Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα πάνω στο θέμα αλλά δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη στα σίγουρα .Μπορεί να μου πει κάποιος με σιγουριά αν οι ζάντες του caronord ταιριάζουν στο 950?Αν όχι,μπαίνουν με καποια πατέντα??
Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα πάνω στο θέμα αλλά δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη στα σίγουρα .Μπορεί να μου πει κάποιος με σιγουριά αν οι ζάντες του caronord ταιριάζουν στο 950?Αν όχι,μπαίνουν με καποια πατέντα??
Μπαίνουν .
Κάπου είχε και ένα θέμα στο adv rider , ψάξτο .
Μικρό πατέντες θα θέλουν , αλλά ότι μπαίνουν μπαίνουν .
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=284243
Τελευταία τροποποίηση από faraway; 14/03/2014 στις 14:10.
Έχω αλλάξει δυο φορές στεφάνια σε κέντρα, αλλά όχι στα μοντέλα που αναφέρεσαι......
βασικά πρέπει το στεφάνι να έχει τον ίδιο αριθμό τρύπες με το κέντρο, εφόσον συμπίπτουν, μετά μόνο τα παρακάτω....
1. Τα καψούλια του στεφανιού ή αντίστοιχα after market
2. Το σωστό μήκος ακτίνας για να ταιριάξει το κέντρο στο στεφάνι
Και είσαι κομπλέ
julious ,
δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι γράφεις αλλά μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά .
Θέλει να βάλει εξ ολοκλήρου τις ζάντες του caponord γιατί είναι tubeless και άφθαρτες ( πολύ ανθεκτικές σε οτιδήποτε τεραίν , πιο εύκολο είναι να σπάσει το λάστιχο και τα καλάμια και μετά οι ζάντες ) , και όχι τράμπα στα στεφάνια μόνο .![]()
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις.Γνωρίζουμε όμως ακριβώς τι πατέντες χρειάζεται ?Θέλω όντως να βάλω εξολοκλήρου τις ζάντες και γιατί δεν το πηγαίνω χώμα αλλά και για να το κάνω tubeless
Δεν ξέρω ακριβώς να σου πω ...
Υποθέτω πως θα θέλει να κοπούν νέοι αποστάτες για να ταιριάξει στο πιρούνι σωστά .
Τι διάμετρο έχει ο μπροστινός άξονας του ktm ?
To caponord φοράει ρουλεμάν στο μπροστινο τροχό 6005-2RS , τουτέστιν 25χ47χ12
εν ολίγοις η εσωτερική διάμετρος που περνάει και ο άξονας του είναι 25mm .
Αν και το ktm έχει ίδια διάμετρο άξονα είσαι οκ , αν όχι αλλάζεις και ρουλεμάν .
Δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι πλέκουν πάνω στα μανισια κεντρα
Βλέπω τώρα στο θέμα στο adv rider ( βαριέμαι να το διαβάσω και ολόκληρο ) ότι πουλάνε και ακτίνες ώστε να κουμπώσουν τα στεφάνια του caponord στα κέντρα από lc8 .
Οπότε μάλλον και αυτό γίνεται που λες , αλλά δεν ξέρω που εκτινάσει το κόστος .
Μιας και πρέπει να αγοράσεις 2 ζάντες κομπλέ από caponord + τις ακτίνες που πουλάνε .... βέβαια σε αυτή τη περίπτωση δεν ασχολείσαι με μόντες για να ταιριάξουν αλλά μόνο με ακτινολόγηση .
Ξέρεις πόσο κοστίζει η ακτινολόγηση σε ζάντα caponord ?
Κάτσε να δει ο Πατρινός και μόλις σου γράψει το ποσό , συγκρατήσου.
υγ. πάντως δαγκάνες και διάμετρος δισκόπλακων είναι ίδιες και στα δυο
Aκτινολογηση σε ζαντες BMW και caponord, απο 90€+ η μια. Ειναι δυσκολο οντως.
Δεν ξερω εαν εχουν πεσει οι τιμες, αλλα φανταζομαι πως οχι![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Δηλαδή είναι προτιμότερο να δει κάποιος για να τις βάλει κομπλέ ,αλλά φαντάζομαι με καποια μοντα στον άξονα
To 990 έχει μια απλή συμβατική ζάντα που αν πηγαίνεις και χώμα θέλει συχνά ακτινολόγηση ,
το capo αντίθετα η ζάντα του έχει μανούρα μεγάλη για να ακτινολογηθεί σωστά , αλλά από την άλλη μπορεί να μην χρειαστεί ακτινολόγηση ποτέ .
Αλλά αν δέσεις νέες ζάντες την ακτινολόγηση την έχεις σίγουρη .![]()