Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 134

Θέμα: Δηλαδή για να καταλάβω πως λειτουργούμε πλέον εδώ μέσα...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    απλά για να μήν ανάψει το θέμα με βάζοντας τωρινά θέματα βρήκα ένα παλιότερο νήμα http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=14703&page=2
    για να δείξω ότι και σήμερα γίνονται μ@λ@κιες κλπ κλπ
    απλά γενικά έχει χαθεί η ηρεμία απο όλους

Υ.Γ ξερω ξερω που το ξέθαψα ο μ@λ@κ@ς χεχεχε είπαμε ημιτρελός λογικό να το χάσεις
    Αν ψάξεις καλύτερα, έχει και ποστ του afrotwin (egooidios) απ΄την εποχή που ήταν mod...

Ρε ΄σεις? Πλάκα κάνετε, ή νομίζετε οτι υπάρχει καμμιά ιερή βίβλος που καθορίζει τις απαντήσεις των mods διαχρονικά?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δεν θα πιάσω καν το θέμα, αλλά την στάση των συμμετεχόντων στο περι ού ο λόγος thread.

Με λίγα λόγια μερικοί απαιτούν από τους admin/mod να είναι 24 ωρες το 24ωρο standby και να μην κανουν τιποτα άλλο παρα moderation και ξεκαθάρισμα ένα ένα ποστ για να μπορούν αυτοί να κανουν την πλάκα τους συμμετέχοντας σε χαζές επιθέσεις η έξυπνες συζητήσεις.

Εγώ δεν θα μπορέσω πάντως.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Προφανώς, μόνο εσύ κατάλαβες οτι το thead αφορούσε την "λειτουργία του φόρουμ" (δηλαδή?). Όλοι οι υπόλοιποι κατάλαβαν κάτι άλλο.

Πάντως είναι αστείο πραγματικά. Απ΄τη μία θέλεις την διαχείριση να σφάζει μηνύματα που αποπροσανατολίζουν την συζήτηση, και απ΄την άλλη

Αυτός που θα διαμαρτυρηθεί για τα σφαγμένα post ??
    Ελά ρε συ Βύρωνα, παίζουμε με τι λέξεις τώρα... έγραψα κάτι πολύ συγκεκριμένο στο παρόν νήμα. Όποιος θέλει συμμετέχει όποιος δεν θέλει δεν συμμετέχει (πςςςς τι είπα ε; ) Το να μου γράψει κάποιος σαν απάντηση "άμα σου αρέσει, αν όχι σάλτα γαμ*σου" δεν είναι απάντηση, αυτό λέω. Είναι σαφώς ένδειξη του που πηγαίνουν τα πράγματα από πλευράς διαχείρισης αλλά διάθεση να συζητήσουμε για το πως θα λειτουργεί το forum προφανώς δεν είναι. Εκτός και αν τα μέλη δεν έχουν λόγο επ αυτού.

Απο εκεί και έπειτα, αν μπει ο άλλος και γράψει εδώ μέσα για κοστούμι από ZZR600 πολυστέρα φουλ κομπλέ ή αν αρχίσει πάλι τα ταλιμπανότρεντοαθεικά και φύγουν τα Post θα διαμαρτυρηθρεί κανείς νομίζεις;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ελά ρε συ Βύρωνα, παίζουμε με τι λέξεις τώρα... έγραψα κάτι πολύ συγκεκριμένο στο παρόν νήμα. Όποιος θέλει συμμετέχει όποιος δεν θέλει δεν συμμετέχει (πςςςς τι είπα ε; ) Το να μου γράψει κάποιος σαν απάντηση "άμα σου αρέσει, αν όχι σάλτα γαμ*σου" δεν είναι απάντηση, αυτό λέω. Είναι σαφώς ένδειξη του που πηγαίνουν τα πράγματα από πλευράς διαχείρισης αλλά διάθεση να συζητήσουμε για το πως θα λειτουργεί το forum προφανώς δεν είναι. Εκτός και αν τα μέλη δεν έχουν λόγο επ αυτού.

Απο εκεί και έπειτα, αν μπει ο άλλος και γράψει εδώ μέσα για κοστούμι από ZZR600 πολυστέρα φουλ κομπλέ ή αν αρχίσει πάλι τα ταλιμπανότρεντοαθεικά και φύγουν τα Post θα διαμαρτυρηθρεί κανείς νομίζεις;
    Πείτε τα στους mods

Εσύ θεωρείς θεμιτό να φεύγουν post γιατί χαλάνε την συζήτηση (δηλαδή?), ο Terens πχ θεωρεί οτι δεν πρέπει να κόβονται post για είναι αυταρχική συμπεριφορά, λογοκρισία κλπ κλπ κλπ.

παρακάτω?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δεν θα πιάσω καν το θέμα, αλλά την στάση των συμμετεχόντων στο περι ού ο λόγος thread.

Με λίγα λόγια μερικοί απαιτούν από τους admin/mod να είναι 24 ωρες το 24ωρο standby και να μην κανουν τιποτα άλλο παρα moderation και ξεκαθάρισμα ένα ένα ποστ για να μπορούν αυτοί να κανουν την πλάκα τους συμμετέχοντας σε χαζές επιθέσεις η έξυπνες συζητήσεις.

Εγώ δεν θα μπορέσω πάντως.
    Και φυσικά δεν πρέπει να το κάνεις!

Αλλα σκέψου να σου είχα απαντήσει έτσι όπως στην φωτογραφία που επισυνάπτω* και να έχει από κάτω τη δυνατότητα θετικής / αρνητικής αξιολόγησης... πόσα μέλη πιστεύεις ότι θα μου είχαν δώσει αρνητική; Εγώ σου λέω πολλά... και αν κάθε Post που συγκεντρώνει π.χ. 5 αρνητικές ψήφους σε κάθε νήμα παίρνει τον πούλο δεν θα ήαν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα και για τους Mods και για τα μέλη; Έβαλε ο άλλος μια φωτογραφία θρησκευτικού περιεχομένου που προσβάλλει πέντε χρήστες; Πο*λο!

*Αν δεν φαίνεται καλά η απάντηση μου είναι "Άσε με ρε παπάρα με τις βλακείες που γράφεις" και φυσικά την έχω βάλει καθαρά για παράδειγμα!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	μοτο.jpg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	49,9 KB 
ID:	311629

Πείτε τα στους mods

Εσύ θεωρείς θεμιτό να φεύγουν post γιατί χαλάνε την συζήτηση (δηλαδή?), ο Terens πχ θεωρεί οτι δεν πρέπει να κόβονται post για είναι αυταρχική συμπεριφορά, λογοκρισία κλπ κλπ κλπ.

παρακάτω?
    Ε αυτό λέω, δες το παρακάτω Post

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    και αν κάθε Post που συγκεντρώνει π.χ. 5 αρνητικές ψήφους σε κάθε νήμα παίρνει τον πούλο δεν θα ήαν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα και για τους Mods και για τα μέλη; Έβαλε ο άλλος μια φωτογραφία θρησκευτικού περιεχομένου που προσβάλλει πέντε χρήστες; Πο*λο!
    Καταλαβαίνεις για ποιο λόγο δεν πρόκειται να δουλέψει ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο, ε; Απλά μαθηματικά: internet + abuse. Γι'αυτό υπάρχουν mods, άλλωστε.
    Life begins at 45°.

Κώστα, δεν μπορεί να υπάρξει μέτρο σε αυτά τα πράγματα. Αν (εν προκειμένω) ποστάρω κάτι που δεν αρέσει σε π.χ. 5, αν
    υπάρχουν 5 που δεν με συμπαθούν, όλα σχεδόν τα ποστ μου θα σβήνονται. Τότε θα υπάρχει η λογοκρισία των 5. Αν δε,
    οι μοντς παρέμβουν και ενημερώσουν τους 5 ότι έφτιαξαν κλίκα και από εδώ και πέρα δεν τους λαμβάνουν υπόψιν,
    οι 5 αυτοί και άλλοι 5 ίσως θα θεωρήσουν ότι υπάρχει λογοκρισία.
    Και θα είμαστε μια από τα ίδια.
    Να μένει και να φαίνεται η αξιολόγηση είναι ίσως μια λύση.
    Να γίνονται τα αμφιλεγόμενα ποστ κρυφά και να υπάρχει diclaimer κάπως τρώγεται (το έχω δει, δεν το έχω ζήσει).

Ε αυτό λέω, δες το παρακάτω Post
    Το διάβασα, και πιστεύω οτι ανοίγεις πόρτες που δεν ξέρεις που θα καταλήξουν.
    Δηλαδή αν εγώ και το παρεάκι μου, επειδή δεν κάνουμε κέφι τις απόψεις σου...σου ρίχνουμε μαύρο σερί με σκοπό να σε ξυρίζουν και να σηκωθείς να φύγεις, τι θα κάνεις?
    Θα το αφήσεις πάνω στον mod να αποφασίσει, αν πρέπει να ξυρίζει κατά το δοκούν?

Ε, αυτό κάνει και τώρα...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε όσα forums έχω συμμετάσχει/δουλέψει, το σύστημα rep υπάρχει μόνο για εγκυκλοπαιδικούς/στατιστικούς λόγους και δεν επηρρεάζει λειτουργικά θέματα. Το οποίο είναι και το σωστό. Καλώς ή κακώς, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι απαραίτητος για σωστό moderating, είτε πρόκειται για forums, είτε για form submissions, είτε οτιδήποτε. Οι αυτοματοποιημένες λύσεις δεν προσφέρουν ποτέ 100% αποτελεσματικότητα, απλά βοηθούν τον mod να έχει να κάνει με 15 δεδομένα κι όχι 200.
    Life begins at 45°.

σου ρίχνουμε μαύρο σερί με σκοπό να σε ξυρίζουν και να σηκωθείς να φύγεις, τι θα κάνεις?
    Αν και το ίδιο είπα από πάνω, τώρα που το ξαναβλέπω δεν κακό.
    Τουλάχιστον έτσι βλέπεις αν σε σηκώνει το κλίμα και το παίρνεις απόφαση.
    Η δυσκολία είναι το όριο και κατά πόσο μπορεί να οριστεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Κώστα, δεν μπορεί να υπάρξει μέτρο σε αυτά τα πράγματα. Αν (εν προκειμένω) ποστάρω κάτι που δεν αρέσει σε π.χ. 5, αν
    υπάρχουν 5 που δεν με συμπαθούν, όλα σχεδόν τα ποστ μου θα σβήνονται. Τότε θα υπάρχει η λογοκρισία των 5. Αν δε,
    οι μοντς παρέμβουν και ενημερώσουν τους 5 ότι έφτιαξαν κλίκα και από εδώ και πέρα δεν τους λαμβάνουν υπόψιν,
    οι 5 αυτοί και άλλοι 5 ίσως θα θεωρήσουν ότι υπάρχει λογοκρισία.
    Και θα είμαστε μια από τα ίδια.
    Να μένει και να φαίνεται η αξιολόγηση είναι ίσως μια λύση.
    Να γίνονται τα αμφιλεγόμενα ποστ κρυφά και να υπάρχει diclaimer κάπως τρώγεται (το έχω δει, δεν το έχω ζήσει).
    Δεν πάει έτσι, γιατί αν έσυ ποστάρεις ένα θέμα του τύπου "το νέο YZF-R1" και ο άλλος πάει και σου ρίξει αρνητική, κάτι παίζει και σίγουρα θα πέσει κράξιμο... μην ξεχνάς ότι την αξιολόγηση θα την βλέπεις και εσύ και τα άλλα μέλη. Από την άλλη αν σε ευαίσθητα θέματα όπως η ανάρτηση ας πούμε γελοιογραφιών με θρησκευτικό περιεχόμενο πάνε τρεις και ρίξουν αρνητική, αν εσύ επιθυμείς να μείνει η ανάρτηση βάζεις θετική και πλέον ακυρώνεις την μια αρνητική, απλό είναι. Το έχω δει να λειτουργεί σε άλλα forum και δουλεέυ πολύ καλά, είναι ένα είδος Moderation από τον λαό για τον λαό... Εκεί βέβαια δεν είναι t;oσο προχώ όσο η δική μου εκδοχή με αυτόματη διαγραφή, απλά οι αξιολογήσεις φαίνονται σε κοινή θέα και κατά κάποιο τρόπο καθορίζουν και το ύφος του όλου forum, αν π.χ. δεις μηνύματα με Greeklish έχουν καμια 15άρα αρνητικές οπότε δεν χρειάζεται να επέμβει κανένα Mod, οι ίδιοι οι χρήστες λένε πο*λο δεν θέλουμε να βλέπουμε / δaιβάζουμε greeklish. Το ίδιο συμβαίνει και με αναίτιες / υβριοστικές επιθέσεις, υφάκια, τσαμπουκάδες κτλ... οι ίδιοι οι χρήστες καθορίζουν τους κανόνες συμπεριφορας και υποδεικνύουν σε άλλα μέση το πώς πρέπει να λειτουργούν.

Έλα ρε παιδιά τώρα, είναι δυνατόν ας πούμε σε κάποια από τα μηνύματα αυτής της συζήτησης να πέσει αρνητική; Στην τελική πάντα υπαρχει η δυνατότητα να δικαιολογεί κάποιος την απόφαση του με ένα μήνυμα σε παράθεση, π.χ. σου έριξα αρνητική γιατί δεν γουστάρω ανέκδοτα με τον Ιησού...

κώστα, πολύ ωραία τα λες, οι απόψεις σου δεκτές και σεβαστες....

θες να γίνεις μοντ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    κώστα, πολύ ωραία τα λες, οι απόψεις σου δεκτές και σεβαστες....

θες να γίνεις μοντ?

Οκ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Vespa-mods_795796c.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	42,0 KB 
ID:	311630

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2013, 18:50
  2. Για να δοκιμασω την τυχη μου εδω....................
    από cbr1100xx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:02
  3. Τελικα για να καταλαβω....
    από manos426f στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2005, 00:58
  4. Δεν μπορω να καταλαβω πως σκευφτοντε μερικοι!!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 11:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF