Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 116

Θέμα: ΑΤΥΧΗΜΑ - Fazer '07 - πλαίσιο

Banned
    ο δικηγορος πηρε στην εδω αντ/πεια
    mail το ζητησε απο την ιδια την αντ/πεια
    εχεις το δικαιωμα αν δεν ικανοποιηθουν οι απαιτησεις σου εδω να πας παραπανω-μου ειπε
    στην αρχη εδωσε τα χαρτια στην γενικη αντ/πεια στο ελλαντα
    αλλα ακομα τα στελνουν......

μετα πηρε μαιλ-φαξ απο τους ιδιους

Μέλος Το avatar του/της dimitrisfz1
    εισαι ωραιος ρε φιλε !αυτο θα κανω!τι δουλευει σωστα στην Ελλαδα για να δουλευουν και οι αντ/πειες σωστα!οταν πας να αγορασεις μονο πιπες δεν σου περνουν και οταν εχεις προβλημα πρεπει να γινει το αντιθετο!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisfz1 Προβολή μηνύματος
    εισαι ωραιος ρε φιλε !αυτο θα κανω!τι δουλευει σωστα στην Ελλαδα για να δουλευουν και οι αντ/πειες σωστα!οταν πας να αγορασεις μονο πιπες δεν σου περνουν και οταν εχεις προβλημα πρεπει να γινει το αντιθετο!!
    + όσα θες

παιδια μολις επικοινωνησα με ολανδια τηλεφωνικος και μιλησα με ελληνα!!μειναν εκπληκτοι με το γεγονος μου ειπαν οτι δεν ειχαν ξαναακουσει για κατι παρομοιο(εδω αμφιβαλω)με ρωτησαν με ποιον μιλησα απο την ελλαδα τοτε!μου ειπαν οτι απο εκει δεν μπορουν να κανουν τιποτα και οτι ειναι θεμα του καθε εισαγωγεα και οτι θα παρουν αμεσως τηλ στη εταιρια να μιλησουν με τον ιδιο να ξανακοιταξει το θεμα και οτι θα ξαναεπικοινωνησουν απο την ελλαδα μαζι μου!ειναι μια αρχη πιστευω αλλα οταν σε γυρνανε πισω στην ελλαδα δεν μπορεις να ελπιζεις και για τα καλυτερα!τωρα ψαχνω τροπο να μιλησω με ιαπωνια!!
    Τελευταία τροποποίηση από dimitrisfz1; 14/03/2014 στις 21:25.

''Δεν έχει ξανακούσει κάτι παρόμοιο''...
    Έπρεπε να τον ρωτήσεις αν δουλεύει σίγουρα στη Yamaha.
    Μα στη μοτοδυναμική είχες απευθυνθεί αρχικά και σε ''έγραψαν''.

αυτο του ειπα και εγω!οτι με στελνεις πισω απο εκει που η συμπεροφορα τους απεναντι μου ηταν αθλια!μου ειπε οτι για το μονο που ειναι σιγουρος ειναι οτι θα ξανακοιταξουν το θεμα μου!καλα κρασια δηλαδη!τι για ανθρωπινες ζωες του μιλησα τι οτι ειναι ντροπη για την καθε εταιρια να μην σεβετε τις ανθρωπινες ζωες διοχετευοντας στην αγορα μοτοσυκλετες με σοβαρο ελλατωμα και οτι στην ελλαδα εχει γινει χαμος με το θεμα!του ειπα οτι θα επικοινωνησω με οποια αντιπρωσοπεια μπορω να κοινοποιησω το προβλημα και σε ολλα τα μεσα κοινωνικης δικτύωσης!
    Τελευταία τροποποίηση από dimitrisfz1; 14/03/2014 στις 21:26.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisfz1 Προβολή μηνύματος
    αυτο του ειπα και εγω!οτι με στελνεις πισω απο εκει που η συμπεροφορα τους απεναντι μου ηταν αθλια!μου ειπε οτι για το μονο που ειναι σιγουρος ειναι οτι θα ξανακοιταξουν το θεμα μου!καλα κρασια δηλαδη!τι για ανθρωπινες ζωες του μιλησα τι οτι ειναι ντροπη για την yamaha να μην σεβετε τις ανθρωπινες ζωες διοχετευοντας στην αγορα μοτοσυκλετες με σοβαρο ελλατωμα και οτι στην ελλαδα εχει γινει χαμος με το θεμα!του ειπα οτι θα επικοινωνησω με οποια αντιπρωσοπεια μπορω να κοινοποιησω το προβλημα και σε ολλα τα μεσα κοινωνικης δικτύωσης!
    θα σου συνιστούσα να γίνεις λίγο πιο διπλωματικός στις συνομιλίες σου με την ολλανδία....

βρήκες μία άκρη, αν την κοντράρεις εξ αρχής, δεν θα κερδίσεις κάτι... καλώς ή κακώς έχουν το μαχαίρι έχουν και το καρπούζι....

υγ... τον θυμό σου τον καταλαβαίνω απολυτα, έτσι??? μην μπερδευτούμε κιόλας

Μέλος Το avatar του/της fz600
    Δημητρη υπομονη και επιμονη και στο τελος θα δικαιωθης, την υγεια μας να χουμε και ολα τα αλλα ερχονται.

Μόλις πείρα απάντηση από Ολλανδία!
    At this moment you are sending your E-mails to Yamaha Motor Netherlands! We are the distributor for this country and not the Yamaha Head office of Europe.
    We will send your message to the Service department of our European Yamaha Head office with the request to answer your e-mail through the local Greece distributor.

Best regards,

.....................
    Pre- and After Sales Manager Service
    Service, Pre- and After Sales

Banned
    Προχωρα αλλα κρατα και πισινη
    Επικοινωνησ με συνηγορο του πολιτη

Μέλος Το avatar του/της fz600
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Προχωρα αλλα κρατα και πισινη
    Επικοινωνησ με συνηγορο του πολιτη
    +100

ζητα να σου κοινοποιήσουν το mail της Yamaha Head office of Europe

τους το ζητησα αλλα δεν νομιζω να μου το στειλουν!μου απαντησαν σημερα στο μυνημα που τους ειχα στειλει απο τις 5 του μηνος καθως σημερα τους ξαναεστειλα το πρωι κατι σαν υπενθυμηση γιατι δεν μου ειχαν απαντησει ακομα!μετα απο 3 ωρες απαντησαν με αυτο που εγραψα!!

να και η απαντηση απο τα κεντρικα της ευρωπης:
    Dear Mr. Gazis,

Thank you for your email.

We have noted your comments and we are sorry to hear you feel disappointed.

As you may expect we are always anxious to resolve any such matter as we wish for all Yamaha Owners to be happy with their purchase, nevertheless we believe you will understand that it is difficult for us to resolve such matters directly.

Please understand it’s difficult for us to understand what the actual situation is on a distance. Therefore we have an authorized representative in each country, that together with its dealer network, is responsible for sales and technical inquires.

We have contacted Motodynamics and sent them all your correspondence. We understood from them that you have already contacted them. We have confidence in Motodynamics that they will judge technical inquiries in all fairness.

For further information, please contact Motodynamics directly.

΄''Μεντες'' με λιγα λογια!Τωρα μενει να στειλω το φαξ στην ιαπωνια και να γινει η αγωγη!!

Banned
    γνωματευση μηχανολογου μηχανικου να επισυναψεις
    οτι δεν εγινε απο κακη χρηση η περιεργες συνθηκες
    αλλα απο αστοχια υλικου

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. fazer 07 ρυθμισεισ ?
    από laryfz1 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2008, 13:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα