Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Δεν υπαρχει διπλο σταντ...να την σηκωσω με γρυλο, αντεχη η εξατμιση???

Μέλος Το avatar του/της fz600
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    sorry man, απλα επειδη ειχα δει οτι κανεις ανακατασκευη το ΚΤΜ 620 και εψαχνες και για εργαλεια, θεωρησα οτι θα ειχες να δωσεις για ενα stand...
    αχχ αδελφε μου περασμενα μεγαλεια...μας εφαγε η κριση..με την οικοδομη ασχολουμε πλακας ειμαι αλλα η οικοδομη πεθανε...να ασχολουμαι εδω με τα μωρα μου για να περναει η ωρα μου..
    Τελευταία τροποποίηση από fz600; 11/03/2014 στις 19:33. Αιτία: edit

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Με γρυλλο σηκωνω και το cbr απο πολλαπλη...αντεχει μια χαρα...αλλα ειναι Χοντα :P :P :P

(ελπιζω να εχεις μαμα εξατμιση και να μην το δοκιμασεις με καμια τιτανιου που εχουν λεπτα τοιχωματα...)

καλως ηθελα να ακουσω γνωμες για να σιγουρευτω και απ'το fz τουμπανο ειναι ..............μαμα ειναι και ειναι και Yamaha....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fz600 Προβολή μηνύματος
    τελος θα τρυπισω το νταβανη και θα κρεμασω τροχαλια, σιγουρα πραγματα
    Ελπίζω να αστειεύεσαι..............

Μέλος Το avatar του/της honda maniac
    [QUOTE=IRA57;2444147]Με γρυλλο σηκωνω και το cbr απο πολλαπλη...αντεχει μια χαρα...αλλα ειναι Χοντα :P :P :P
    Ειδες τι ειναι αμα καλομαθεις στα Honda!

Αν ξηλωσεις πολλαπλη υπολογισε και το κοστος για τα ζουαν που στεγανοποιουν κεφαλες με εξατμιση.

Αλλη λυση ειναι αν εχεις σκαλα που αντεχει, την ανοιγεις, την βαζεις πανω απο το μπροστινο σου και κρεμας απο εκει το μηχανακι.

ama den exis lefta den exis tipota

vresi dio grilous vale ton ena apo tin mia meria ke ton alo apo tin ali i vale ton ena apo tin ali ke ton alo apo tin mia ama den exis dio grilous pare dio tzitzikia
    an exis dio grilous sikone ligo ton enan ke meta ligo ton alo i sikone ligo ton alo ke ligo ton enan

pou na valis ton grilo metakis enaos fortigou ke to mixanimatos ATM me to poli grilisma olo ke kati 8a spasi vale to xeri sou pare merika evro ke pigene agorase ena mprostino pantok

katalaves tora ti 8a kanis 8a danistis enan grilo ke ena pou exis i 8a danistis dio grilous 8a tous valis kapou st8era apo kato eno kapios sou kratai tin mixani ke 8a tin sikoni mexri na siko8i prota omos 8a exis provlepsi ta ksesfiksimata pirou ke dagkanone min vazis poli dinami me to mixanaki se stisi

pistevo na imoun arketa asafis
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iliasfyntanidis
    Το δικό μου μηχανάκι το σηκώνω με γρύλο από την πολλαπλή.Ανάμεσα στην εξάτμιση και στον γρύλλο βάζω μία πλάτη(χοντρό ξύλο με επένδυση πλαστικού) από μία καρέκλα ώστε να απλώσω το φορτίο.Το έχω σηκώσει αρκετές φορές είτε για λάδια-τσιμούχες είτε για ρουλεμάν λαιμού.Και δεν το λες και ελαφρύ-1100ΧΧ
    Δεν είχα πρόβλημα ποτέ.Ρόλο βέβαια παίζει σε πόσα σημεία βιδώνεται η εξάτμιση.Μπροστά πίσω και μέση ή μόνο μπροστά και πίσω.
    Γρύλο χρησιμοποιώ αυτόν του αυτοκινήτου,τύπου ακορντεόν.
    Εάν θες μπορείς στα άκρα του κινητήρα(πηνία-καμπάνα)να βάλεις τριποδάκια με πανάκι για να μην σημαδέψεις τίποτα για επιπλέον στήριξη είτε να το αφήσεις εκεί χωρίς γρύλο.Όλες τις φορές μόνος την κάνω την δουλεία.Απλά χαλαρώνω τις βίδες όσο είναι στο έδαφος.
    Ride till the end....isle of man style!
    William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xtzanos Προβολή μηνύματος
    Αν ξηλωσεις πολλαπλη υπολογισε και το κοστος για τα ζουαν που στεγανοποιουν κεφαλες με εξατμιση.

Αλλη λυση ειναι αν εχεις σκαλα που αντεχει, την ανοιγεις, την βαζεις πανω απο το μπροστινο σου και κρεμας απο εκει το μηχανακι.
    Υπολόγισε και βίδες κεφαλής ή την ίδια την κεφαλή (αν γίνει χοντρή μακακία) να σαι μέσα.
    2 Μικρά στάντ τα βρήσκεις δεν είναι και τόσο δυσεύρετα.

να πω μια κουταμάρα. Αν σηκωθεί με 2-3 άτομα το μπροστινό και μπουν τσιμεντόλιθοι αριστερά και δεξιά δεν θα κρατηθεί σε μια θέση το μηχανάκι? Θέλω να πω δεν έχει καθόλου χώρο ούτε απο τα στάντ των ποδιώνΕ?

τελικα βρεθηκαν stand για την τιμονοπλακα και για τον πισω τροχο και ολα θα γινουν ομορφα και με ασφαλεια
    Τελευταία τροποποίηση από fz600; 20/03/2014 στις 16:48. Αιτία: edit

Στο FZ πρέπει να υπάρχουν από κατασκευής οι βάσεις για το κεντρικό stand.
    Μπορείς να βάλεις δύο σωληνωτά ή δύο στρατζαριστά μέσα σε αυτές τις βάσεις σαν να ήταν διπλό stand.
    Μετά από τα μαστορέματα μπορείς να τα ξαναβγάλεις και να τα φυλάξεις για την επόμενη φορά.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Πήγαινε έξω απο ένα γυμναστήριο.Πιάσε 2 Τζονυ το μπρατσόνι και είσαι έτοιμος.
    Όλα εγω πΧιά;

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Δεν την παλεύω με συνεπιβάτη!
    από Kizoku στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2006, 16:12
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 22:22
  3. Δεν την πλενω με τιποτα
    από EKEINOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2005, 14:00
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 08:28
  5. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF