Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 134

Θέμα: Δηλαδή για να καταλάβω πως λειτουργούμε πλέον εδώ μέσα...

Παλαιό μέλος
    Καθε ομαδα,οικογενεια,παρεα,φορουμ,εχει αναγκαστικα καποιους κανονες λειτουργιας.Καποιοι θα βαλουνε τα ορια και καποιοι θα τους κακολογησουνε.Ο ρολος αυτου που βαζει τα ορια και προσπαθει να τηρηθουνε,ειναι αχαρος.Ολοι θα τα βαλουνε με αυτον και ολοι θα πεσουνε να τον φανε.Οπως ο γονιος οταν βαζει τα ορια στα παιδια του γινεται δυσαρεστος,αλλα ετσι πρεπει,το ιδιο δυσαρεστος γινεται και οποιοσδηποτε αλλος κανει το ιδιο,αλλα και εδω ετσι πρεπει.

Ποσες φορες ξεκινησατε ενα θεμα και στο τελος εγινε κ@λος?Θα υπηρχε θεμα οθιο εδω μεσα αν δεν υπηρχανε καποιοι να βαζουνε ορια?Καποιες στιγμες το κανουνε χοντροκομενα,δεν διαφωνω.Καποιος φορες αδικουνε καποιους και εδω δεν διαφωνω.Αλλα εμεις ειμαστε τα καλα παιδια και αυτοι ειναι οι μ@λακες?Μην τρελλαθουμε.

Εχω ενα χρονο στην παρεα (και χαιρομαι γι'αυτο).Βλεπω συγκεκριμενα ατομα να τα εχουνε μονιμα με τη "διευθυνση".Πολλες φορες δικαιολογημενα ,αλλα οχι παντα.Κανουνε και αυτοι λαθος (κατα την αποψη μου παντα).Γιατι οι mods δεν εχουνε δικαιωμα να κανουνε λαθος?Τους κρινουμε για ενα μερος της δουλειας που κανουνε και οχι για το συνολο του εργου τους.

Θεωρουμε ευκολο να τους κρινουμε.Μηπως ομως θα επρεπε να αναρωτηθουμε τι θα καναμε αν ειμασταν στη θεση τους?

Προταση μου να δηλωσουνε ποιοι πιστευουνε οτι θα κανουνε καλυτερη δουλεια απο τους ηδη υπαρχοντες και να αναλαβουνε αμεσα καθηκοντα,με οτι αυτο συνεπαγεται.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Μα έτσι δεν έχει ενδιαφέρον.

Χωρίς μανούρα, εξυπνάδες, ομορφιές, τσαχπινιές δεν έχει νοστιμάδα. Και αν στο παρεάκι δεν υπάρχει μπαμπούλας εγώ σου λέω ότι θα τον δημιουργήσουν. Και όσο πάει ο κύκλος θα στενεύει, θα στενεύει...
    Στενευει στενευει ε....κωλος δηλαδη?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Θα μπορουσε να γινουν<κλειστα>θεματα οπου κλικες και ομοιδεατες θα λεγανε το κοντο και το μακρυ τους χωρις να ενοχλουν και χωρις να ενοχλουνται
    Ναι σιγά μην είχαμε και σύνθημα - παρασύνθημα για να δούμε μια αστεία εικόνα:

>Αλτ τις ει;!
    -Κομιστής βλάσφημου περιεχομένου
    >Προχώρει ο βλασφημιάρης... άλτ!
    -...Κύριλλος
    >...Μεθόδιος
    -...3
    >...6
    -Ελεύθερος προς ανάρτηση βλάσφημης γελοιογραφίας...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Καθε ομαδα,οικογενεια,παρεα,φορουμ,εχει αναγκαστικα καποιους κανονες λειτουργιας.Καποιοι θα βαλουνε τα ορια και καποιοι θα τους κακολογησουνε.Ο ρολος αυτου που βαζει τα ορια και προσπαθει να τηρηθουνε,ειναι αχαρος.Ολοι θα τα βαλουνε με αυτον και ολοι θα πεσουνε να τον φανε.Οπως ο γονιος οταν βαζει τα ορια στα παιδια του γινεται δυσαρεστος,αλλα ετσι πρεπει,το ιδιο δυσαρεστος γινεται και οποιοσδηποτε αλλος κανει το ιδιο,αλλα και εδω ετσι πρεπει.

Ποσες φορες ξεκινησατε ενα θεμα και στο τελος εγινε κ@λος?Θα υπηρχε θεμα οθιο εδω μεσα αν δεν υπηρχανε καποιοι να βαζουνε ορια?Καποιες στιγμες το κανουνε χοντροκομενα,δεν διαφωνω.Καποιος φορες αδικουνε καποιους και εδω δεν διαφωνω.Αλλα εμεις ειμαστε τα καλα παιδια και αυτοι ειναι οι μ@λακες?Μην τρελλαθουμε.

Εχω ενα χρονο στην παρεα (και χαιρομαι γι'αυτο).Βλεπω συγκεκριμενα ατομα να τα εχουνε μονιμα με τη "διευθυνση".Πολλες φορες δικαιολογημενα ,αλλα οχι παντα.Κανουνε και αυτοι λαθος (κατα την αποψη μου παντα).Γιατι οι mods δεν εχουνε δικαιωμα να κανουνε λαθος?Τους κρινουμε για ενα μερος της δουλειας που κανουνε και οχι για το συνολο του εργου τους.

Θεωρουμε ευκολο να τους κρινουμε.Μηπως ομως θα επρεπε να αναρωτηθουμε τι θα καναμε αν ειμασταν στη θεση τους?

Προταση μου να δηλωσουνε ποιοι πιστευουνε οτι θα κανουνε καλυτερη δουλεια απο τους ηδη υπαρχοντες και να αναλαβουνε αμεσα καθηκοντα,με οτι αυτο συνεπαγεται.
    Pano ο καθενας πιστευω στο σπιτι του ειναι χουλιγκαν
    Και οι δημοκρατικες διαδικασιες περισευουν
    Αν εγω ερθω σπιτι σου φιλιξενουμενος και μου σερβιρεις μπριζολα και γω θελω μπιφτεκια και γκρινιαζω κιολας και σου την λεω οτι το σπιτι σου θα το εβαφα αλλο χρωμα
    Τον καναπε στο σαλονι θα τον ειχα ετσι
    Και θα αλλαζα την γυναικα σου γιατι δεν μ αρεσει
    Θα με εστελνες στον αγυριστο η οχι?

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πιο βελτιωμένη πρόταση μα χαβαλε... ας πούμε ο Billymuse το παρακάνει με τον εμπαιγμό των εν χριστώ αδερφών μας στο forum και του ρίχνουμε από 10 αρνητικές. Για ποινή τον βάζουμε να συγγράψει ένα κείμενο με το αποστολικό - διακονικό έργο της εκκλησίας της Ελλάδος τα τελευταία 50 χρόνια. Άλλος ας πούμε το χέζει σε ένα άλλο θέμα και τρώει 15 αρνητικές... για ποινή τον βάζουμε να μετρήσει τις τελίτσες στα Post του Terens... τέτοια πράγματα ώραια..
    Μου αρέσουν και οι 2 ποινές που προτίνεις, η πρώτη θα αποκτήσει μια ορθή αναφορά των πεπραγμένων της εκκλησίας τα ταιλευταια 50 χρόνια
    και η δευτερη ποινή μια χαρά ειναι οι τελίτσες του Τέρενς παρόλο που δε τον γνωρίζω προσωπικά μας ενώνει η ομάδα της καρδιάς οπότε χαλάλι
    γιατο κόπο..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Banned
    Ναι σιγά μην είχαμε και σύνθημα - παρασύνθημα για να δούμε μια αστεία εικόνα:

>Αλτ τις ει;!
    -Κομιστής βλάσφημου περιεχομένου
    >Προχώρει ο βλασφημιάρης... άλτ!
    -...Κύριλλος
    >...Μεθόδιος
    -...3
    >...6
    -Ελεύθερος προς ανάρτηση βλάσφημης γελοιογραφίας...
    Δεν θα υπαρχει η ικανοποιηση του κολαντρισμου
    Ε?αυτο θες να Πεις?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν θα υπαρχει η ικανοποιηση του κολαντρισμου
    Ε?αυτο θες να Πεις?
    κουλαντρίζω το ξέρω... τώρα αυτό το "κολαντρισμού" σε συνδυασμό με ικανοποίηση δεν θέλω να το μάθω...

Θα μπορουσε να γινουν<κλειστα>θεματα οπου κλικες και ομοιδεατες θα λεγανε το κοντο και το μακρυ τους χωρις να ενοχλουν και χωρις να ενοχλουνται
    Μετο ίδιο σκεπτικό όποιος δεν του αρέσει κάτι, απλά δεν το διαβάζει...το προσπερνάει
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Μετο ίδιο σκεπτικό όποιος δεν του αρέσει κάτι, απλά δεν το διαβάζει...το προσπερνάει
    Ε σε παρακαλώ γιατί να μη σχολιάσει κάποιος που θέλει να σχολιάζει τα πάντα και να μην αφήνει τπτ να πέσει κάτω..πόσο μάλλον
    να δείξει αυτοσυγκράτηση και να μη σχολιάσει κάτι που τον ''ενοχλεί'' και δεν αφορά τον ίδιο συγκεκριμένα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    Pano ο καθενας πιστευω στο σπιτι του ειναι χουλιγκαν
    Και οι δημοκρατικες διαδικασιες περισευουν
    Αν εγω ερθω σπιτι σου φιλιξενουμενος και μου σερβιρεις μπριζολα και γω θελω μπιφτεκια και γκρινιαζω κιολας και σου την λεω οτι το σπιτι σου θα το εβαφα αλλο χρωμα
    Τον καναπε στο σαλονι θα τον ειχα ετσι
    Και θα αλλαζα την γυναικα σου γιατι δεν μ αρεσει
    Θα με εστελνες στον αγυριστο η οχι?
    Δεν σε καταλαβα.

Banned
    κουλαντρίζω το ξέρω... τώρα αυτό το "κολαντρισμού" σε συνδυασμό με ικανοποίηση δεν θέλω να το μάθω...
    Ενταξει εδω απανω το λεμε κολαντριζω so what?δεν αφαιρει τιποτα σαν ενοια απο καποιον που θελει να ειναι ενοχλητικο κακαδι στην μυτη που δεν βγαινει η κακο σπυρι στον κωλο(που λενε στο χωριο μου)
    Μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα φιλε cosgli
    Οταν κανεις κατι δημοσιως και βλεπεις επανειλημενα οτι ενοχλεις και εκμεταλευομενοςι την ελευθερια εκφρασης τοτε κατι σημαινει
    Οσο μπορω εγω να μην διαβαζω δημοσια
    Αλλο τοσο δεν ειμαι υποχρεωμενος να βλεπω παπαριες
    Και αλλο τοσο σε ενα δημοσιο μεσο οφειλεις να σεβαστεις την γνωμη αυτων που ενοχλεις και να σταματησεις
    Kαποιος που σχολιαζει πολλα η τα παντα οπως λεει καποιος εδω μπορει να εχει ανοιχτο μυαλο η να θελει να μαθει πολλα
    Καποιος που η μονη ασχολια του εδω μεσα ειναι πως θα προσβαλει καποιους και θα τους χλευασει για κατι αντιθετο απ αυτον τι ειναι?
    Και αφου και τον ιδιο δεν τον αφορα συγκεκριμενα και προσωπικα γιατι καταγινεται επι προσωπικου?
    Χρηστηκε σταυροφορος της ελευθεριας λογου και εκφρασης?
    Αντε καλο απογευμα και φρονιμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις οτι η τροπή που πήρε το θέμα, δεν αφορούσε την απόφαση αυτή καθ΄αυτή, αλλά κατέληξε σε μια αντιπαράθεση μεταξύ θρήσκων/άθεων?

Ο ένας έλεγε για θεία, πίστη, πατρίδα, σταυρούς, πετραχείλια και σεβασμό
    Ο άλλος έλεγε για πλάνες, όπιο, παραμύθες και εκμετάλλευση των ηλιθίων.

Θα βγει άκρη λες μεταξύ ενός ανθρώπου που ζορίζεται για την πλάκα που κάνουν στα πιστεύω του, και ενός που ζορίζεται για τις πλάκες που δεν τον αφήνουν να κάνουν στα πιστεύω των άλλων?

Και αφήστε τα δικαιώματα που απορρεουν απ΄τα ποστ που απάντησαν. Πολλοί και απ΄τις δύο πλευρές δεν συμμετέχουν με ποστάκια.

ΡΕ ΣΥ..................ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ ΜΕ Η ΓΡΑΦΕΤΑΙ

Καί όχι μέ ΕΙ........έτσι γράφεται τό χείλι τό φιλήδονο...!!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Μα έτσι δεν έχει ενδιαφέρον.

Χωρίς μανούρα, εξυπνάδες, ομορφιές, τσαχπινιές δεν έχει νοστιμάδα. Και αν στο παρεάκι δεν υπάρχει μπαμπούλας εγώ σου λέω ότι θα τον δημιουργήσουν. Και όσο πάει ο κύκλος θα στενεύει, θα στενεύει...
    Θα το θέσω αλλιώς.

Μα φυσικά και με ενδιαφέρει η γνώμη σου στο ζήτημα που διαφωνούμε. Και (για να χαλαρώσει και η ένταση μεταξύ μας) ο στόχος δεν είναι ντε και καλά να σε νευριάσω,
    να δεις την οπτική μου γωνία είναι και να μην την απορρίπτεις εξ' ορισμού. Που θα πάει, σε ένα, δύο, εκατό, χίλια θρεντ, ανταλλάσοντας απόψεις και γνώμες, κάπου
    θα συγκλίνουμε, κάπου θα βρούμε ένα κοινό σημείο ή τελικά κάπου θα βρούμε τη μέση λύση.
    Νομίζεις ότι ξαφνικά έπεσα από το matrix και έχω τη γνώμη μου και την άποψή μου; Προφανώς οι συνθήκες που έζησα και τα πράγματα που διάβασα,
    άκουσα και έμαθα με οδήγησαν σε κάποια συμπεράσματα.
    Προφανώς το ίδιο συνέβη και σε σένα. Στη κουβέντα, σε φόρουμ, σε πλατείες, στο καφενείο, στα τσίπουρα, στα κοψίδια
    θα βρεθεί μια κοινή αποδοχή ή ανοχή, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση και από τις 2 πλευρές.
    Αν όχι τη 1η φορά, κάποια από τις επόμενες.

Τώρα, αν κάποιοι μεταξύ τους φτάνουν να πλακώνονται στα μπινελίκια και στα μπουκέτα, αν όχι και οι 2, στη χειρότερη περίπτωση τουλάχιστον
    ο ένας έχει άλλα θέματα να λύσει, ή στη καλύτερη δεν το "πιάνει". Και αν δεν το πιάνει ο άλλος, φταίει και αυτός που δε μπορεί να το εκφράσει
    και αποδείξει, "μονός καυγάς δε γίνεται".

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΡΕ ΣΥ..................ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ ΜΕ Η ΓΡΑΦΕΤΑΙ

Καί όχι μέ ΕΙ........έτσι γράφεται τό χείλι τό φιλήδονο...!!!!!!
    Είμαι ερωτικό αγόρι αφενός, δεν τα πάω καλά με τα εκκλησιαστικά σύνεργα αφετέρου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Θα το θέσω αλλιώς.

Μα φυσικά και με ενδιαφέρει η γνώμη σου στο ζήτημα που διαφωνούμε. Και (για να χαλαρώσει και η ένταση μεταξύ μας) ο στόχος δεν είναι ντε και καλά να σε νευριάσω,
    να δεις την οπτική μου γωνία είναι και να μην την απορρίπτεις εξ' ορισμού. Που θα πάει, σε ένα, δύο, εκατό, χίλια θρεντ, ανταλλάσοντας απόψεις και γνώμες, κάπου
    θα συγκλίνουμε, κάπου θα βρούμε ένα κοινό σημείο ή τελικά κάπου θα βρούμε τη μέση λύση.
    Νομίζεις ότι ξαφνικά έπεσα από το matrix και έχω τη γνώμη μου και την άποψή μου; Προφανώς οι συνθήκες που έζησα και τα πράγματα που διάβασα,
    άκουσα και έμαθα με οδήγησαν σε κάποια συμπεράσματα.
    Προφανώς το ίδιο συνέβη και σε σένα. Στη κουβέντα, σε φόρουμ, σε πλατείες, στο καφενείο, στα τσίπουρα, στα κοψίδια
    θα βρεθεί μια κοινή αποδοχή ή ανοχή, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση και από τις 2 πλευρές.
    Αν όχι τη 1η φορά, κάποια από τις επόμενες.

Τώρα, αν κάποιοι μεταξύ τους φτάνουν να πλακώνονται στα μπινελίκια και στα μπουκέτα, αν όχι και οι 2, στη χειρότερη περίπτωση τουλάχιστον
    ο ένας έχει άλλα θέματα να λύσει, ή στη καλύτερη δεν το "πιάνει". Και αν δεν το πιάνει ο άλλος, φταίει και αυτός που δε μπορεί να το εκφράσει
    και αποδείξει, "μονός καυγάς δε γίνεται".

Τώρα μιλάς για σεβασμό, σύνθεση απόψεων και ακόμα καλύτερα για αποδοχή και συμβιβασμό. Συμφωνούμε 100%.

Έλα μου όμως που το εθνικό μας σπορ (η κατάρα μας αν θες) είναι να πιάνουμε από 1 άκρο και να προσπαθούμε να βγάλουμε το μάτι του άλλου.

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2013, 18:50
  2. Για να δοκιμασω την τυχη μου εδω....................
    από cbr1100xx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:02
  3. Τελικα για να καταλαβω....
    από manos426f στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2005, 00:58
  4. Δεν μπορω να καταλαβω πως σκευφτοντε μερικοι!!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 11:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF