουτε υλικες ζημιες. Ελπιζω αυτη να ηταν η τουμπα μου για φετος.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
με είδα μα γλιτώνω στο τσάκ πτώση σε πλάγιασμα σε δεξιά στροφή..με το που φεύγει,έβαλα ενστικτωδώς το δεξί πόδι κάτω και το ίσιαξα..είδα όμως στο σημείο που είναι το όριο του ελαστικού που έχω πατήσει,μια γυαλάδα,ενώ στην αριστερή που το στρίβω καλύτερα,όλα οκ. Μπορεί και να είμαι για αλλαγή,μιας και έχω 12000+ χλμ. με τα ίδια ελαστικά..
με ειδα στον αγιο να κολλαω πισω απο- moto guzzi club?-και ισως να εκνευρισα και καποιους,σορυ μαγκες αλλα αμα κοψει φορα το παπι μετα που να ξανανεβασει..
με είδα να έχω πάλι το δίλημμα το πρωί....
αμάξι ή μοτό???
ε, πήρα τη μοτό και σήμερα.....
έρωτας τρελός λέμε
![]()