Γεία σας, καλησπέρα σας, είμαι καινούριος και στο forum καθώς και στο χώρο των μηχανών γι'αυτό συγχωρέστε με αν κάνω κάποια λάθη λόγω απειρίας! Έγινα μέλος εδώ διότι έχω ακούσει τα καλύτερα για εσάς και θα ήθελα την βοήθειά σας σε έναν ενδιασμό μου! Απο μικρός δεν μου άρεσαν καθόλου οι μηχανές αλλά τώρα που πήρα το δίπλωμα και ασχολούμαι όσο μπορώ γιατί όπως σας είπα πιο πάνω δεν γνωρίζω πολλά έχω αρχίσει να λατρεύω αλλά και να αγαπάω τις μηχανές.(Επίσης πρέπει να σημειώσω πως δεν είχα ξαναοδηγήσει μηχανή πέρα απο όταν έκανα μαθήματα οδήγησης με τον δάσκαλο!) Κοιταω για την αγορά 125 κυβικών μηχανής στο είδος κυρίως naked. Είμαι ανάμεσα σε CBF 125 και CBR 125! και σε άλλους που έχω διαβάσει έχετε πει να κοιτάξουν για κάτι μεγαλύτερο σε κυβικά. Υπάρχει ενας περιορισμός για δίπλωμα πιο μεγάλων κυβικών. Η cbf είναι μια πάρα πολύ καλή μηχανή αλλα πολύ ακριβή για να μπορέσω να την αγοράσω. Αντίθετα για το cbr έχω βρεί πολύ προσιτές τιμές αλλά εχω ακούσει ενα μικρό προβληματάκι και έχω ψηλο δειλιάσει να την αγοράσω. Αυτό το πρόβλημα που άκουσα είναι πως είναι πολύ άβολο στην οδήγηση είδικά στο δικάβαλο! Είμαι ανοιχτός σε κάθε ιδέα άποψη και συμβουλή θα χαρώ πολύ να τις ακούσω και επιτέλους να βρώ και εγω μια λύση!
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!