Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: 2.363 ΜΗΝΥΜΑΤΑ, 229 VROOMS, 1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, 1 BMW ΧΩΡΙΣ ΒΛΑΒΗ...ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παιδιά έχω μια φιλοσοφία στη ζωή μου... άμα δεν περνάω κάπου καλά και με χαλάει αποχωρώ. Όπως έγραψα και στην αρχή για εμένα το moto.gr ήταν μια αποκάλυψη, έμαθα πολλά, διδάχτηκα πολλά (ακόμα βέβαια δεν έμαθα να στρίβω, το ξέχασα αυτό στον απολογισμό...) αλλά το κυριότερο ήταν πιο για εμένα το Moto ήταν αγχολυτικό. Έμπαινα μέσα και ξεχνιόμουν από τη δουλειά, την καθημερινότητα, τις σκοτούρες, ήταν ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα. Εδώ και πολύ καιρό όμως ένοιωθα πως κάτι είχε αρχίσει να "ραγίζει" αν είναι δόκιμος ο όρος, πολύ απλά έπαψα να περνάω καλά. Περισσότερο με "χάλαγαν" αυτά που διάβαζα παρά με έκαναν να ξεχνιέμαι, όταν δε σε ένα thread τα μισά μηνύματα δεν τα βλέπεις επειδή μπαίνεις στη διαδικασία να έχεις χρήστες σε ignore list... 6+ χρόνια κάθε μέρα είναι μια συνήθεια που δεν είναι εύκολο να κοπεί μαχαίρι, αλλά από την άλλη έκοψα μαχαίρι την ανάγνωση εφημερίδας που ήταν ιεροτελεστία για μένα πάνω από 20 χρόνια για τον ίδιο λόγο... η σκέψη στριφογύριζε καιρό, έλειπε ας πούμε η αφορμή κι ήξερα ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει, όπως κι έγινε.

Δεν ξέρω τί θα κάνω, προς το παρόν σίγουρα θα σταματήσω να γράφω και δεν θα μπαίνω καθημερινά, μακάρι να νοιώσω πάλι πως το κλίμα αλλάζει και να αλλάξει κι η διάθεσή μου, ο λόγος παρεξηγείται πολλές φορές και δεν θέλω να γράψω περισσότερα μήπως παρεξηγηθούν αυτά που νοιώθω πως θέλω να γράψω. Ο Μπόρχες τα λέει καλύτερα από εμένα, όσοι διαβάζουν πίσω από τις γραμμές μπορούν να καταλάβουν πιστεύω κάποια πράγματα... Αυτά!!!

Y.Γ. 1 Σας ευχαριστώ και πάλι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
    Υ.Γ. 2 Δημήτρη το κράνος το έχεις καπαρωμένο θα σου στείλω τηλ., κι εσύ Mc Talas τα γάντια
    Υ.Γ. 3 Vaska εννοείται, έχω και 3 μήνες να καβαλήσω μηχανή, μπορεί η αίσθηση να μου ξυπνήσει κάτι

Για παρόμοιους λόγους έκανα κι εγώ ένα μεγάλο διάλειμμα πριν από 2 χρόνια, όσοι με ήξεραν πριν από αυτό το διάλειμμα θα ορκίζονταν ότι δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς moto.gr. Κι όμως όχι μόνο τα κατάφερα, δεν αγχώθηκα στιγμή, δεν μου έλειψε δευτερόλεπτο, έριξα πολύ λιγότερες κλεφτές ματιές απ'όσες περίμενα κι εγώ ο ίδιος ότι θα ρίξω. Γιατί έτσι αισθανόμουν. Είχα κουραστεί τόσο που δεν το διαπίστωσα ποτέ παρά μόνο τη στιγμή που έριξα πραγματικά την μαύρη πέτρα σ'αυτό εδώ το πράγμα.. το ότι επέστρεψα μετά από 1,5 χρόνο απουσίας, το γιατί πραγματικά επέστρεψα, το αν μου αρέσει το ίδιο όπως τότε, το αν ξανάνοιξε ο "κύκλος" μου τέλος πάντων ουδεμία σχέση έχει.

Αυτό που με κάνει να σου γράφω είναι για να σου πω δυο πράγματα μόνο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και το ίδιο απόλυτα σέβομαι την επιθυμία σου, πραγματικά, ότι αγαπάς παλίκαρε. Κι αυτό που αισθάνεσαι.

Το άλλο, το άσχημο της υπόθεσης.. σε κάποιους θα λείψεις. Πιστεύω όλοι θα σε καταλάβουν και θα σεβαστούν την απόφασή σου. Όμως όπως και να το κάνουμε, από αυτή την κοινότητα πέρασαν κάποιοι που όταν την έκαναν άφησαν σημάδι, σαν να χάνεται ξαφνικά ένα μεγάλο κομμάτι αυτού εδώ του πράγματος..

"όλοι περαστικοί είμαστε".. αμ δε..

Όπως και νά'χει, όπου κι αν καταλήξεις, πάντα να είσαι καλά φίλε μου με το γλωσσοδέτη-nick.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Αγαπητέ Αουγκεντάλερ (κατά τον Δημήτρη, γιατί εγώ αυτό το γλωσσοδέτη δεν μπορώ να τον προφέρω όπως κι ο αποπάνω..)
    δε σε ξέρω αλλά έχω την ανάγκη να σου πω πως (αν και δεν έχεις την ανάγκη για οποιαδήποτε έγκριση για τις προσωπικές σου αποφάσεις) καταλαβαίνω πώς νιώθεις και νομίζω πως σε καταλαβαίνουν περισσότεροι από ότι νομίζεις.

Σίγουρα δεν ξέρω τι πέρασε από το μυαλό σου τις τελευταίες εβδομάδες πριν πάρεις αυτή την απόφαση, αλλά γνωρίζω πως κάποια πράγματα τα κάνουμε για την ευχαρίστησή μας και όχι από υποχρέωση. Η συμμετοχή σε ένα φόρουμ ή μια παρέα πρέπει να σου ικανοποιεί κάποια ανάγκη, είτε αυτή είναι για γνώσεις, είτε για κοινωνικοποίηση και το αίσθημα του ανήκειν, είτε οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεται κάποιος.
    Η συμμετοχή όμως δεν μπορεί να γίνεται από υποχρέωση, αρκετές από δαύτες έχουμε ούτως ή άλλως για να βάζουμε κι άλλες περιττές.

Αν δεν σε ευχαριστεί, λοιπόν, καλά θα κάνεις να απέχεις, όπως θα πρέπει να κάνει και οποιοσδήποτε αισθανθεί έτσι - αν και, όπως βλέπεις, έχεις αρκετούς φίλους εδώ που θα λυπηθούν να σε χάσουν - μέχρι να ξαναβρείς τη διάθεση ή το κίνητρο σου (αν συμβεί) για να ξαναπάρεις το γνώριμο δρομάκι!

Πάντα υπάρχει κάποιο δυσάρεστο συναίσθημα όταν κλείνει ένας κύκλος, αλλά αυτόματα ανοίγει ένας καινούριος, το οποίο σημαίνει εξέλιξη!
    Κράτησε όσα καλά έχεις πάρει και συνέχισε όπου σε πάει!!!
    Φιλικά!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Drama queen ^^
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλους δρομους αγορι...

Banned
    νομιζω στο ειχα πει οτι τελευταια ειχες χασει την<φορμα>σου
    αυτα που ελεγες οπως τα λεγες,οι ατακες σου ηταν και ειναι αξεχαστες
    με ειχες χρηση και προσωπικο σου vroomer οποτε παρακολουθωντας σε
    σε πηρα χαμπαρι
    και αν σε ταλαιπωρει ακομα εκεινος ο μπουστης ο μπουζουξης γειτονας πες του οταν κατεβω θα του τιναξω τα μπουρια
    ξερεις ποιος ειμαι που ειμαι κλπ
    αν σε βγαλει ο δρομος κατα δω ξερες
    να σαι καλα οπου και αν εισαι οτι και αν κανεις
    http://youtu.be/PtCR3PFTpfM

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Ούτε σε ξέρω, ούτε σε γνωρίζω. Αλλά με τόσα μηνύματα και την BMW (πρώτη αγάπη και παντοτινή) που έχεις λυπάμαι να διαβάζω τέτοια μηνύματα.
    Και εγώ για παρεξήγηση έφυγα απο άλλο φόρουμ που είχα 3000 μηνύματα, σε καταλαβαίνω εν μέρη.
    Μην το εγκαταλείψεις μόνο γιατί όπως και να χει είναι σπίτι σου εδω μέσα και οι συμφορουμίτες οικογένειά σου.

Όπως και να χει καλούς δρόμους να έχεις....

