Οι ιαπωνες ,ναι αντεγραψαν (και πολυ περισσοτερο στον χωρο του αυτοκινητου παρα στις μηχανες και ποιο πολυ την εμφανιση)...αλλα πολυ γρηγορα ηρθε αυτο που λεμε εμπνευση (η μεγαλυτερη? Ηonda cub).
Μηχανολογικα τι να αντιγραψεις? Καποια πραγματα ειναι ντεφακτο.
Δεν ισχυριστηκα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι η Χοντα ''εφευρε'' τα μονομπρατσα,τα σχιστα φωτα και τις εξατμισεις στην ουρα. Τον συνδυασμο και το γενικο στυλ/εφαρμογη αντεγραψε ο Ταμπουρινη απο NR (και ξαναλεω μονος του ειπε οτι απο αυτο ''εμπνευστηκε'') και απο τοτε οποιος τα εφαρμοζε διαβαζαμε/ακουγαμε παντου οτι ''αντιγραφουν τους ιταλους'' (και ειναι αυτο το τελευταιο που με ενοχλουσε παντα).
Υ.Γ. Πατεντα της ELF σε συνεργασια και αγορα της πατεντας απο τη Χοντα. I know...
Ξεφύγαμε απ' το θέμα μας...
Back on topic: Το Diavel είναι μια φακλάνα για αμερικάνους.-![]()
Εγω το ειδα στο δρομο να ρολαρει γουργουριστο ,και το ζηλεψα...
Ο ορισμος της μηχαναρας ,που λεγαμε και πιτσιρικαδες...
Απο τι κατάλαβα το Diavel η θα το γουστάρει τρελά κάποιος η θα τον κάνει να ξερνάει μονο που το βλέπει.
Εγω είμαι κάπου στη μέση![]()
Για οσους συζητατε για αντιγραφες κ λοιπα...
Αυτο ποιος το σχεδιασε(μοντελο 1990);
Aprilia AF1 125 Futura
http://www.motorsbros.com/images/Apr...-Futura-08.jpg
Το ήδη υπάρχον μοντέλο το έχω δει στο δρόμο και για τον όγκο του μια χαρά ευκίνητο είναι.. σαν κάτι επαγγελματίες χορεύτριες που, αν και έχουν πάρει μερικά κιλάκια, ξαφνικά αρχίζουν τα κόλπα και μένεις..
Το ότι υπάρχει κάπου κάποιος που θα το πάρει είναι βέβαιο..αλλιώς δεν θα το έφτιαχναν.
Το ότι πολλοί από εμάς θα ήθελαν να το πάνε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ βόλτα, επίσης είναι βέβαιο.
Και για να θες να το πας βόλτα..ε δε μπορεί, κάτι σ'αρέσει..![]()