Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 72 από 72

Θέμα: Αρχισαμεεεεεε bmw f650gs 03

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Simon_says Προβολή μηνύματος
    Πως λεγεται το διακοπτακι που κανεις σημα ,αυτο που ειναι πανω απο τον διακοπτη μικρης μεγαλης σκαλας?
    Ας παραβλεψουμε την υπογραφη που εχω βαλει
    Το σινιάλο είναι, που αναβοσβήνει τη μεγάλη σκάλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Κωλοδ@χτυλο?
    ΘΕΟΣ

Σε πολλά από δαύτα βγάζει πρόβλημα η πλεξούδα ψάξτε πρώτα στα καλώδια που έρχονται κάτω από την τιμονόπλακα ...

Μέλος Το avatar του/της Simon_says
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Το σινιάλο είναι, που αναβοσβήνει τη μεγάλη σκάλα.
    το σινιαλο εχει δικη της λάμπα?

το σινιαλο εχει δικη της λάμπα?
    όχι , άνοιξε το διακόπτη και καθάρισε την επαφή μάλλον έχει πιάσει μάκα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    όχι , άνοιξε το διακόπτη και καθάρισε την επαφή μάλλον έχει πιάσει μάκα
    δεν παιζει να χαλασε? Το ανοιξα , εριξα στο σινιαλο στις επαφες μηπως δεν εριξα στο σωστο σημειο, θα το ξανα ανοιξω αυριο, το φλας σημερα δεν κολησε θα το τσεκαρω το πρωι παλι

δεν παιζει να χαλασε? Το ανοιξα , εριξα στο σινιαλο στις επαφες μηπως δεν εριξα στο σωστο σημειο, θα το ξανα ανοιξω αυριο, το φλας σημερα δεν κολησε θα το τσεκαρω το πρωι παλι
    δεν χαλάνε έυκολα οι βαβαρικες προπελες και ας λένε ... καθάρισε τις μπρουτζινες επαφες του διακόπτη ξύστες λίγο να φύγει η μούχλα ...

Νέο μέλος
    Επειδή έχω το ίδιο μοντέλο μπορώ να σου πω τη δική μου εμπειρία και από τους δύο διακόπτες. Η μίζα θεωρώ ότι είναι μια πάρα πολύ κακή κατασκευή.
    http://www.realoem.com/bmw/showparts...76&hg=61&fg=31
    Αν λύσεις το διακόπτη (δύο βίδες είναι, 2 και 3, την 4 δεν τη θυμάμαι να είμαι ειλικρινής) θα δεις ότι το μπουτόν της μίζας εσωτερικά στηρίζεται επάνω σε ένα πλαστικό ορθογώνιο πλαίσιο. Πατώντας το κουμπί σπρώχνεις ένα μεταλλικό κυλινδράκι (πρόσεχε μη σου πέσει την ώρα που το βγάζεις), ενώ ένα ελατήριο φροντίζει για την επιστροφή του μπουτόν στην αρχική του θέση. Ποιο είναι το πρόβλημα? Στη δικιά μου και ενός φίλου έχει σπάσει η μία από τις πλευρές του πλαισίου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει κόντρα στο μπουτόν, οπότε θα πρέπει να το πιέσεις με περισσότερη δύναμη για να κάνει τελικά την επαφή. Επειδή η πίεση που ασκείται είναι μεγάλη δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να κολλήσεις το πλαίσιο, θα σπάσει πάλι πολύ γρήγορα.
    Το φλας είναι μια κλειστή κατασκευή και δεν έχεις πρόσβαση μέσα να δεις τι έχει φθαρεί, Μόνο σπρέυ επαφών βοηθάει λίγο. Και σε μένα δεξιά δεν πιάνει πάντα και αναγκάζομαι να τσεκάρω αν το πέτυχα.
    Πρακτικά ζεις με τα δύο προβλήματα και έχεις το νου σου μπας και βρεις κανέναν μεταχειρισμένο διακόπτη να τον ξηλώσεις να πάρεις τα τμήματα που σου χρειάζονται.
    Ελπίζω να βοήθησα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cranton Προβολή μηνύματος
    Επειδή έχω το ίδιο μοντέλο μπορώ να σου πω τη δική μου εμπειρία και από τους δύο διακόπτες. Η μίζα θεωρώ ότι είναι μια πάρα πολύ κακή κατασκευή.
    http://www.realoem.com/bmw/showparts...76&hg=61&fg=31
    Αν λύσεις το διακόπτη (δύο βίδες είναι, 2 και 3, την 4 δεν τη θυμάμαι να είμαι ειλικρινής) θα δεις ότι το μπουτόν της μίζας εσωτερικά στηρίζεται επάνω σε ένα πλαστικό ορθογώνιο πλαίσιο. Πατώντας το κουμπί σπρώχνεις ένα μεταλλικό κυλινδράκι (πρόσεχε μη σου πέσει την ώρα που το βγάζεις), ενώ ένα ελατήριο φροντίζει για την επιστροφή του μπουτόν στην αρχική του θέση. Ποιο είναι το πρόβλημα? Στη δικιά μου και ενός φίλου έχει σπάσει η μία από τις πλευρές του πλαισίου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει κόντρα στο μπουτόν, οπότε θα πρέπει να το πιέσεις με περισσότερη δύναμη για να κάνει τελικά την επαφή. Επειδή η πίεση που ασκείται είναι μεγάλη δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να κολλήσεις το πλαίσιο, θα σπάσει πάλι πολύ γρήγορα.
    Το φλας είναι μια κλειστή κατασκευή και δεν έχεις πρόσβαση μέσα να δεις τι έχει φθαρεί, Μόνο σπρέυ επαφών βοηθάει λίγο. Και σε μένα δεξιά δεν πιάνει πάντα και αναγκάζομαι να τσεκάρω αν το πέτυχα.
    Πρακτικά ζεις με τα δύο προβλήματα και έχεις το νου σου μπας και βρεις κανέναν μεταχειρισμένο διακόπτη να τον ξηλώσεις να πάρεις τα τμήματα που σου χρειάζονται.
    Ελπίζω να βοήθησα.
    Καθε βοήθεια ειναι δεκτη και απο τις εμπειρίες βοηθουμε στην θεωρια και περνωντας στην πράξη να εχω ιδεα τι γίνεται, καθοτι παντελώς ασχετος.Τωρα η μιζα δουλευει αστερι , αφου πηγα γερακα, με το φλας το καταλαβα, στο ποστ σε ποιο σημειο αναφέρεσαι στο σινιάλο?

Νέο μέλος
    Το σινιάλο δε μου έχει κάνει νερά (τουλάχιστον για την ώρα), οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι. Όλα όμως όσα ειπώθηκαν είναι πιθανά. Αυτά μου κάνει και δίνω τροφή σε κάτι hondακιδες φίλους να με κοροϊδεύουν

Το σινιάλο δε μου έχει κάνει νερά (τουλάχιστον για την ώρα), οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι. Όλα όμως όσα ειπώθηκαν είναι πιθανά. Αυτά μου κάνει και δίνω τροφή σε κάτι hondακιδες φίλους να με κοροϊδεύουν
    Το κεφαλι ψηλα δεν μασαμε παντως δευτερη μέρα και το δεξι φλας που δεν έπιανε καλα, , δουλευει κανονικα, θα ρίξω αλλη μια το σπρει επαφών χωρις λαδι, πηρα και το wd40,μπας και δουλεψει και το σινιάλο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    και με τα σουζουκι σας κανουμε καζουρα δεν εχουμε θεμα
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2015, 09:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