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Που πας ρε συ αφούγκελμπράφτερ...καποιοι ακομα δεν μαθαμε πως προφερεται το το nick σου

Μην κολλας πολυ με τον ψηφιακο κοσμο...διαβασε, γραψε και κοπανα τη.. σιγα το γεγονος...

Παλαιό μέλος
    Σε διάβαζα και μερικές φορές μπερδευόμουν γιατί νόμιζα πως τα είχα γράψει εγώ..
    Ετσι και τώρα!
    Καλούς δρόμους άγνωστε Αουγκ...

Χωρίς να έχω ιδέα του γιατί, μου αρκεί το "δεν χαλαρωνω πια", αυτό ειναι η καλύτερη αφορμή να αποστασιοποιηθείς. Καλή ηρεμία, αν και όποτε, θα χαρώ να σε ξαναδιαβασω.

Καλούς δρόμους αδερφέ.

Βέβαια το γιατί γίνεται νήμα και θέμα συζήτησης η αποχώρηση του οποιουδήποτε από οποιοδήποτε φόρουμ, ποτέ δεν το κατάλαβα. Βέβαια έχει πλάκα, γιατί ο φευγάτος συνεχίζει να απαντά και να ασχολείται για μέρες μετά την οριστική και αμετάκλητη αποχώρησή του
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Παιδιά έχω μια φιλοσοφία στη ζωή μου... άμα δεν περνάω κάπου καλά και με χαλάει αποχωρώ,

αλλά το κυριότερο ήταν πιο για εμένα το Moto ήταν αγχολυτικό. Έμπαινα μέσα και ξεχνιόμουν από τη δουλειά, την καθημερινότητα, τις σκοτούρες, ήταν ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα. Εδώ και πολύ καιρό όμως

ένοιωθα πως κάτι είχε αρχίσει να "ραγίζει" αν είναι δόκιμος ο όρος,
    πολύ απλά έπαψα να περνάω καλά.

όσοι διαβάζουν πίσω από τις γραμμές μπορούν να καταλάβουν πιστεύω κάποια πράγματα...
    πίστεψέ με φίλε μοτοσυκλετιστή σε καταλαβαίνω απόλυτα,
    το αντιμετωπίζω συνέχεια από την καθημερινότητά μου
    με επαφή με πόσους ανθρώπους που παίρνουν ληγμένα
    μέχρι και στην κοινότητα των φόρουμ όπου είναι οι ίδιοι
    χρήστες που συναναστρεφόμαστε καθημερινά. Σε όλα τα φόρα τα ίδια.
    Και εγώ από τρία που έγραφα και με μεγάλη παρέα χάλασε το γλυκό
    από κάποιους που αντικατροπτίζουν το επίπεδο του κόσμου που τη διοικεί.
    Δυστυχώς αυτή είναι η δομημένη @αμημένη φάρα μας όπου δυστυχώς
    ούτε φαρμακευτική αγωγή δεν ισιώνει τον καμένο εγκέφαλο.

Το θέμα λοιπόν είναι ένα: να έχεις τη γνώση και τη κρίση σε εαυτό
    να βγεις "έξω από αυτό" και να κάνεις σωστό απολογισμό ξεκινώντας από το εγώ τι έκανα και μετά τι μου έκαναν. Εάν το αποτέλεσμα βγει αρνητικό προς τον ευατό σου
    τότε εδώ δεν ανήκεις εκεί.
    Πολύ καλά κάνεις που θέλεις να "φύγεις", το χειρότερο είναι να παραμείνεις όπου παθών το έκανα παλιά για το καλό της παρέας.... @@ γιατί συνέχεια θα είναι εις βάρος σου επειδή άνθρωποι και καταστάσεις δεν αλλάζουν.-
    Ξεσκαρτάρισμα και επλογή των ανθρώπων που πραγματικά αξίζουν τον κόπο.
    Πίστεψέ με Αξίζει όσο τίποτα άλλο στη ζωή !!!!
    η ζωή είναι πολλή μικρή για να πετάμε το χρόνο μας στα σκουπίδια.....
    Καλημέρες φίλε και καλό δρόμο !!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από nktR; 11/03/2014 στις 07:52.

Παλαιό μέλος
    Καλη ξεκουραση.

Αν σε φερει ο δρομος απο τα μερη μου ελα να κατσουμε να πιουμε ενα καφεδακι και να σου βρουμε ενα ονομα της προκοπης για μετα.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13
  2. BMW θέμα #1 (650GS)
    από NLS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 18:03
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48