Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 147

Θέμα: Οριακό θα το έλεγα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    1. H στάση και η στάθμευση επιτρέπoνται, αν δεν δημιoυργείται εξ αυτών κίνδυνoς ή παρακώλυση της κυκλoφoρίας και αν δεν υπάρχoυν σχετικές
    απαγoρευτικές πινακίδες ή διαγραμμίσεις.
    2. H στάση ή στάθμευση oχήματoς απαγoρεύεται:
    στ) Πάνω και κάτω από τις γέφυρες, εκτός αν υπάρχoυν χώρoι για στάθμευση ειδικά πρooρισμένoι.
    ζ) Πλησίoν και πάνω σε κυρτές καμπύλες αλλαγής των κατά μήκoς κλίσεων των oδών (ράχεων) και σε στρoφές ανεπαρκoύς oρατότητας για πρoσπέρασμα.
    ιβ) Στoυς αυτoκινητόδρoμoυς και τις oδoύς ταχείας κυκλoφoρίας, εκτός των χώρων στάθμευσης, πoυ καθoρίζoνται με σήμανση.
    ιγ) Σε λωρίδες επιτάχυνσης και επιβράδυνσης.
    δ) Αν τo ελεύθερo μέρoς της oδoύ πoυ απoμένει είναι ανεπαρκές για την κυκλoφoρία των oχημάτων.
    ε) Παράπλευρα άλλoυ oχήματoς, σε στάση ή στάθμευση, εκτός αν άλλως oρίζεται με ειδική σήμανση.
    4. Eκτός κατoικημένων περιoχών, επιτρέπεται η στάση ή η στάθμευση μόνo στoυς χώρoυς πoυ έχoυν διατεθεί για τo σκoπό αυτόν ή στα ερείσματα των oδών, αν δε δεν υπάρχoυν τέτoια, όσo τo δυνατόν πλησιέστερα στo δεξιό άκρo τoυ oδoστρώματoς και παράλληλα πρoς τoν άξoνά τoυ, εκτός αν
    απαγoρεύεται αυτό.
    μιας και ξέρεις και τον ΚΟΚ τόσο καλά, πες μου ρε φίλε και για τα όρια ταχύτητας....

μην μου απαντήσεις, απλά πρέπει να ρίξω λάδι στην φωτιά.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μιας και ξέρεις και τον ΚΟΚ τόσο καλά, πες μου ρε φίλε και για τα όρια ταχύτητας....

μην μου απαντήσεις, απλά πρέπει να ρίξω λάδι στην φωτιά.....
    για να ριξω και εγω λιγο λαδι στην φωτια...

εχει καταντησει κουραστικο να λεμε οτι φταιει ΚΑΙ ο μοτοσυκλετιστης που πηγαινε με 270...
    αλλα το οτι εκανε μ@λακια αυτος δεν σημαινει οτι δεν εκαναν και οι αλλοι...ενα..
    και δεν υπαρχει μικροτερη ή μεγαλυτερη μ@λακια για να τις μετρησουμε ή περισσοτερο παρανομος και λιγοτερο παρανομος...δυο..

ξέρεις, ίσως, λέω γω τώρα, το γεγονός οτι τα εμπόδια ήταν σταθερά (σταματημένα) και όχι κινούμενα (να μανουβράρουν γιατι η αριστερή λωρίδα είναι ελευθερη για συνέχιση της πορείας), να συνετέλεσε στην αποφυγή τους.....

να το δούμε και αυτό?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    για να ριξω και εγω λιγο λαδι στην φωτια...

εχει καταντησει κουραστικο να λεμε οτι φταιει ΚΑΙ ο μοτοσυκλετιστης που πηγαινε με 270...
    αλλα το οτι εκανε μ@λακια αυτος δεν σημαινει οτι δεν εκαναν και οι αλλοι...ενα..
    και δεν υπαρχει μικροτερη ή μεγαλυτερη μ@λακια για να τις μετρησουμε ή περισσοτερο παρανομος και λιγοτερο παρανομος...δυο..
    Οι άλλοι ήταν μια μοτοσυκλέτα ένα βυτίο και καμιά εικοσαριά αυτοκίνητα σταματημένα σε μιά "στροφή?!!" 280 χιλιομέτρων (λέγε με ευθεία).
    Ο έτερος μοτοσυκλετιστής σταμάτησε, οπότε εμφανώς η ορατότητα αρκούσε ακόμα και για φρενάρισμα από 280.
    Για να προειδοποιήσεις οχημα που πηγαίνει με 280 το τρίγωνο πρέπει να το βάλεις 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μακρυά και στην περίπτωση του "δικού" μας 3 χιλιόμετρα πράγμα που δεν κάνεις ούτε εσύ.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Για να προειδοποιήσεις οχημα που πηγαίνει με 280 το τρίγωνο πρέπει να το βάλεις 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μακρυά και στην περίπτωση του "δικού" μας 3 χιλιόμετρα πράγμα που δεν κάνεις ούτε εσύ.
    Οπότε η λύση είναι να μην το βάλεις καθόλου.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Οπότε η λύση είναι να μην το βάλεις καθόλου.
    για να το βάλεις, πρέπει να το έχεις....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Οι άλλοι ήταν μια μοτοσυκλέτα ένα βυτίο και καμιά εικοσαριά αυτοκίνητα σταματημένα σε μιά "στροφή?!!" 280 χιλιομέτρων (λέγε με ευθεία).
    Ο έτερος μοτοσυκλετιστής σταμάτησε, οπότε εμφανώς η ορατότητα αρκούσε ακόμα και για φρενάρισμα από 280.

Γιατι βρε Στεφανε 2χιλμ μακρυα....

Ποσα μετρα η χιλμ δηλαδη χρειαζετε ενα gsxr για να φρεναρει απο τα 270 απο περιεργεια ρωταω.....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Απ'ότι φαίνεται στο βίντεο, γύρω στα 150 μέτρα
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Γιατι βρε Στεφανε 2χιλμ μακρυα....

Ποσα μετρα η χιλμ δηλαδη χρειαζετε ενα gsxr για να φρεναρει απο τα 270 απο περιεργεια ρωταω.....
    Είπαμε τα gixxer δεν έχουν φρένα αλλά όχι κι έτσι...!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    οι πιο παρατηρητικοι θα ειδαν οτι εκει που περιπου φρεναρει το πρωτο gsxr εχει μια ταμπελα που ενημερωνει για parking...
    εικαζω οτι ειναι στα 100 μετρα...

εκει που τελικα ακινητοποιειται το δευτερο gsxr ειναι το parking...
    φυσικα δεν φρεναρει ο δευτερος εκει...φρεναρει πιο μετα...

αν ομως καποιος ειχε βαλει το τριγωνο εκει...εστω και στην αριστερη λωριδα...θα ειχε φρεναρει επαρκως...

Ένα γενικότερο σχόλιο:

Επειδή δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε και πού θα μας στήσει καρτέρι ο χάρος, καλό είναι να φροντίζουμε να έχουμε περίσσιο χρόνο ή/και χώρο για να τον αποφύγουμε. Αν θέλουμε φυσικά.
    Think faster than you ride

Απο τη δική μου οπτική, όταν πας με οοοόσα σε δημόσιο δρόμο παίζεις το κεφάλι σου και όσων μοιράζονται το δρόμο μαζί σου.. Ναι είναι κουραστικό να το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά αλλά έτσι είναι. Παίζεις το κεφάλι σου διότι γίνονται πολλά απρόβλεπτα (μαλακίες δικές σου και άλλων) στο δρόμο . Δεν το παίζω παρθενοπιπίτσα αλλά βλέπετε τι γίνεται κάθε μέρα στους δρόμους.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Δεν είδα να έχει πρόβλημα το gsxr, o αναβάτης του μάλλον δεν ήθελε να πιστέψει τι έβλεπε.
    Ο άλλος αναβάτης ξεκάθαρα φρενάρει χωρίς δράματα απο τα 280.
    Από την άλλη 2 λωρίδες δρόμος και στροφή τόσο ανοιχτή που μπαίνουν 280 άνετα έχει ορατότητα πολύ περισσότερη από όση χρειάζεσαι για να φρενάρεις με SS.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Απ'ότι φαίνεται στο βίντεο, γύρω στα 150 μέτρα
    Οποτε αφου μιλαμε για το συγκεκριμενο βιντεο......

Εαν ηταν ενα επικαθημενο με 25 τονους φορτιο ( 45τον μικτο.... ) Με 100 χιλμ ( που χρειαζετε πανω απο 400 μετρα για να φρεναρει....)

Ολοι αυτοι οι σταματημενοι τι θα ηταν τωρα....

Κατα την γνωμη μου ... Μαρμελαδα...!!!!

Σοβαρα τωρα θελετε ντε και καλα να εμπεδωσω οτι μια μερα, θα ειμαι σε εναν δρομο ταχειας κυκλοφοριας με την ωραια μουσικλετα με τα 140 -150 χιλιομετρακια μου...

Και καθε ενας που θα εχω μπροστα μου...

Θα με στελνει αδιαβαστο οποτε πλησιαζει τυφλη στροφη ...

Και απο τα ιδια χιλμ με εμενα θα κοκκαλωνει και θα πεφτει στα 60 του οριου ταχυτητας ...

Μην τυχον εχει γινει κανενα ατυχημα απο πισω και δικαιως δεν εχει βγει ενας κοπανος να ειδοποιησει με τον α η β τροπο..???

Τον χρησιμοποιητε συχνα αυτον τον τροπο οδηγησης βρε λεβεντες..??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Οποτε αφου μιλαμε για το συγκεκριμενο βιντεο......

Εαν ηταν ενα επικαθημενο με 25 τονους φορτιο ( 45τον μικτο.... ) Με 100 χιλμ ( που χρειαζετε πανω απο 400 μετρα για να φρεναρει....)

Ολοι αυτοι οι σταματημενοι τι θα ηταν τωρα....

Κατα την γνωμη μου ... Μαρμελαδα...!!!!

Σοβαρα τωρα θελετε ντε και καλα να εμπεδωσω οτι μια μερα, θα ειμαι σε εναν δρομο ταχειας κυκλοφοριας με την ωραια μουσικλετα με τα 140 -150 χιλιομετρακια μου...

Και καθε ενας που θα εχω μπροστα μου...

Θα με στελνει αδιαβαστο οποτε πλησιαζει τυφλη στροφη ...

Και απο τα ιδια χιλμ με εμενα θα κοκκαλωνει και θα πεφτει στα 60 του οριου ταχυτητας ...

Μην τυχον εχει γινει κανενα ατυχημα απο πισω και δικαιως δεν εχει βγει ενας κοπανος να ειδοποιησει με τον α η β τροπο..???

Τον χρησιμοποιητε συχνα αυτον τον τροπο οδηγησης βρε λεβεντες..??
    Το χεις πάρει ανάποδα.
    Αν ήσουνα ξαπλωμένος στο αριστερό ρεύμα θα προτιμούσες να σταματήσω αριστερά με αλάρμ
    παίρνοντας το ρίσκο να πέσει κάποιος στο αμάξι μου και να κατέβω να σε μαζέψω,
    η να σε προσπεράσω και να παρκάρω δεξιά στο παρκιν προβλεπόμενα?
    Και εφόσον είσαι ζωντανός μιά χαρά φρενάρεις με 140-150.

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 20:17
  3. Θα το πάρω, μια 2η 3η 4η....γνώμη
    από J.R στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 13:55
  4. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 10:51
  5. Θα το βρουν το γηπεδο η οχι
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 13:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία