Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: ZZR600 D2 αρχιζω!!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Οκ...κανε μου quote τι ακριβως ειπα για τα οκτανια...
    Δεν ειχα καμμια διαφωνια σχετικη με τα οκτανια,αλλωστε δεν ειμαι γνωστης.

Στο "Υ.Γ. Πως γινεται ολοι να εχουν ενα γνωστο που τους ειπε οτι η 100αρα ειναι παραμυθι?" απαντησα.

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    ^
    Οκ, αλλα σου εξηγησα απο ποια αποψη ειναι παραμυθι και απο ποια δεν ειναι...

Banned
    boys
    ενα ZZR600 θελει να φτιαξει ο ανθρωπος
    σαν να ξεφυγαμε λιγο........

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgezzr600 Προβολή μηνύματος
    mankam συντομα θα βαλω και φωτο και τα παντα.
    λιγο να στρωσει ο καιρος,να φωτισει λιγο η ψυχουλα μας γιατι απο τα μαυρα κοντευει να γινει κορακι,να παω να ασχοληθω κανα διημερο μαζι της να τη καθαρισω να τη περιποιηθω, να μαλωσω ξανα με τη γυναικα που φωναζει οτι μονο πλεον με τη μηχανη με βλεπει να γελαω,να της εξηγησω οτι δεν ειναι ετσι,να φαμε καμμια δεκαρια μερες να μαλωνουμε,να φυγω απο το σπιτι να με παιρνει τηλεφωνο οτι εκανε λαθος και δε θα με ξαναστεναχωρεσει,να γυρισω να κανουμε σεξ και να ξαναερθει ο γειτονας να μου πει οτι χαλαω τη πιατσα και οτι μας ακουει και η γυναικα του και θελει και αυτη ενω ο γειτονας δεν εχει καμμια ορεξη να απαυτωσει τη 40 αντιπαθεστατη γυναικα του,να περασει το βραδυ,να ξημερωσει ο Θεος τη μερα, να μπω στη γυναιακ οτι θα παω να πλενω τη μηχανη να ξαναθυμωσει.....
    και να ανεβασω καμμια φωτο της.....
    χαχαχχαχχαχα

Παλαιό μέλος
    λοιπον!!!
    η μηχανη βολευτηκε απο θεμα καρμπυρατερ και δουλευει αν οχι αριστα ,τουλαχιστον φυσιολογικα.
    ειναι μεσα στη σκονη τη βρωμα και τη μπιχλα,αλλα ο καιρος δε με εχει βοηθησει καθολου στο καθαρισμα της.
    αλλωστε για να γινει ξανα μηχανη πρεπει να να παει σε ενα σοβαρο πλυντηριο μοτο,να σκασω κανα 50ρικο (που δεν εχω ουτ για δειγμα) και να ξαναρθει σε καλη κατασταση.
    επομενο και θελω να πιστευω αμεσο βημα ειναι να βγουν οι δαγκανες και να καθαριστουν τα εμβολα,να αλλαχτουν τα τσιμουχακια και μια και γινεται ολο αυτο να αλαχτουν τα υγρα φρενων.
    με τιποτα δε μπορω να κανω τα λαμπακια του ρεζερβουαρ βενζινης να δουλεψουν...
    εχω τσεκαρει τις καλωδιωσεις συμφωνα με το manual, αλλα δυστυχως τιποτα..
    πρεπει να βρω τωρα καινουρια ρελεδακια αλλα οπου και αν ρωτησα.....τιποτα...
    τα μισα πλαστικα της ειναι σε χαλια κατασταση,αλλα μετα απο ππολυ ψαξιμο βρηκα .μονο που ειναι σε αλλο χρωμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    λοιπον!!!
    η μηχανη βολευτηκε απο θεμα καρμπυρατερ και δουλευει αν οχι αριστα ,τουλαχιστον φυσιολογικα.
    ειναι μεσα στη σκονη τη βρωμα και τη μπιχλα,αλλα ο καιρος δε με εχει βοηθησει καθολου στο καθαρισμα της.
    αλλωστε για να γινει ξανα μηχανη πρεπει να να παει σε ενα σοβαρο πλυντηριο μοτο,να σκασω κανα 50ρικο (που δεν εχω ουτ για δειγμα) και να ξαναρθει σε καλη κατασταση.
    επομενο και θελω να πιστευω αμεσο βημα ειναι να βγουν οι δαγκανες και να καθαριστουν τα εμβολα,να αλλαχτουν τα τσιμουχακια και μια και γινεται ολο αυτο να αλαχτουν τα υγρα φρενων.
    με τιποτα δε μπορω να κανω τα λαμπακια του ρεζερβουαρ βενζινης να δουλεψουν...
    εχω τσεκαρει τις καλωδιωσεις συμφωνα με το manual, αλλα δυστυχως τιποτα..
    πρεπει να βρω τωρα καινουρια ρελεδακια αλλα οπου και αν ρωτησα.....τιποτα...
    τα μισα πλαστικα της ειναι σε χαλια κατασταση,αλλα μετα απο ππολυ ψαξιμο βρηκα .μονο που ειναι σε αλλο χρωμα...
    φίλε εχω το αντίστοιχο zzr 400...τα πιο πολλα μερη ειναι ιδια με το αδερφακι 600...η μηχανη ειναι παρατημενη για πανω απο ενα χρονο και καποια πραγματα που εχουν αξια θα πουληθουν στο ebay, ενω καποια θα χαριστουν αν καποιον τα χρειαζεται...
    Οπότε, αν θες πες μου ακριβως τι ειναι αυτα τα ρελεδακια που ψαχνεις, με μια φωτο αν γινεται. αν ειναι κατι που λυνεται ευκολα τα λυνω κ στα δίνω....δεν παιρνω ορκο οτι θα λειτουργουν γιατι κ εγω θυμαμαι τελευταια ειχα κατι θεματακια με τις λαμπες του καντραν αλλα πρεπει να ηταν καμενη λαμπα, την οποια ποτε δεν ασχοληθηκα να αλλαξω...
    γενικα για οτιδηποτε θες στειλε ενα μηνυμα μηπως μπορεσω να βοηθησω...αρκει να εχεις λιγη υπομονη γιατι πλεον μενω επαρχια κ εχω λιγο ελευθερο χρονο....

Υ.Γ. Ευχομαι καλη επιτυχια στο project...τη θεωρω μια απο τις καλυτερες low budget επιλογες για παλια μηχανη....εμενα με εβγαλε ασπροπροσωπο για πολλα χρονια κ χιλιομετρα χωρις ιδιαιτερα προβληματα...αν εξαιρεσεις την ιδιομορφια των carbs που εχει να κανει με το γεγονος οτι κανενας μάστορας δεν ασχολειται σοβαρα με το καθαρισμά τους...
    Τελευταία τροποποίηση από zzr2005; 11/03/2014 στις 14:20.
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Πολυ αγάπη για αυτή την μηχανή , πολύ!!
    Εν έτη 1994
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	zzr600.jpg 
Προβολές:	122 
Μέγεθος:	85,2 KB 
ID:	311632

Η πρώτη μηχανή που πατησε στην πίστα των Μεγαρων .
    Και μια μετα απο πλυντήριο που έλεγες με την Laser πρώτη μούρη .
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	114 
Μέγεθος:	85,6 KB 
ID:	311637
    Τελευταία τροποποίηση από sotos 8; 11/03/2014 στις 15:45.

Μέλος Το avatar του/της fz600
    Καλα τελιωματα και καλες βολτες, ολα πριμα!

μπορεις να μου δειξεις αν ειναι καποιο απο τα εξαρτηματα που φαινονται στη φωτο?Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Φωτογραφία0075-small.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	54,9 KB 
ID:	311864
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    το δικο σου μοντελο πρεπει να ειναι με το ram air.στο δικο μου ειναι στο μαυρο πλαστικο δεξια απο το δοχειο των φρενων,αλλα στο δικο μου δεν εχει το καλυμα.δες αν το πλαστικο βγαινει εκει πρεπει να βρισκονται δυο ρελε.τουλαχιστο τα μοντελο 600cc χωρις ram air (d1-d2 στα σιγουρα)
    στη θεση που βρισκεται το μαυρο πλαστικο,υπαρχουν δυο ρελε που "καρφωνονται"πανω σε λαστιχενιες βασεις,καλυμενα και αυτα με λαστιχενιο κουκουλι.
    ισως ισως υπαρχει διαφορα στο 400ρι.
    Τελευταία τροποποίηση από georgezzr600; 14/03/2014 στις 19:29.

το δικο σου μοντελο πρεπει να ειναι με το ram air.στο δικο μου ειναι στο μαυρο πλαστικο δεξια απο το δοχειο των φρενων,αλλα στο δικο μου δεν εχει το καλυμα.δες αν το πλαστικο βγαινει εκει πρεπει να βρισκονται δυο ρελε.τουλαχιστο τα μοντελο 600cc χωρις ram air (d1-d2 στα σιγουρα)
    στη θεση που βρισκεται το μαυρο πλαστικο,υπαρχουν δυο ρελε που "καρφωνονται"πανω σε λαστιχενιες βασεις,καλυμενα και αυτα με λαστιχενιο κουκουλι.
    ισως ισως υπαρχει διαφορα στο 400ρι.
    ναι ειναι το μοντελο με το ram air...νομιζα οτι κ το δικο σου ειναι το αντιστοιχο...λαθος μου..το δικο μου εχει κωδικο Ε απο οτι θυμαμαι...ZX6E το αναφερουν στην αμερικη...
    δεν αποκλειεται ομως καποια ψιλοπραγματα, οπως τα ρελε, να ταιριαξουν...θα το τσεκαρω και θα τα ξαναπουμε...
    μακαρι εστω κ ενα εξαρτημα απο τη μηχανη μου να δωσει ζωη σε μια αλλη αντιστοιχη...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ρεταρισμα και σβησιμο εν κινηση απο ZZR600
    από nitso στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2013, 09:30
  2. Κατασκευη πλαινης στηριξης για σαμαρια σε Kawasaki ZZR600 D 1991
    από nitso στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2012, 20:54
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...ΘΕΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΕ Zzr600