^
Οκ, αλλα σου εξηγησα απο ποια αποψη ειναι παραμυθι και απο ποια δεν ειναι...
boys
ενα ZZR600 θελει να φτιαξει ο ανθρωπος
σαν να ξεφυγαμε λιγο........
λοιπον!!!
η μηχανη βολευτηκε απο θεμα καρμπυρατερ και δουλευει αν οχι αριστα ,τουλαχιστον φυσιολογικα.
ειναι μεσα στη σκονη τη βρωμα και τη μπιχλα,αλλα ο καιρος δε με εχει βοηθησει καθολου στο καθαρισμα της.
αλλωστε για να γινει ξανα μηχανη πρεπει να να παει σε ενα σοβαρο πλυντηριο μοτο,να σκασω κανα 50ρικο (που δεν εχω ουτ για δειγμα) και να ξαναρθει σε καλη κατασταση.
επομενο και θελω να πιστευω αμεσο βημα ειναι να βγουν οι δαγκανες και να καθαριστουν τα εμβολα,να αλλαχτουν τα τσιμουχακια και μια και γινεται ολο αυτο να αλαχτουν τα υγρα φρενων.
με τιποτα δε μπορω να κανω τα λαμπακια του ρεζερβουαρ βενζινης να δουλεψουν...
εχω τσεκαρει τις καλωδιωσεις συμφωνα με το manual, αλλα δυστυχως τιποτα..
πρεπει να βρω τωρα καινουρια ρελεδακια αλλα οπου και αν ρωτησα.....τιποτα...
τα μισα πλαστικα της ειναι σε χαλια κατασταση,αλλα μετα απο ππολυ ψαξιμο βρηκα .μονο που ειναι σε αλλο χρωμα...
φίλε εχω το αντίστοιχο zzr 400...τα πιο πολλα μερη ειναι ιδια με το αδερφακι 600...η μηχανη ειναι παρατημενη για πανω απο ενα χρονο και καποια πραγματα που εχουν αξια θα πουληθουν στο ebay, ενω καποια θα χαριστουν αν καποιον τα χρειαζεται...
Οπότε, αν θες πες μου ακριβως τι ειναι αυτα τα ρελεδακια που ψαχνεις, με μια φωτο αν γινεται. αν ειναι κατι που λυνεται ευκολα τα λυνω κ στα δίνω....δεν παιρνω ορκο οτι θα λειτουργουν γιατι κ εγω θυμαμαι τελευταια ειχα κατι θεματακια με τις λαμπες του καντραν αλλα πρεπει να ηταν καμενη λαμπα, την οποια ποτε δεν ασχοληθηκα να αλλαξω...
γενικα για οτιδηποτε θες στειλε ενα μηνυμα μηπως μπορεσω να βοηθησω...αρκει να εχεις λιγη υπομονη γιατι πλεον μενω επαρχια κ εχω λιγο ελευθερο χρονο....
Υ.Γ. Ευχομαι καλη επιτυχια στο project...τη θεωρω μια απο τις καλυτερες low budget επιλογες για παλια μηχανη....εμενα με εβγαλε ασπροπροσωπο για πολλα χρονια κ χιλιομετρα χωρις ιδιαιτερα προβληματα...αν εξαιρεσεις την ιδιομορφια των carbs που εχει να κανει με το γεγονος οτι κανενας μάστορας δεν ασχολειται σοβαρα με το καθαρισμά τους...
Τελευταία τροποποίηση από zzr2005; 11/03/2014 στις 14:20.
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
το δικο σου μοντελο πρεπει να ειναι με το ram air.στο δικο μου ειναι στο μαυρο πλαστικο δεξια απο το δοχειο των φρενων,αλλα στο δικο μου δεν εχει το καλυμα.δες αν το πλαστικο βγαινει εκει πρεπει να βρισκονται δυο ρελε.τουλαχιστο τα μοντελο 600cc χωρις ram air (d1-d2 στα σιγουρα)
στη θεση που βρισκεται το μαυρο πλαστικο,υπαρχουν δυο ρελε που "καρφωνονται"πανω σε λαστιχενιες βασεις,καλυμενα και αυτα με λαστιχενιο κουκουλι.
ισως ισως υπαρχει διαφορα στο 400ρι.
Τελευταία τροποποίηση από georgezzr600; 14/03/2014 στις 19:29.
ναι ειναι το μοντελο με το ram air...νομιζα οτι κ το δικο σου ειναι το αντιστοιχο...λαθος μου..το δικο μου εχει κωδικο Ε απο οτι θυμαμαι...ZX6E το αναφερουν στην αμερικη...
δεν αποκλειεται ομως καποια ψιλοπραγματα, οπως τα ρελε, να ταιριαξουν...θα το τσεκαρω και θα τα ξαναπουμε...
μακαρι εστω κ ενα εξαρτημα απο τη μηχανη μου να δωσει ζωη σε μια αλλη αντιστοιχη...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν