Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 147

Θέμα: Οριακό θα το έλεγα...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω αν προσεξατε ποιος ηταν ο οδηγος.
    Μαλλον πολλοι απο εσας τον γνωριζετε προσωπικα, ε δεν τον ρωτατε να μας πει και αυτος πως εχουν τα πραγματα;
    Την πάτησες φίλος δες τι λέει στο description του βιδεο
    Δημοσιεύθηκε στις 14 Οκτ 2013

Επειδή η ελληνική κακή συμπεριφορά που χαρακτηρίζει μερικούς δεν περιγράφετε, το γράφω και εδώ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ! Είναι ένα βίντεο που βρήκα και ποστάρισω ως δείγμα του τι μπορεί να πάθει κανείς οδηγόντας με υπερβολικές ταχύτητες στο δρόμο.
    Καλό θα ήταν λοιπόν, όσοι βρίζουν, ας διαβάσουν πρώτα τα σχόλια, γιατί βιάζονται να μιλήσουν και εκτίθονται!
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    πρεπει να μαθουμε να ειμαστε "αντρα" οταν κανιβαβαλιζουμε να το απολαμβανουμε & να το ευχαριστιομαστε , δικαιολογιες δεν υπαρχουν , τουλαχιστον αν ειναι να φυγουμε ας φυγουμε πανω στην κ@βλα , ολα τα αλλα περι τριγωνων & καλαντων ειναι gay εντελως δικαιολογιες , ειμαι λεβεντης & γουσταρω να χαροπαλευω σε δημοσιο δρομο , νικαω τον γ@μημενο φοβο & δεν υπολογιζω τιποτα , γιατι σε δημοσιο δρομο στο συγκεκριμενο σημειο & με τετοια ταχυτητα οτιδηποτε βρεθει μπροστα σου γινεται πολυ απλα η βαρκα που θα σε περασει απεναντι ,

οποιοσδηποτε πει οτι μου φταιει αυτος ή ο αλλος ή ηταν αναδρομος ο ερμης απλα κοροιδευει τον εαυτο του , το εσωσε τα καταφερε & μπραβο του & δεν πηρε & κανεναν αλλο μαζι & τελειωνει εκει , γλυτωσε αυτος & τουλαχιστον αλλη μια ζωη , & αυτα θα γινονται εν ελλειψη πιστας & παιδειας για οποιον θελει να ξεκ@υλωνει στα ορια του & θα το κανει σε δρομο δημοσιο μεχρι να "χαιρετισει" αυτος & οποιος αλλος βρεθει στον δρομο του

ευτυχως για ' μενα συνηδητοποιησα σχετικα νωρις & αφου ειχα γλυτωσει αρκετα οτι θα με ποναγε περισσοτερο αυτο που θα εκανα σε αλλον ανθρωπο ή & σε ζωο ακομα παρα ο δικος μου πονος σε αυτον ή στον αλλο κοσμο , απλα & κυνικα , αν το τραγικο που μπορει να σου συμβει με 40χλμ το κυνηγας με τα 270 & ψαχνεις μετα δικαιολογιες καλυτερα να μην πηγαινεις ουτε με 20

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Δεν είναι Ο Χρήστος, το λέει άλλωστε ότι απλά το ποστάρισε, δεν οδηγεί ο ίδιος.

Τώρα περνάω το μπινελίκι από φωνητικό αναλάιζερ και θα συγκρίνω με δείγματα φωνής που έχω από πάρα πολλά μέλη του moto.gr και θα σας πω.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Η αληθεια ειναι οτι κολλουσε ο σωληνας και δεν φορτωνε σχολια και περιγραφη.

TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    αφου περασε τα αμαξια,ριχνει και μιση Παναγια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    πρεπει να μαθουμε να ειμαστε "αντρα" οταν κανιβαβαλιζουμε να το απολαμβανουμε & να το ευχαριστιομαστε , δικαιολογιες δεν υπαρχουν , τουλαχιστον αν ειναι να φυγουμε ας φυγουμε πανω στην κ@βλα , ολα τα αλλα περι τριγωνων & καλαντων ειναι gay εντελως δικαιολογιες , ειμαι λεβεντης & γουσταρω να χαροπαλευω σε δημοσιο δρομο , νικαω τον γ@μημενο φοβο & δεν υπολογιζω τιποτα , γιατι σε δημοσιο δρομο στο συγκεκριμενο σημειο & με τετοια ταχυτητα οτιδηποτε βρεθει μπροστα σου γινεται πολυ απλα η βαρκα που θα σε περασει απεναντι ,

οποιοσδηποτε πει οτι μου φταιει αυτος ή ο αλλος ή ηταν αναδρομος ο ερμης απλα κοροιδευει τον εαυτο του , το εσωσε τα καταφερε & μπραβο του & δεν πηρε & κανεναν αλλο μαζι & τελειωνει εκει , γλυτωσε αυτος & τουλαχιστον αλλη μια ζωη , & αυτα θα γινονται εν ελλειψη πιστας & παιδειας για οποιον θελει να ξεκ@υλωνει στα ορια του & θα το κανει σε δρομο δημοσιο μεχρι να "χαιρετισει" αυτος & οποιος αλλος βρεθει στον δρομο του

ευτυχως για ' μενα συνηδητοποιησα σχετικα νωρις & αφου ειχα γλυτωσει αρκετα οτι θα με ποναγε περισσοτερο αυτο που θα εκανα σε αλλον ανθρωπο ή & σε ζωο ακομα παρα ο δικος μου πονος σε αυτον ή στον αλλο κοσμο , απλα & κυνικα , αν το τραγικο που μπορει να σου συμβει με 40χλμ το κυνηγας με τα 270 & ψαχνεις μετα δικαιολογιες καλυτερα να μην πηγαινεις ουτε με 20
    Όταν σε έπιασα - γιατί στις πρώτες δύο προτάσεις σου απορούσα πού θα το πας - κατάλαβα πως συμφωνώ απόλυτα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω που τον εχω γνωρισει τον οδηγο και μου εχει μιλησει γι'αυτο που εγινε...
    εχει παραδεχτει οτι εκανε μ@λακια ξεκαθαρα που ειχε τοσα χλμ εκει...
    και στο οτι το εσωσε ειχε μεγαλο μεριδιο και η τυχη...

αυτο ομως, συμπληρωνω εγω, δεν αναιρει την μ@λακια που εκαναν αυτοι που σταματησαν εκει...

ολα τ'αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εγω που τον εχω γνωρισει τον οδηγο και μου εχει μιλησει γι'αυτο που εγινε...
    εχει παραδεχτει οτι εκανε μ@λακια ξεκαθαρα που ειχε τοσα χλμ εκει...
    και στο οτι το εσωσε ειχε μεγαλο μεριδιο και η τυχη...

αυτο ομως, συμπληρωνω εγω, δεν αναιρει την μ@λακια που εκαναν αυτοι που σταματησαν εκει...

ολα τ'αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε...
    τελικα γιατι σταματησαν οι αλλοι εκει??
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Καλα τι λετε τωρα???προφανως για καποιο σοβαρο λογο σταματησαν μεσα στην εθνικη,δεν νομιζω οτι ανταλλασαν αποψεις στο καφενειο.
    Αν ειχε γινει τροχαιο λιγα δεπτερολεπτα πριν δηλαδη,και το παλληκαρι εσκαγε με τα οσα επανω τι θα λεγαμε τωρα??
    Απαραδεκτα τα 200+ σε δημοσιο δρομο.

καλα ο μπροστα πως προλαβε κ εκοψε τοσο? καλυτερα αντανακλαστικα?

μ'αρέσει που βρίζει κιόλας το ζώο!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Καλα τι λετε τωρα???προφανως για καποιο σοβαρο λογο σταματησαν μεσα στην εθνικη,δεν νομιζω οτι ανταλλασαν αποψεις στο καφενειο.
    Αν ειχε γινει τροχαιο λιγα δεπτερολεπτα πριν δηλαδη,και το παλληκαρι εσκαγε με τα οσα επανω τι θα λεγαμε τωρα??
    Απαραδεκτα τα 200+ σε δημοσιο δρομο.
    Πεστα ρε φιλε,κατι παλι με μηχανες εχει γινει μπροστα.Την εχω πατησει και εγω με αυτοκινητο 180+ καθαρα μαλακια δικια μου,ειχαν σταματησει λογο ατυχήματος μπροστα, εκει που είναι το compa cambana προς Ελευσινα.Τι φταιγαν οι ανρθωποι;Το εσωσα βεβαια στο παραπεντε.Τα ορια ταχύτητας είναι 80,σε αυτή την ταχυτητα προλαβαινεις να αντιδράσεις.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    +990

Ρε 'σεις, τι λετε? Προφανές είναι ότι έχει γίνει κάποιο ατύχημα, και μάλλον με μηχανή? Οι άνθρωποι μέσα και δίπλα στη νησίδα, εκεί που τους περνάει ξυστά, τι άλλο κάνουν? Χόρτα μαζεύουν?
    Αν το ατύχημα είχε γίνει δευτερόλεπτα πριν, η ροή σταματάει. Δεν το ξέρει κανείς αυτό?

Και μην πει κανείς ότι έπρεπε να υπάρχει διέξοδο για να περάσει το gixxer. Όταν πάμε με όσα πάμε, στο μυαλουδακι πρέπει να υπάρχει και η πιθανότητα της πολύ στραβης, όπως εδώ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    +990

Ρε 'σεις, τι λετε? Προφανές είναι ότι έχει γίνει κάποιο ατύχημα, και μάλλον με μηχανή? Οι άνθρωποι μέσα και δίπλα στη νησίδα, εκεί που τους περνάει ξυστά, τι άλλο κάνουν? Χόρτα μαζεύουν?
    Αν το ατύχημα είχε γίνει δευτερόλεπτα πριν, η ροή σταματάει. Δεν το ξέρει κανείς αυτό?

Και μην πει κανείς ότι έπρεπε να υπάρχει διέξοδο για να περάσει το gixxer. Όταν πάμε με όσα πάμε, στο μυαλουδακι πρέπει να υπάρχει και η πιθανότητα της πολύ στραβης, όπως εδώ.
    Μεγάλο παιδί είσαι και κατάλαβες (μερικοί άλλοι δεν ξέρω )τι σκοπό έχει ο μάγκας όταν κουβαλάει κάμερα στο κοκπιτ που δεν είναι για λήψη πλάνων ντοκυμαντέρ της Ελληνικής υπαίθρου.Τώρα που την γλύτωσε στη Ρωσική ρουλέτα φαντάζομαι να έχει αναθεωρήσει συμπεριφορές (όχι ότι παίρνω κι όρκο βέβαια...)
    Καλημέρα.

Μέλος Το avatar του/της omrtlegol
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p2panoulis Προβολή μηνύματος
    καλα ο μπροστα πως προλαβε κ εκοψε τοσο? καλυτερα αντανακλαστικα?
    και εμενα αυτη η απορια μου δημιουργηθηκε!!! ο χερας ειναι ο αλλος,που εκοψε ανετος!!!!

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 20:17
  3. Θα το πάρω, μια 2η 3η 4η....γνώμη
    από J.R στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 13:55
  4. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 10:51
  5. Θα το βρουν το γηπεδο η οχι
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 13:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία