Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 134

Θέμα: Δηλαδή για να καταλάβω πως λειτουργούμε πλέον εδώ μέσα...

Χυμαδόρη εξαιρετικό αυτό που λες και συμφωνώ με τα όσα

ΑΛΛΑ

τότε θα πάψουν τα "παρεάκια" να επηρεάζουν το "παιχνίδι" και αυτό δεν βολεύει...
    Κάποιοι την θέλουν την ψευδαίσθηση του "λύνω και δένω"*

Αν με νοείς...

*και δεν εννοώ το moderation team απαραίτητα...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Έλα ρε παιδιά τώρα, είναι δυνατόν ας πούμε σε κάποια από τα μηνύματα αυτής της συζήτησης να πέσει αρνητική; Στην τελική πάντα υπαρχει η δυνατότητα να δικαιολογεί κάποιος την απόφαση του με ένα μήνυμα σε παράθεση, π.χ. σου έριξα αρνητική γιατί δεν γουστάρω ανέκδοτα με τον Ιησού...
    Κσι στις ποσες σρνητικες θα παιρνεις τον πουλο?(οχι εσυ γενικα μιλαω μην παρεξηγηθω)
    Τοτε καποιος που θα σου εκανε χαβαλε απ την αναποδη θα μπορουσε να γεμισει αρνητικες ψηφους-τζ πανουσηςvs νταλαρας νταλαρας νταλαρας....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Κσι στις ποσες σρνητικες θα παιρνεις τον πουλο?(οχι εσυ γενικα μιλαω μην παρεξηγηθω)
    Τοτε καποιος που θα σου εκανε χαβαλε απ την αναποδη θα μπορουσε να γεμισει αρνητικες ψηφους-τζ πανουσηςvs νταλαρας νταλαρας νταλαρας....
    Αυτό θα μπορούσε να οριστεί υποθέτω εύκολα. Το ξύρισμα βέβαια δεν θα έρχεται από τις αρνητικές, αλλά από τη διαφορά θετικών και αρνητικών. Και εκεί ενεργοποιείται και ο λόγος των μοντ για να φιλτράρουν την πληροφορία και να πράξουν αναλόγως.
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

non serviam Το avatar του/της kachius
    Ας πεταχτώ και εγώ.

Συμφώνω με την ιδέα του el hymador,
    μην ξεχνάτε μιλάει και για θετικές ψήφους, που στην ουσία θα "ακυρώνουν" τις αρνητικές (και τούμπαλιν).

Ενδεχομένως θα βοηθούσε πολύ στην "ελευθερία του λόγου" και θα ελευθέρωνε (?) κάπως τη διαχείριση.
    Μία ίσως καλύτερη ιδέα θα ήταν να μη σβήνεται αυτόματα τίποτα, αλλά από μία διαφορα θετικών/αρνητικών και πάνω, το ποστ να μπαίνει με spoiler και να μην είναι εμφανες εξ αρχής παρά μόνο άμα πατήσει κουμπί για να το δει (δίνει συγκατάθεση κατά κάποιο τρόπο ότι συμφωνεί να δει "περίεργο" περιεχόμενο), οπότε από δεν προσβάλεται κανείς.

Ούτε κανενός ο λόγος κόβεται, ούτε κανείς βλέπει κάτι που δε θέλει και τον προσβάλει
    (τώρα, άμα πατήσεις και μετά δε σ'αρέσει, ξύδι, δε σου φταίει κανείς, αλλά "κατά λάθος" μια φορά δεν το είδες).

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Χυμαδόρη εξαιρετικό αυτό που λες και συμφωνώ με τα όσα

ΑΛΛΑ

τότε θα πάψουν τα "παρεάκια" να επηρεάζουν το "παιχνίδι" και αυτό δεν βολεύει...
    Κάποιοι την θέλουν την ψευδαίσθηση του "λύνω και δένω"*

Αν με νοείς...

*και δεν εννοώ το moderation team απαραίτητα...

Εγώ που δεν σε "νοώ" (όπως και πολλοί άλλοι΄φαντάζομαι) δεν το κάνεις τάληρα?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Αυτό θα μπορούσε να οριστεί υποθέτω εύκολα. Το ξύρισμα βέβαια δεν θα έρχεται από τις αρνητικές, αλλά από τη διαφορά θετικών και αρνητικών. Και εκεί ενεργοποιείται και ο λόγος των μοντ για να φιλτράρουν την πληροφορία και να πράξουν αναλόγως.
    Μπα, εγώ λέω να φτιάξουμε έναν scheduller... κι όταν θα φτάνει η διαφορά ένα κάποιο όριο το ποστ να παιρνει τον πούλο... ουτε να σκεφτεί κανένας ούτε τίποτα...

Ν' απολύσω και τους mods να έχω και πρωτογενές πλεόνασμα!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αντί για Poll ανα post ρε μάγκες, γιατί δεν πατάτε το report post αν κάτι σας ενοχλεί και θέλετε την παρέμβαση των mods?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μπα, εγώ λέω να φτιάξουμε έναν scheduller... κι όταν θα φτάνει η διαφορά ένα κάποιο όριο το ποστ να παιρνει τον πούλο... ουτε να σκεφτεί κανένας ούτε τίποτα...

Μετά το θρησκευόμετρο, θα εφευρεθεί και το μοντεροαντμινόμετρο!

Ομάδα moto gi ar teleshoping

non serviam Το avatar του/της kachius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αντί για Poll ανα post ρε μάγκες, γιατί δεν πατάτε το report post αν κάτι σας ενοχλεί και θέλετε την παρέμβαση των mods?
    Για να υπάρχει περισσότερη ελευθερία με λιγότερη δουλειά και πιο δημοκρατικά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Εγώ που δεν σε "νοώ" (όπως και πολλοί άλλοι΄φαντάζομαι) δεν το κάνεις τάληρα?
    Βύρωνα δεν είναι υποχρεωτικό να με καταλάβεις γιαυτό έβαλα και το αν...
    Αν έβλεπες με τη δικιά μου σκοπιά τα δρώμενα του φόρουμ θα με καταλάβαινες. Προφανώς όμως έχουμε άλλη οπτική. Και αυτό είναι το καλό γιατί αυτό είναι το φόρουμ, πλουραλισμός
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν ξέρω βάλτε αν θέλετε όριο, στις 5, 10,15 αρνητικές ένος Post σε κάποια νήμα να παίρνει τον πούλο και στις 50,80,100; συνολικά να παίρνει τον πούλο ο χρήστης γενικά. Αν δεν θέλετε πούλους μπορέι να υπάρχουν και ποινές, ban για ένα συγκεκριμένο χρόνικό διάστημα ας πούμε... ωστόσο αυτό (ο πούλος παντώς φύσεως) είναι μια εφαρμογή που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να εφαρμοστεί αφού έχει θεσπιστεί το σύστημα με τις αξιολογήσεις το οποίο κάνει δουλειά και χωρίς ποινές. Αν ο άλλος συνεχίζει να μ@λ@κιζεται ενώ έχει εισπράξει 15 αρνητικές, τι να πω; Μην ξεχνάτε ότι αυτό μεταφέρει ουσιαστικά ένα μέρος του Mnodereation (το πιο δύσκολο σε ότι αφορά στις αποφάσεις) στους χρήστες. Μετά δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία αν το forum είναι *δελο, όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

you've increase your sense of humor να το προσέξεις αυτό, μην το αφήσεις.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πιο βελτιωμένη πρόταση μα χαβαλε... ας πούμε ο Billymuse το παρακάνει με τον εμπαιγμό των εν χριστώ αδερφών μας στο forum και του ρίχνουμε από 10 αρνητικές. Για ποινή τον βάζουμε να συγγράψει ένα κείμενο με το αποστολικό - διακονικό έργο της εκκλησίας της Ελλάδος τα τελευταία 50 χρόνια. Άλλος ας πούμε το χέζει σε ένα άλλο θέμα και τρώει 15 αρνητικές... για ποινή τον βάζουμε να μετρήσει τις τελίτσες στα Post του Terens... τέτοια πράγματα ώραια..

Banned
    Θα μπορουσε να γινουν<κλειστα>θεματα οπου κλικες και ομοιδεατες θα λεγανε το κοντο και το μακρυ τους χωρις να ενοχλουν και χωρις να ενοχλουνται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Θα μπορουσε να γινουν<κλειστα>θεματα οπου κλικες και ομοιδεατες θα λεγανε το κοντο και το μακρυ τους χωρις να ενοχλουν και χωρις να ενοχλουνται
    Μα έτσι δεν έχει ενδιαφέρον.

Χωρίς μανούρα, εξυπνάδες, ομορφιές, τσαχπινιές δεν έχει νοστιμάδα. Και αν στο παρεάκι δεν υπάρχει μπαμπούλας εγώ σου λέω ότι θα τον δημιουργήσουν. Και όσο πάει ο κύκλος θα στενεύει, θα στενεύει...

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2013, 18:50
  2. Για να δοκιμασω την τυχη μου εδω....................
    από cbr1100xx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:02
  3. Τελικα για να καταλαβω....
    από manos426f στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2005, 00:58
  4. Δεν μπορω να καταλαβω πως σκευφτοντε μερικοι!!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 11:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF