Θελω να αλλαξω τσιμουχες στο πιρουνη του fz6 αλλα διπλο σταντ γιοκ. Κατω απο το καρτερ ερχετε η πολλαπλη απο 4 σε 2, σκεφτομε να την σηκωσω με γρυλο και ενα κοματι 20mm κοντρα πλακε θαλασσης...η εξατμιση αντεχη το βαρος η θα γινη μ@λ@κ!α![]()
Θελω να αλλαξω τσιμουχες στο πιρουνη του fz6 αλλα διπλο σταντ γιοκ. Κατω απο το καρτερ ερχετε η πολλαπλη απο 4 σε 2, σκεφτομε να την σηκωσω με γρυλο και ενα κοματι 20mm κοντρα πλακε θαλασσης...η εξατμιση αντεχη το βαρος η θα γινη μ@λ@κ!α![]()
θα γινει μ@λακια...
παρε μπροστινο και πισω stand...
μπροστινο ενοεις το διπλο? πισω σταντ γιατι? σε συνεργειο πως θα την στιριζανε που δεν εχει διπλο?...με βλεπω να βγαζω την πολλαπλη![]()
Τελευταία τροποποίηση από fz600; 11/03/2014 στις 17:50. Αιτία: edit
+750 οτι σου ειπε ο διαολος απανου
καλα λεει. το συνεργειο αστο μην το πιανουμε στην κουβεντα.
αν μπορεις , "κρεμασε "το εμπρος μερος απο καποιο δενδρο, η κατι αναλογο με εναν ιμαντα.
το εχω κανει μερικες φορες και εκανα την δουλεια μου.
http://www.motopissaris.gr/cat/%CE%A...1%CE%BD%CF%84/
μην τυχον και πας να σηκωσεις μπροστινο τροχο αν δεν εχει σηκωθει πρωτα ο πισω...
Μαλλον θελει να σου δειξει το σταντ με τα 153ευρω που πιανει τον σταυρο.
Οντως, μην στηριξεις ποτε μηχανη μονο μπροστα![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
υπαρχουν και stands που πιανουν στον σταυρο του τιμονιου και αφηνουν ελευθερα τα πιρουνια...
οπως αυτο...
edit: με προλαβε ο bros400pgm
Κοίταξε να δείς....
Τα παλιά τα χρόνια ήταν συνηθισμένο σηκώνεις μηχανάκι με γρύλλο απο την πολλαπλή, αλλά ήταν άλλες κατασκευές.
Δεν μπορέι να στο συστήσει κανείς σήμερα, μπορεί και να την ακούσει.
Αν δεν θέλεις να παρεις σταντ, μπορείς να το σηκώσεις με παλάγγο, τροχαλία κλπ και ιμάντες απο σταθερό σημείο αν εχεις τέτοιο.
Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις 2 απλά τριποδα σε καποια βολική βάση του κινητήρα η κάτι άλλο.
Θα βαλεις και μια σαμπρέλα στα τριποδάκια, και μολις το σηκώσεις θα το δέσεις με ιμάντες.
Η τεχνική είναι απλή. Εχεις το μηχανάκι στο πλαινπο σταντ, βαζεις το ένα τρίποδο δεξιά στη σωστή θέση και σηκώνεις το μηχανάκι απο το στάντ να ακουμπήσει στο τρίποδο.
Μετα βαζεις και το 2ο απο αριστερά.
Ακούγεται δύσκολο αλλά αν το έχεις ξανακάνει δεν είναι, πρέπει να ξέρεις όμως που θα τα βάλεις.
Εδω φαίνεται το κόλπο.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
χαχαχα συγνωμη που γελαω αλλα εδω παω να γλυτωσω τα 50 ευρω εργασιας που μου ζητανε θα δωσο 160 για stand...ανεργος ειμαι και στεγνως, απλα εχω τα λαδακια και της τσιμουχες και ειπα να τα αλλαξω..εγω νομιζω αν βγαλω την πολλαπλη και την τακαρο τη μηχανη απο κατω μπορει να γινει δουλεια, δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
παιδια εισασταν κατοπιστικοτατοι devil αυτο μετο stand στο σταυρο πρωτη φορα το βλεπω, εεερε γαμhμεnα φραγκα...sapila thank you man εισαι ωραιος...τελος θα τρυπισω το νταβανη και θα κρεμασω τροχαλια, σιγουρα πραγματα μιας και λεφτα δεν υπαρχουνε και γλυτονω και το ξεβιδωμα της πολαππλης![]()