για να ριξω και εγω λιγο λαδι στην φωτια...
εχει καταντησει κουραστικο να λεμε οτι φταιει ΚΑΙ ο μοτοσυκλετιστης που πηγαινε με 270...
αλλα το οτι εκανε μ@λακια αυτος δεν σημαινει οτι δεν εκαναν και οι αλλοι...ενα..
και δεν υπαρχει μικροτερη ή μεγαλυτερη μ@λακια για να τις μετρησουμε ή περισσοτερο παρανομος και λιγοτερο παρανομος...δυο..
ξέρεις, ίσως, λέω γω τώρα, το γεγονός οτι τα εμπόδια ήταν σταθερά (σταματημένα) και όχι κινούμενα (να μανουβράρουν γιατι η αριστερή λωρίδα είναι ελευθερη για συνέχιση της πορείας), να συνετέλεσε στην αποφυγή τους.....
να το δούμε και αυτό?
Οι άλλοι ήταν μια μοτοσυκλέτα ένα βυτίο και καμιά εικοσαριά αυτοκίνητα σταματημένα σε μιά "στροφή?!!" 280 χιλιομέτρων (λέγε με ευθεία).
Ο έτερος μοτοσυκλετιστής σταμάτησε, οπότε εμφανώς η ορατότητα αρκούσε ακόμα και για φρενάρισμα από 280.
Για να προειδοποιήσεις οχημα που πηγαίνει με 280 το τρίγωνο πρέπει να το βάλεις 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μακρυά και στην περίπτωση του "δικού" μας 3 χιλιόμετρα πράγμα που δεν κάνεις ούτε εσύ.
Απ'ότι φαίνεται στο βίντεο, γύρω στα 150 μέτρα![]()
Life begins at 45°.
οι πιο παρατηρητικοι θα ειδαν οτι εκει που περιπου φρεναρει το πρωτο gsxr εχει μια ταμπελα που ενημερωνει για parking...
εικαζω οτι ειναι στα 100 μετρα...
εκει που τελικα ακινητοποιειται το δευτερο gsxr ειναι το parking...
φυσικα δεν φρεναρει ο δευτερος εκει...φρεναρει πιο μετα...
αν ομως καποιος ειχε βαλει το τριγωνο εκει...εστω και στην αριστερη λωριδα...θα ειχε φρεναρει επαρκως...
Ένα γενικότερο σχόλιο:
Επειδή δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε και πού θα μας στήσει καρτέρι ο χάρος, καλό είναι να φροντίζουμε να έχουμε περίσσιο χρόνο ή/και χώρο για να τον αποφύγουμε. Αν θέλουμε φυσικά.
Think faster than you ride
Απο τη δική μου οπτική, όταν πας με οοοόσα σε δημόσιο δρόμο παίζεις το κεφάλι σου και όσων μοιράζονται το δρόμο μαζί σου.. Ναι είναι κουραστικό να το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά αλλά έτσι είναι. Παίζεις το κεφάλι σου διότι γίνονται πολλά απρόβλεπτα (μαλακίες δικές σου και άλλων) στο δρόμο . Δεν το παίζω παρθενοπιπίτσα αλλά βλέπετε τι γίνεται κάθε μέρα στους δρόμους.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δεν είδα να έχει πρόβλημα το gsxr, o αναβάτης του μάλλον δεν ήθελε να πιστέψει τι έβλεπε.
Ο άλλος αναβάτης ξεκάθαρα φρενάρει χωρίς δράματα απο τα 280.
Από την άλλη 2 λωρίδες δρόμος και στροφή τόσο ανοιχτή που μπαίνουν 280 άνετα έχει ορατότητα πολύ περισσότερη από όση χρειάζεσαι για να φρενάρεις με SS.
Οποτε αφου μιλαμε για το συγκεκριμενο βιντεο......
Εαν ηταν ενα επικαθημενο με 25 τονους φορτιο ( 45τον μικτο.... ) Με 100 χιλμ ( που χρειαζετε πανω απο 400 μετρα για να φρεναρει....)
Ολοι αυτοι οι σταματημενοι τι θα ηταν τωρα....
Κατα την γνωμη μου ... Μαρμελαδα...!!!!
Σοβαρα τωρα θελετε ντε και καλα να εμπεδωσω οτι μια μερα, θα ειμαι σε εναν δρομο ταχειας κυκλοφοριας με την ωραια μουσικλετα με τα 140 -150 χιλιομετρακια μου...
Και καθε ενας που θα εχω μπροστα μου...
Θα με στελνει αδιαβαστο οποτε πλησιαζει τυφλη στροφη ...
Και απο τα ιδια χιλμ με εμενα θα κοκκαλωνει και θα πεφτει στα 60 του οριου ταχυτητας ...
Μην τυχον εχει γινει κανενα ατυχημα απο πισω και δικαιως δεν εχει βγει ενας κοπανος να ειδοποιησει με τον α η β τροπο..???
Τον χρησιμοποιητε συχνα αυτον τον τροπο οδηγησης βρε λεβεντες..??
Το χεις πάρει ανάποδα.
Αν ήσουνα ξαπλωμένος στο αριστερό ρεύμα θα προτιμούσες να σταματήσω αριστερά με αλάρμ
παίρνοντας το ρίσκο να πέσει κάποιος στο αμάξι μου και να κατέβω να σε μαζέψω,
η να σε προσπεράσω και να παρκάρω δεξιά στο παρκιν προβλεπόμενα?
Και εφόσον είσαι ζωντανός μιά χαρά φρενάρεις με 140-150.