Μη σκάς. Θα πάρει κουτάκι Άμστελ ο Τζανής, ξέρει εκείνος. Έγινε η δουλειά σου, στανταράκι. Ο Μπίλις δεν θα φτάσει ποτέ στον καφέ... Και στην "υποχρέωση", κοίτα να δεις που έγινε υποχρέωση το πήδημα στις νέες γενιές, κάποτε ήταν ευχαρίστηση. Μα τι λέω, ούτε αυτό θα το προλάβει. Αμστελ και πέκτις λέμε. killer combo.
Νομίζω πως το 11 είναι εφικτό, αν φύγουμε 9 και δεν χαζέψουμε στο δρόμο. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, καθόμαστε και στο Χάνι Ρερέσι κατιτίς εκεί στη ρεματιά για να τσιμπ.... να μιλήσουμε εννοώ, πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής.
Και γω πιστευω πως 9 ειναι καλα για πουλελε...Τα πιο κλειστα κομματια ειναι ουσιαστικα καπου 50 χιλιομετρα συνολικα μεχρι το Γαλαξιδι,οποτε προλαβαινουμε..Οποτες ας παμε να δειρουμε τον Βασιλακη (γιατι τελικα καταλαβα πως εκει αποσκοπουν τα τυπου "εχω μια υποχρεωση" που λεε,θελει σπανκινγκ στο ποπουδακιι) και ας πορευτουμε ολοι μαζι αγαπημενοι!!!
![]()
Here I am,on the road again.......
Βάσιμες κι έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι:
ο Γιώργος aka Taisteal ξεκίνησε από σήμερα και κάνει την διαδρομή με τη βέσπα τίγκα στο φαγώσιμο. Σκοπός του είναι να θάψει τρόφιμα σε επιλεγμένα σημεία της πορείας της βόλτας, να έχει κατιτίς να ματσουλάει, αλλά να έχει και το μηχανάκι αλαφρύ.
Δεν είναι να μένει χωρίς φαΐ αυτός με την καμία
Ο ΝΙΟ123456789 γυαλίζει δέρματα, καθαρίζει κράνη, βάζει ξύστρες στις επιγονατίδες ελλείψει 36ώρου φέτος προτίθεται να ξύσει με τους αγκώνες ο τακάκιας.
Ο Σεΐχης aka Bulmont φτιάχνει λίστα με τα παρτ νάμπερς αναλωσίμων για το KTM (πάνω τρόμπα συμπλέκτη, κάτω τρόμπα συμπλέκτη κλπ), να τα ψωνίσει σήμερα να τα έχει μαζί του στην βόλτα μη τυχόν και τον αφήσει το παρτάλι του.
Ο Άκης μαζεύει πορτοκάλια
και ο vaska πετάει τάπες στα βαρέλια περιμένοντας να περάσει η ώρα να βάλει βενζίνη στο αξιόπιστο unstoppable.
Υ.Γ.
Ο camen αναπόσπαστο μέλος του Πατρινού κλιμακίου γυαλίζει τα μπατόνς του μιας και τους μήνες που έχουν υποψία υγρασίας είναι διασώστης - ορειβάτης με τα μηχανάκια του κλεισμένα στο γκαράζ να καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα για τη φόρτιση των μπαταριών απ' ότι βενζίνη.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αυτο το "γυαλίΖει τα μπατον του"είναι πρόστυχο.
Θα τα φέρει για το σπανκινγκ;
Α ναι. Ο νιονιο, θα ντυθεί Ζινα γουοριορ πρινσες, αλλά θα παγαινει κοκο, μην τον σαπίσει η αφεντρα στο ξύλο;
παιδια,πειτε,αν ειναι να αφησω τα πορτοκαλια και να παρω τα μαστιγια...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Το τσουπι μου ειναι εκπαιδευμενο.απο πανω θα σας περναμε κ θα συζηταμε κ για τα ζωδια.
Τι φαντασιωσεις εχεις μαζι μου μωρη λινατσα?
Mαθαίνω πως και εσύ εκπαιδευμένος είσαι. Σήκω. Κάτσε. Ξάπλωσε. Κάνε τον ψόφιο κοριό. Καλό παιδί, πάρε ένα μπισκοτάκι. Τι γεύση να φέρουμε, κοτόπουλο ή μοσχάρι;
Μα, για ζώδια; Δεν μπορώ να πω και τίποτα, μην πας σβήσουν τα ποστ ρε γμτ, ξέρεις, χριστόςκαιαπόστολοςκαιοιάγιοιούλοι τι διαβάζουν τα μάτια μου πρωινιάτικο...
Εγώ το τσουπί σου φαντασιώνομαι όχι τα τριχωτά σου μούτρα, αλλά αυτό νομίζω το ξέρεις. Οπότε μιλάς για τον Αμουρι προφανώς και μάλλον έχεις δίκιο. Έπρεπε να έβλεπες τα μούτρα που κατέβασε στην πίτα όταν του είπαμε ότι δεν θα έρθεις.
Παιδιά αν αγαπιέστε να παρθείτε ρε.![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καλό το γκομενάκι Μπιλάκο αλλά μακριά ρε συ. Όχι άλλο. Από την άλλη, είναι εκπαιδευμένο και πειθήνιο... Δεν ξέρω, με βάζεις σε σκέψεις.
εδιτ: Και ιδού η αλήθεια, να τι διάβασε ο Άκης Τρέβορ και αποφάσισε να χαρίσει πορτοκάλια στον Βασίλη:
Πορτοκάλι
Αν δώσετε ένα πορτοκάλι σε κάποιον τότε αυτός θα σας ερωτευθεί κεραυνοβόλα. Απανωτά πάντως πειράματα (περίπου ένα καφάσι) δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τη δοξασία. (πηγή: http://www.athensvoice.gr/article/ta...83%CE%BF%CF%85 )
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 13/03/2014 στις 09:09.
Με ποθειτε το ξερω κ επειδης εχω δωθει αλλου με μειωνετε.τι να κανουμε.να ειχατε εκδηλωθει νωριτερα.