Αυτο ακριβως, οταν εχεις ενα χομπι και ασχολεισαι με κατι που γουσταρεις δεν περιμενεις ποτε και αν θα κανεις αποσβεση των χρηματων που εχεις δωσει.
Οταν δηλαδη καποιος δινει Χ λεφτα για να βαλει ohlins μπρος - πισω, ολοσομες ακραπες, ροικες και χιλια δυο σκατα, μπαινει πιστα καθε μηνα και δινει ετησιως περισσοτερα απο οσα αξιζει η μηχανη του για να διασκεδαζει με αυτην, δε νομιζω πως περιμενει να κανει αποσβεση.![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Απόσβεση δεν θα κάνεις. Πέραν του παράγοντα κάβλας και ποζεριάς, οι αναβαθμίσεις σκοπεύουν στο να καλύψουν (πραγματικά ή όχι) μειονεκτήματα.
Το σκούτερ είναι και θα είναι ένα όχημα μεταφοράς απ΄το σημείο Α στο Β με χαμηλότατο fun factor, που ΟΤΙ και να τους κάνεις δεν ανεβαίνει.
Όπως είπατε βέβαια, δικά του τα λεφτά να τα κάνει ότι θέλει.
Τελεία και παύλα, το μηχανάκι είναι καύλα. ΟποιανΟΥ δεν του αρέσει τι να κάνουμε, ας του άρεσε..![]()
Ακριβώς ! είναι φτιαγμένα για να επιδείξουν τη δυνατότητα του μετατροπέα... και για να επιδείξεις οτι είσαι ο καλύτερος σε μία κατηγορία, αλλά στο τέλος το μόνο που έχεις είναι ένα καλοστημένο σκουτερ!
Αν θες γκάζι και στρίψιμο save your money and go buy a stock R1
(ή γενικά μάθε να οδηγείς με ταχύτητες!)![]()
εγώ το παντηλίκι που ειχα ευχαριστηθεί με το Nexus δεν το εχω ευχαριστηθεί με κανένα άλλο μηχανάκι μου.
Όπως επίσης είχε γέλιο να περνάς "χεράδες" σε ορεινές διαδρομές (κάτι Πόρτο Γερμενά π.χ.)
Για τον μέσο αναβάτη είναι μια χαρά μηχανάκια. Και ταξιδεύουν, και στρίβουν και φερνάρουν και το φορτώνεις σα γαιδουρι και παντηλίκια κάνουν...
σούζες δεν κανουν (οχι ολα) και χωμα δεν μπαίνουν... Αυτα ειναι τα ελαττωματα τους.
https://www.youtube.com/watch?v=1gZAd3wBLC8
Αλλιως εχουν και αυτα ενα fun factor.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...