Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Αναρτήσεις FZ8

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αν και λογω των πολυ ασχημων καιρικων συνθηκων στην αγγλια,καθυστερησαν να ερθουν οι αναρτησεις,απο 20 μερες σε 40 περιπου,ο μαγαζατορας μου ξηγηθηκε ομορφα και προφανως δεν εφταιγε αυτος σε κατι.απο οταν εφτασαν αθηνα,σε 1.5 μερα εφτασαν πατρα,με μεταφορικα 12 ευρω.
    εβγαλα φωτο οταν ηρθαν αλλα καπου τις εσβησα σαν λακαμας που ειμαι.
    σημερα τοποθετηθηκαν μαζι με το σερβις της μοτοσυκλετας και ειχα πολυ αγχος για να δω αν αξιζε τα χρηματα και την ολη ιστορια γιατι η αληθεια ειναι οτι ειχα ξενερωσει αρκετα με τις εργοστασιακες αναρτησεις.

μπηκαν περα απτην πισω αναρτηση,εμπρος ελατηρια προοδευτικα μαζι με λαδακια απτην ιδια εταιρια.ρυθμιστηκε η πισω αναρτηση στατικα και χωρις δοκιμες καθως ειχε περασει η ωρα και δεν μας επαιρνε.το αφησαμε να το δουμε απο βδομαδα αν κατι δεν μαρεσει.παντως στην ρυθμιση της επαναφορας,το πηγαμε τερμα για να δουμε σε ποια φαση ειμαστε και επανερχοταν σαν σε replay
    εκανα μια βολτα της ταξης των 40 χλμ μονος και διπλος,στην πολη και στον περιφεριακο της πατρας.κυνηγουσα τις γουβες να δω την διαφορα.πιο σκληρη,αλλα οχι ξερη.σε 1-2 στροφες που πηγαινα λιγο γρηγορα,δεν ενιωσα ουτε να κουναει ουτε τιποτα.καμια σχεση με τις μαμα,οπου ενιωθα αβολα και χωρις σιγουρια.
    αν ολα πανε καλα σε καμια βδομαδα θα παω καμια βολτα της προκοπης και θα γραψω περισσοτερες εντυπωσεις.
    παντως ειλικρινα ηταν μια αναβαθμιση που αξιζε τα χρηματα και απο εδω και περα θα το εχω υποψην μου σε ολα τα μηχανακια που θα ειναι υποψηφια προς αγορα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    αν και λογω των πολυ ασχημων καιρικων συνθηκων στην αγγλια,καθυστερησαν να ερθουν οι αναρτησεις,απο 20 μερες σε 40 περιπου,ο μαγαζατορας μου ξηγηθηκε ομορφα και προφανως δεν εφταιγε αυτος σε κατι.απο οταν εφτασαν αθηνα,σε 1.5 μερα εφτασαν πατρα,με μεταφορικα 12 ευρω.
    εβγαλα φωτο οταν ηρθαν αλλα καπου τις εσβησα σαν λακαμας που ειμαι.
    σημερα τοποθετηθηκαν μαζι με το σερβις της μοτοσυκλετας και ειχα πολυ αγχος για να δω αν αξιζε τα χρηματα και την ολη ιστορια γιατι η αληθεια ειναι οτι ειχα ξενερωσει αρκετα με τις εργοστασιακες αναρτησεις.

μπηκαν περα απτην πισω αναρτηση,εμπρος ελατηρια προοδευτικα μαζι με λαδακια απτην ιδια εταιρια.ρυθμιστηκε η πισω αναρτηση στατικα και χωρις δοκιμες καθως ειχε περασει η ωρα και δεν μας επαιρνε.το αφησαμε να το δουμε απο βδομαδα αν κατι δεν μαρεσει.παντως στην ρυθμιση της επαναφορας,το πηγαμε τερμα για να δουμε σε ποια φαση ειμαστε και επανερχοταν σαν σε replay
    εκανα μια βολτα της ταξης των 40 χλμ μονος και διπλος,στην πολη και στον περιφεριακο της πατρας.κυνηγουσα τις γουβες να δω την διαφορα.πιο σκληρη,αλλα οχι ξερη.σε 1-2 στροφες που πηγαινα λιγο γρηγορα,δεν ενιωσα ουτε να κουναει ουτε τιποτα.καμια σχεση με τις μαμα,οπου ενιωθα αβολα και χωρις σιγουρια.
    αν ολα πανε καλα σε καμια βδομαδα θα παω καμια βολτα της προκοπης και θα γραψω περισσοτερες εντυπωσεις.
    παντως ειλικρινα ηταν μια αναβαθμιση που αξιζε τα χρηματα και απο εδω και περα θα το εχω υποψην μου σε ολα τα μηχανακια που θα ειναι υποψηφια προς αγορα.
    Νομίζω πως καλό είναι να μη ρυθμίζουμε τις αποσβέσεις στο τέρμα δεξιά αλλά πάντα να αφήνουμε μία η μισή στροφή. Λεπτομέρεια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Νομίζω πως καλό είναι να μη ρυθμίζουμε τις αποσβέσεις στο τέρμα δεξιά αλλά πάντα να αφήνουμε μία η μισή στροφή. Λεπτομέρεια.
    μονο για δοκιμη το καναμε(χωρις να κανω βολτα)για να δουμε που σφιγγει και που χαλαρωνει...

Μέλος
    Η απόσβεση(πίσω) να ρυθμίζεται ανά 1/4 στροφής,
    επίσης πρόσεξε μήπως μετά από κάποια χλμ χάσει λάδια το πίσω αμορτισέρ.
    Καλοφόρετες!
    / Β

Καλές βόλτες

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Καλοριζικες κάθε μέρα που περνάει θα γουστάρεις τα λεφτά που επενδυσες περισσότερο!
    Αν ρυθμίσεις την προφορτιση για οδήγηση σε ελληνική πόλη θα δεις πόσο άνετα περνάει απο λακούβες.
    Για έξω και sport touring οδήγηση τις σφίγγεις

@vassat:,οι αναρτησεις για αρχη ρυθμιστηκαν στο περιπου με εμενα να καθομαι πανω και με την στατικη τους αισθηση.αφου κανω λιγα χλμ δευτερα τριτη θα το ξαναδω αν κατι δεν μαρεσει και επισης οταν βγω παραεξω,θα βγαλω ακομα καλυτερα συμπερασματα.οσο για την απωλεια λαδιου,ελπιζω να μην εχω κανενα παρατραγουδο και τρεχω...
    @amyroukai:,να σαι καλα ρε φιλε..
    @doctoras:οντως καταλαβα μεγαλη διαφορα απτην πρωτη βολτα εντος πολης.δεν κουναει αλλα ταυτοχρονα δεν ειναι σκληρη..

edit:να πω πως δεν εχω εμπειρια απο ohlins κλπ αναρτησεις κορυφαιας κλασης αλλα με τα χρηματα που εχει μια τετοια πισω αναρτηση(χωρις ξεχωριστα δοχεια κλπ),εγω εβαλα αναρτηση πισω,μπροστα ελατηρια και λαδια και μου μεινανε και ρεστα.δεν κυνηγαω χρονους κλπ,απλα χρειαζοταν μια αναβαθμιση.ισως η διαφορα τους να ειναι μεγαλη αλλα δεν νομιζω οτι στον μεσο αναβατη θα χρειαστουν οι απολυτες αναρτησεις..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    μην κυνηγάς μονο τις μεμονωμένες ανωμαλίες αλλά και τις συνεχόμενες ανωμαλιες (κατσαρό οδόστρωμα).... θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πόσο κούτσουρο ή σοφτ το έχεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μην κυνηγάς μονο τις μεμονωμένες ανωμαλίες αλλά και τις συνεχόμενες ανωμαλιες (κατσαρό οδόστρωμα).... θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πόσο κούτσουρο ή σοφτ το έχεις...
    i'll check it, thanks...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. CBR 600 F αναρτήσεις
    από dimitrism στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2008, 00:09
  2. ξερει κανεις να ρυθμιζει αναρτησεις για yzf r6 2003???
    από alfa156 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2004, 19:15
  3. σεμιναριο για αναρτησεις
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 00:35
  4. αναρτήσεις moto
    από pit-salonika στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 02:15

Κανόνες δημοσιεύσεων