Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Αγορά μηχανής

Νέο μέλος

Αγορά μηχανής

Γεία σας, καλησπέρα σας, είμαι καινούριος και στο forum καθώς και στο χώρο των μηχανών γι'αυτό συγχωρέστε με αν κάνω κάποια λάθη λόγω απειρίας! Έγινα μέλος εδώ διότι έχω ακούσει τα καλύτερα για εσάς και θα ήθελα την βοήθειά σας σε έναν ενδιασμό μου! Απο μικρός δεν μου άρεσαν καθόλου οι μηχανές αλλά τώρα που πήρα το δίπλωμα και ασχολούμαι όσο μπορώ γιατί όπως σας είπα πιο πάνω δεν γνωρίζω πολλά έχω αρχίσει να λατρεύω αλλά και να αγαπάω τις μηχανές.(Επίσης πρέπει να σημειώσω πως δεν είχα ξαναοδηγήσει μηχανή πέρα απο όταν έκανα μαθήματα οδήγησης με τον δάσκαλο!) Κοιταω για την αγορά 125 κυβικών μηχανής στο είδος κυρίως naked. Είμαι ανάμεσα σε CBF 125 και CBR 125! και σε άλλους που έχω διαβάσει έχετε πει να κοιτάξουν για κάτι μεγαλύτερο σε κυβικά. Υπάρχει ενας περιορισμός για δίπλωμα πιο μεγάλων κυβικών. Η cbf είναι μια πάρα πολύ καλή μηχανή αλλα πολύ ακριβή για να μπορέσω να την αγοράσω. Αντίθετα για το cbr έχω βρεί πολύ προσιτές τιμές αλλά εχω ακούσει ενα μικρό προβληματάκι και έχω ψηλο δειλιάσει να την αγοράσω. Αυτό το πρόβλημα που άκουσα είναι πως είναι πολύ άβολο στην οδήγηση είδικά στο δικάβαλο! Είμαι ανοιχτός σε κάθε ιδέα άποψη και συμβουλή θα χαρώ πολύ να τις ακούσω και επιτέλους να βρώ και εγω μια λύση!
    Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Μέλος
    Μεχρι τι ποσο μπορεις να διαθεσεις?

Νέο μέλος
    Πιστεύω μέχρι 1000€ και στην καλύτερη περίπτωση 1500€

Νέο μέλος
    Έχεις καμιά άλλη ιδέα να μου προσφέρεις? Γενικά αν θα μπορούσες θα ήθελα μια καθοδήγηση!
    Τελευταία τροποποίηση από ImprisoneR; 10/03/2014 στις 17:51.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Αμα θεωρείς ακριβό το cbf πάρε παπάκι καλύτερα γιατί θα σου κοστίσει πιο λίγο και στη συντήρηση και στη κατανάλωση βενζίνας.
    απο κει και πέρα το φόρουμ ειναι γεμάτο θρεντ για αυτα τα 2 μηχανάκια που έγραψες πιο πάνω.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Νέο μέλος
    Εγω αυτό που θέλω είναι να μου πείτε εαν έχετε προσωπική εμπειρία κιόλας αν το δικάβαλο στο cbr είναι κουραστικό διότι το έχω ερωτευτεί αυτό μηχανάκι! Επίσης το derfbi gpr125 σε θέμα βενζίνης είναι καλο.?
    Τελευταία τροποποίηση από ImprisoneR; 10/03/2014 στις 19:17.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ImprisoneR Προβολή μηνύματος
    Εγω αυτό που θέλω είναι να μου πείτε εαν έχετε προσωπική εμπειρία κιόλας αν το δικάβαλο στο cbr είναι κουραστικό διότι το έχω ερωτευτεί αυτό μηχανάκι! Επίσης το derfbi gpr125 σε θέμα βενζίνης είναι καλο.?
    Εξαρταται αν κοιτας το 2χρονο ή το 4χρονο.
    Οτι και να επιλεξεις σε αυτα τα κυβικα οι καταναλωσεις ειναι πολυ χαμηλες (εφοσον μιλαμε για 4χρονα παντα). Το cbf παντως απο οτι εχω ακουσει την 500αρα την βγαζει με ενα τεποζιτο. Απλα αυτα τα μοτοσυκλετακια θα σου ερχοντε πιο ακριβα στην συντηρηση τους σε σχεση με ενα παπι.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Νέο μέλος
    Εχω ακούσει πως είναι εντάξει κάπως ακριβά αλλά το παπί δεν μου αρέσει εμφανησιακά! και επειδή σκοπεύω να κρατήσω αρκετά χρόνια μέχρι να πάρω το επόμεν μου και σε μεγαλύτερα κυβικά θέλω να μου αρέσει εμφανησιακά! Ναι κοιτάω μόνο σε 4χρονα! σε ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σου! Μακάρι να είναι χαμηλής κατανάλωσης το cbr

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ImprisoneR Προβολή μηνύματος
    Εχω ακούσει πως είναι εντάξει κάπως ακριβά αλλά το παπί δεν μου αρέσει εμφανησιακά! και επειδή σκοπεύω να κρατήσω αρκετά χρόνια μέχρι να πάρω το επόμεν μου και σε μεγαλύτερα κυβικά θέλω να μου αρέσει εμφανησιακά! Ναι κοιτάω μόνο σε 4χρονα! σε ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σου! Μακάρι να είναι χαμηλής κατανάλωσης το cbr
    Ειναι μια χαρά για τη χρήση που θα θέλεις να κάνεις,φαντάζομαι στο νησί (ειδα το προφιλ σου) θα θες να το χρησιμοποιησεις οπότε θα είναι άνετο και το μηχανακι
    για τη δουλεια που θες να κάνεις και ο συνεπιβάτης
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Νέο μέλος
    Ναι σπουδάζω στην σύρο και το χρειάζομαι για τις μετακινήσεις μου και για βολτούλα να περνάμε ωραία γιατί είναι ωραία η ζωη πάνω στις δυο ρόδες αρκεί να είσαι και να οδηγείς προσεκτικά Όταν με το καλό θα τελειώσω θα το πάρω στην αθήνα αλλά και πάλι δεν νομίζω να με επηρεάσει διότι θα το εχω λατρέψει ακόμα πιο πολυ!Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες-συμβουλές και την βοήθεια καθώς και για τον χρόνο σας!

Νέο μέλος Το avatar του/της elvisjedi
    κοιτα και το yamaha ybr, πολυ τιμιο μηχανακι θα το βρεις σε καλη τιμη μεταχειρισμενο

Νέο μέλος
    Αυτό το μηχανάκι θα το αγοράσει ένας φίλος μου! είναι ωραίο όντως αλλά δεν κυκλοφορούν πολλά και εχω βρεί πολύ λίγα εκτός αθήνας ενω το cbr το βρίσκω κοντά μου!

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανης chappy η chally
    από krals στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 08:23
  2. αγορα μηχανης...???
    από kortomalteze στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2005, 19:58
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34
  4. Αγορα μηχανης (αντιπροσωπειας 'η παραεισαγωγης ?)
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 17:54
  5. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •