Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Συνδεση φλας Honda glx 90cc 12volt

Νέο μέλος

Συνδεση φλας Honda glx 90cc 12volt

Παιδια καλησπερα χρειαζομαι αμεση βοηθεια διοτι το παπι πρεπει να περαστει οποσδηποτε κτεο τις επομενες μερες..
    Το μονο που μου ελειπε ειναι φλας μπρος πισω και μια φλασιερα 12volt τα οποια και αγορασα.Το προβλημα μου ειναι στη συνδεση των μπροστα καλωδιων των φλας επειδη τα ειχα βγαλει εδω και καιρο δεν θυμαμαι (μετα απο μια αποτυχημενη αποπειρα συνδεσης) πως κουμπωνουν οι σωστοι χρωματισμοι.... το ενα φλας εχει ΜΠΛΕ & ΠΡΑΣΙΝΟ καλωδιο και το αλλο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΠΡΑΣΙΝΟ καλωδιο τα οποια και μπηκαν στους αντοιστοιχους χρωματισμους αλλα τζιφος...
    Μπορει να μου πει καποιος αν γνωριζει την ακριβης συνδεσμολογια διοτι παρολο που εψαξα διαφορα wiring diagram στο διαδικτυο δεν εβγαλα ακρη..

Banned
    1 οι λαμπες σου ειναι οκ?
    2 ρευμα ερχεται ως εκει?
    3αν ισχυει το 2 κανε δοκιμες-συνδυασμους καλωδιων με την σωστη θεση του διακοπτη
    4δεν θυμαμαι την χρωματολογια των καλωδιων
    5βαριεμαι να κατεβω να ξεβιδωνω και να κοιταξω
    αυτα

Νέο μέλος
    απο θεμα ηλεκτρικης πηγης ολα δουλευουν σωστα (μετρημενα και με πολυμετρο) και οι λαμπες καινουργιες εφοσον ειναι καινουργια και τα φλας..
    παντως αν βρεις χρονο και εχεις ορεξη 4 βιδες ειναι για να δεις τις συνδεσεις, γιατι εγω δυστυχως δεν εχω χρονο για πειραματισμους λογω εργασιας και των κοριτσιων σημερα (you know babysitting??? )
    ευχαριστω παντως!!!

Banned
    εγω μολις τα ηρεμησα γιου νοου μπειμπι σιτιγκ...........
    και να την πεσω καμια ωρα γιατι μετα δουλευω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaros33
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vly Προβολή μηνύματος
    Παιδια καλησπερα χρειαζομαι αμεση βοηθεια διοτι το παπι πρεπει να περαστει οποσδηποτε κτεο τις επομενες μερες..
    Το μονο που μου ελειπε ειναι φλας μπρος πισω και μια φλασιερα 12volt τα οποια και αγορασα.Το προβλημα μου ειναι στη συνδεση των μπροστα καλωδιων των φλας επειδη τα ειχα βγαλει εδω και καιρο δεν θυμαμαι (μετα απο μια αποτυχημενη αποπειρα συνδεσης) πως κουμπωνουν οι σωστοι χρωματισμοι.... το ενα φλας εχει ΜΠΛΕ & ΠΡΑΣΙΝΟ καλωδιο και το αλλο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΠΡΑΣΙΝΟ καλωδιο τα οποια και μπηκαν στους αντοιστοιχους χρωματισμους αλλα τζιφος...
    Μπορει να μου πει καποιος αν γνωριζει την ακριβης συνδεσμολογια διοτι παρολο που εψαξα διαφορα wiring diagram στο διαδικτυο δεν εβγαλα ακρη..
    καλησπερα
    πρωτα μετρα με ενα πολημετρο εαν δουλευη ο διακοπτης σου και αν ερχεται ρευμα μεχρει εκει, μετα το πρασινο καλωδιο και απο τα δυο φλας σου ειναι το σωμα οποτε δεν εχει θεμα που θα το συνδεσης και απλα μετα δες μεσα στο φαναρι τα ελευθερα βυματα κατα πασα πιθανοτητα ειναι με μαυρο καλωδιο,εαν θες στειλε πμ με τηλ και τα λεμε απο εκει
    ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Γιατί κάποιος να βγάλει τα φλας από το παπί?? Χαλάνε τον αεροδυναμικό του συντελεστή να υποθέσω. Και αυτοί που έρχονται από πίσω πρέπει να μυρίσουν τπτ δαφνόφυλλα ωσάν νέες Πυθίες για να μαντέψουν τι κατεύθυνση προτίθεσαι να δώσεις στο παπί.
    Και μετά μας φταίνε οι κουτάκιδες ρπμ.

anyway
    το κοινό χρώμα είναι το σώμα κοινώς η γείωση και τα άλλα είναι τα +12 v. Στην περίπτωσή σου το πράσινο είναι γη και τα μπλε και πορτοκαλί είναι +12v.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

anyway
    το κοινό χρώμα είναι το σώμα κοινώς η γείωση και τα άλλα είναι τα +12 v. Στην περίπτωσή σου το πράσινο είναι γη και τα μπλε και πορτοκαλί είναι +12v.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Καλό θα είναι να βρει και αν το μπλε είναι το δεξί ή αριστερό φλας (για να αποφασίσει τι θα είναι το πορτοκαλί..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Καλό θα είναι να βρει και αν το μπλε είναι το δεξί ή αριστερό φλας (για να αποφασίσει τι θα είναι το πορτοκαλί..)
    Πρωινέ μάστορα αυτό είναι απλό, αν ανάβει το δεξί φλάς με τον διακόπτη στο αριστερό, απλά τα αντιστρέφει.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    αν ανάβει το δεξί φλάς με τον διακόπτη στο αριστερό, απλά τα αντιστρέφει.
    Γιατι μου φάνηκε ότι δεν αναβει κανενα..??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Πρωινέ μάστορα
    Διόρθωση: Χθεσινέ μάστορα

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makaros33 Προβολή μηνύματος
    καλησπερα
    πρωτα μετρα με ενα πολημετρο εαν δουλευη ο διακοπτης σου και αν ερχεται ρευμα μεχρει εκει, μετα το πρασινο καλωδιο και απο τα δυο φλας σου ειναι το σωμα οποτε δεν εχει θεμα που θα το συνδεσης και απλα μετα δες μεσα στο φαναρι τα ελευθερα βυματα κατα πασα πιθανοτητα ειναι με μαυρο καλωδιο,εαν θες στειλε πμ με τηλ και τα λεμε απο εκει

σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου..θα το τσεκαρω με βαση αυτα που μου ειπες και αν δεν βγαλω ακρη πολυ ευχαριστως να επικοινωνισουμε!!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Γιατί κάποιος να βγάλει τα φλας από το παπί?? Χαλάνε τον αεροδυναμικό του συντελεστή να υποθέσω. Και αυτοί που έρχονται από πίσω πρέπει να μυρίσουν τπτ δαφνόφυλλα ωσάν νέες Πυθίες για να μαντέψουν τι κατεύθυνση προτίθεσαι να δώσεις στο παπί.
    Και μετά μας φταίνε οι κουτάκιδες ρπμ.

anyway

Φιλαρακο μου με ολο το σεβασμο καθωτι δεν γνωριζομαστε και ενεκα της απροσωπης συζητησης του φορουμ δεν ζητησα λογοκρισια βοηθεια ζητησα απο καποιον περισσοτερο ειδημων για να λυσω το προβλημα μου και αυτος πιστευω πως ειναι ο λογος υπαρξης αυτων των ιστοσελιδων η αλληλοβοηθεια και η εξτρα εκμαθηση διαφορων μηχανολογικων θεματων ειδαλλως δεν θα εγραφα καθολου..τωρα οσο για το μαηχανακι-παπι οχι "κακγουρομηχανακι" λογω και της ηλικιας μου (βεβαια κακως καθομαι και δινω λογαριασμο) αλλα επειδη γινεται συνεχεια αυτο μαθε οτι ειναι παρα πολυ καιρο στο γκαραζ περιπου 2 με 3 χρονια και οταν ηταν επι της ασφαλτου το ζηλευαν και τα νεοεισαχθεντα παπια στη κατασταση "βιτρινα" που βρισκονταν οποτε κανενας "κουτακης" δεν ειχε αναγκη...βουταμε και λιγο την γλωσσα μας στο μυαλο μας οχι μονο πριν μιλησουμε αλλα και πριν γραψουμε.

Νέο μέλος
    το μπλε-παρσινο ειναι το δεξι και το ποτρτοκαλι-πρασινο ειναι το αριστερο...απλως βαζω καινουργια μπρος πισω μαζι με φλασερ και μπαταρια....οποτε ακομα δεν εχω δει φως απο φλας μεχρι να τσεκαρω το κυκλωμα και να βρω τις καταλληλες συνδεσεις!!!

Moderator
    οταν ηταν επι της ασφαλτου το ζηλευαν και τα νεοεισαχθεντα παπια
    όταν ήταν επί του καναπέως όμως...???

βουταμε και λιγο την γλωσσα μας στο μυαλο μας οχι μονο πριν μιλησουμε αλλα και πριν γραψουμε.
    Χαλαρά σε κόβω για τσαμπουκάδες..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Κανονικά τπτ δεν θα έπρενα τον ενδιέφερε μιας και τα φλας θα είναι διακοσμητικά (έτσι κι αλλιώς βγαλμένα τα είχε), αλλά ας όψεται το ΚΤΕΟ και οι ρημαδονόμοι
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF